Criminal eliberat de justitia de rahat ucide in bataie o tanara salvamontista

duminică, februarie 7, 2016 21:55
Posted in category Justitie, Mass-media

JustitieRomânia, țara interlopilor liberi, a violatorilor ajunși parlamentari, a ciobanilor analfabeți prezentati non-stop la televizor, a țiganilor prezentați drept modele, tot la tembelizor, a curvelor care-și arată sânii si fundulețele în fiecare seară pe sticlă

Ce merită această brută? Singurul remediu eficient pentru răul făcut de acest jeg uman este un glonț în cap. Dar cine să facă dreptate în România țiganizată? Jandarmul prezent la agresiune ce n-a mișcat un deget pentru a ajuta tânăra fată, slavatoarea multor vieți în munții României? Mai poate jandarmul purta uniformă după această întâmplare? Probabil că da. Ce, infractorul Becali, după ce a ieșit de la pușcărie, nu dă lecții de morală la Latrina 1, dar nu numai? Criminalul Miron Cozma nu este invitat la tembelizor, Romania TV, să-și dea cu părerea despre imoralitatea din România? Nu s-a dezbătut ore și ore, tot la tembelizor, cazul românului prins cu droguri prin Asia și condamnat la moarte. Ce mai jale, ce mai zbucium. Dar acel traficant de droguri nu știa că asta-l așteapta dacă este prins? Dar ziariștii de căcat și deformatorii de opinie din Republica Infracțională România de ce nu discutau și despre efectele drogurilor, despre distrugerea vieților unor oameni de către traficanții de droguri. Pentru interlopi, în general, nu trebuie să existe îndurare dacă vrei să ai o tară liniștită, în care cei care muncesc și ridică această țară să se simtă în sigurantă. Iată și doua materiale pe această temă ce m-au impresionat și pe care le recomand. Voi prezenta câte un scurt fragment din fiecare.

 • Un tată care salvează vieți n-a reușit să-și salveze propria fiică

  Cum poți tu, jandarmule, să te uiți la un copil aruncat, lovit, inconștient și să stai nepăsător? Cum mai porți haina militară după aia? Cum mai ai tupeul să mai dai ochii cu salvatorii montani în intervenții, când știi că ți-ai lăsat o colegă la cheremul unui interlop? Cum îl vei privi pe tatăl Mirunei în ochi dacă te vei mai nimeri vreodată la o intervenție cu el? Cum poți spune, vreodată, că tu salvezi? Că ai sarcina de a asigura ordinea publică montană? Ce ordine ai făcut tu, mă? Hai că pe gibonul ăla l-am înțeles, e neted pe creier, trebuie să stea în închisoare până la adânci bătrâneți. Dar tu? Am citit sute de comentarii care, în mare parte, îți sunt adresate. Cum poți sta lipsit de compasiune la o masă cu un oligofren care bate femei pe stradă?

 • Interlopii îţi crapă capul când şmecherii din poliţia judeţeană sunt putred de corupţi

  Sorin Constantin Palesică şi-a permis să ia la pumni o salvamontistă din Straja pentru că a ştiut bine cine îl protejează în cazul în care victima îndrăzneşte să depună plângere.Dacă înregistrările video nu ajungeau la televiziuni, cel mai probabil că gorila scăpa, aşa cum probabil a scăpat de multe alte ori când i s-a mai “pus pata” pe cineva şi a împărţit cu dărnicie pumni în gură. Interlopul a fost lăsat liber de la bun început pentru că are ceea ce infractotrii numesc “spatele asigurat”. Adică e protejat de un personaj cu funcţie importantă în Poliţia Municipiului Lupeni.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Criminal eliberat de justitia de rahat ucide in bataie o tanara salvamontista”

 1. In Romania, organele de forta sunt castrate, iar infractorii fac legea | A șaptea dimensiune says:

  martie 6th, 2016 at 12:01

  […] Criminal eliberat de justitia de rahat ucide in bataie o tanara salvamontista […]

Adauga un comentariu