La 90 de ani, fostul căpitan James Kirk din serialul “Star Trek” va ieşi în spaţiu

marți, octombrie 12, 2021 6:24

William Shatner, alias James Kirk
În vârstă de 90 de ani, William Shatner, actorul care l-a interpretat pe căpitanul James Kirk din serialul “Star Trek”, va ieşi în spaţiu, fiind cea mai în vârstă persoană care a zburat în spațiu. Shatner va face călătoria spaţială într-o rachetă Blue Origin, alături de Audrey Powers, care este vicepreședintele companiei pentru operațiuni de zbor și alți doi.

Jeff Bezos a participat la primul zbor cu echipaj către spațiu în cel mai recent vehicul spațial al companiei sale, iar acum este timpul ca alții să se bucure de aceeași călătorie.

În septembrie, au început să circule zvonuri conform cărora William Shatner ar putea participa la următorul zbor al companiei, iar acum este oficial. Pentru a fi mai specific, pe 12 octombrie, în SUA, New Shepard Vehicle de la Blue Origin va începe un zbor suborbital, iar Shatner este unul dintre pasageri.

Blue Origin nu a detaliat public costul unei călătorii pe New Shepard. Cu toate acestea, a vândut un loc la prima misiune cu echipaj la licitație pentru 28 de milioane de dolari, dar cumpărătorul a renunțat în ultimul moment.

Ceea ce face ca această poveste să fie și mai unică este că Shatner l-a interpretat pe căpitanul James Kirk în „Star Trek”, iar acum va vedea spațiul în viața reală.

Dacă totul merge conform planului, pe 12 octombrie (în SUA – n.m.), va fi lansat New Shepard, cu William Shatner și alți trei pasageri.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu