Un alt ziarist ucis în Rusia lui Putin

luni, august 11, 2014 14:12
Posted in category Mass-media

Vladimir PutinRahații de la Antena 3, care se plâng de dictatură, să meargă în Rusia s-o facă pe opozanții lui Putin

Nu pot să cred în ruptul capului că într-o țară normală poți să încalci norme elementare în emisiunile TV. Pot fi de acord cu faptul că, dintr-un motiv sau altul, nu esți de acord cu ceea ce face Președintele României. Îți poți exprima punctul de vedere, doar trăim într-o țară liberă. Dar asta nu înseamnă nici într-un caz devieri grave de la orice normă morală, deontologică, normală, până la urmă. Mă întreb cum s-ar simți rahatul de Gâdea, pastor adventist fără nicio legătură cu jurnalismul, dacă în fiecare seară, timp de 10 ani, ar fi făcut în tot felul (nebun, bețiv, mafiot etc.) și i s-ar aduce acuzații fără niciun fel de probe concludente (ce numesc rahații de la Antena 3 probe sunt, de fapt, minciuni grosolane sau interpretări subiective ale unor situații). Oricine poate fi desființat pe această lume, cu martori și tot tacâmul. Oare jegul de Mircea Badea nu crede că se pot găsi la orice oră niște persoane (voluntare sau cumpărate) care să declare că este un criminal și un drogat? Antena 3 e un post de căcat, ce nu are ca scop informarea obiectivă a populației, ci denigrarea și desființarea celor neagreați de pușcăriașul securisto- mafiot Dan “Felix” Voiculescu. Aici ar putea interveni CNA-ul, dar mitomanul Ponta are grijă s-o păstreze în fruntea CNA pe țoapa care-i execută ordinele. Repet, le recomand rahaților de la Antena 3 să meargă în Rusia și, la o oră de maximă audiență, să-l facă pe Putin mafiot, nebun etc. În câteva zile vor avea asigurată o plimbare în coșciug, doar dus. Și nu spre Cotroceni. Vor realiza atunci deosebirea dintre o dictatură și anarhia din România, acolo unde ei încalcă legile și nu pățesc (aproape) nimic.

„Noi credem că Timur a fost răpit din casa lui. Kuașev era mereu sub supraveghere și primea în mod regulat amenințări.”

Corpul neînsuflețit al jurnalistului independent Timur Kuașev a fost găsit într-o pădure, a doua zi după ce a dispărut, în urma amenințărilor primite din partea autorităților.

Acesta lucra pentru revista „Dosh” în Nalicik, capitala republicii autonome Kabardino-Balkar în Caucaz, Rusia. Jurnalistul a fost găsit pe 1 august, fără urme de violență, scrie The Guardian, citând organizația Reporters without Borders (Reporteri fără frontiere).

Jurnaliștii de la „Dosh” scriu: „Noi credem că Timur a fost răpit din casa lui”. Aceștia subliniază faptul că telefonul său mobil, pe care el îl purta mereu, a fost găsit în apartamentul său. Kuașev scria despre abuzuri ale drepturilor omului de către forțele de securitate. El a criticat, de asemenea, politica Rusiei față de Ucraina.

Potrivit unui editor „Dosh”, Abdulla Duduev, Kuașev era mereu sub supraveghere și primea în mod regulat amenințări. Acesta a declarat pentru Reporters Without Borders: „Timur scrie eficient, onest și plin de curaj despre politică și despre acțiuni ilegale ale forțelor de securitate”.

Sursa

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Un alt ziarist ucis în Rusia lui Putin”

 1. Dictatura KGB-istului Putin face alte victime says:

  august 19th, 2014 at 19:09

  […] Un alt ziarist ucis în Rusia lui Putin […]

 2. Criminalul KGB-ist Putin, un vampir pentru fosta lui soție și pentru lumea civilizată | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2015 at 20:43

  […] Un alt ziarist ucis în Rusia lui Putin […]

 3. Opozantii criminalului Vladimir Putin sunt asasinati unul cate unul | A șaptea dimensiune says:

  august 24th, 2016 at 10:10

  […] Un alt ziarist ucis în Rusia lui Putin […]

 4. KGB-istul criminal Vladimir Putin mai ucide un opozant | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2019 at 18:05

  […] Un alt ziarist ucis în Rusia lui Putin […]

Adauga un comentariu