Clanurile mafiote care fac legea in Romania

marți, octombrie 25, 2016 19:38
Posted in category Justitie, Mass-media

Clanurile mafiote care fac legea in RomaniaRomânia, țara condusă de interlopi

România a devenit țara de rahat unde sunt promovate doar gunoaiele societății. În fiecare seară, la tembelizor, apar mafioți care se plâng de faptul că, vezi Doamne, statul român, prin SRI, DNA etc., ar institui o teroare permanentă asupra cetățenilor. Ceea ce nu spun jigodiile penale de Tăriceanu, Dragnea, Ponta și tot neamul lor de infractori este faptul că situația se prezintă exact pe dos: România este terorizată și ținută captivă de mafioți. De la mafioții din politică la clanurile interlope de la nivelul străzii, toate aceste gunoaie, ce trebuie eliminate prin aplicarea unor legi extrem de dure, fac din România paradisul infractorilor.

Nimeni nu se plânge la televizor că omul corect și cinstit ține în spate o armată de trântori (din ce trăiesc mafioții și politicienii în afară de furturi?), dar seară de seară se plânge la televiziunile de căcat din România din cauza “inconfortului” în care ajung unii mafioți și interlopi. Ba că pușcăriile n-au condițiile unui hotel de 5 stele, ba că DNA-ul folosește cătusele (ar fi de preferat glonțul!), ba că sunt șantajați politicienii să se toarne între ei (o variantă mai bună ar fi să se împuște între ei), ba că mafioților le sunt încălcate nu știu ce drepturi etc.

Băi jigodii ce ne invadați seară de seară la tembelizor (știu, am telecomanda, dar nu-i pot ignora total pe astfel de bandiți), chiar ne credeți proști? Voi meritați să fiți puși la zid și executați fără nicio remușcare pentru răul pe care-l faceți acestei societăți și vă plângeți că autoritățile încearcă timid să aplice legea? Chiar a ajuns România țara unde numai infractorii au drepturi, țin prima pagină a ziarelor, apar în jurnalele de știri, sunt vedete? Adică un nenorocit care ucide sau fură din bani publici mai este și vedetă după tot ce-a făcut? Trebuie să aud de toate jegurile penale, trebuie să-mi încarc memoria cu numele unor nenorociti ce mai bine nu s-ar fi născut? Asta oferă media din Românica: interlopi, țigani și curve. Plus țoape idioate și bădărani de rahat. Nimic din cultura acestui popor! Nimic educativ! Nimic important! Înotăm în rahatul cotidian, într-o țară chipurile creștină, dar în care zi de zi avem crime, hoții, tălhării, agresiuni de tot felul etc.? Unde ește prezența creștinismului în toate acestea? Unde sunt trăirile creștine?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Clanurile mafiote care fac legea in Romania”

 1. Tigan din Romania loveste cu bestialitate batrane in Italia pentru a le jefui | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 8th, 2016 at 20:43

  […] Clanurile mafiote care fac legea in Romania […]

 2. B1 TV a fost lansat in Romania pe banii nasului mafiot al lui Nicusor Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2016 at 14:29

  […] Clanurile mafiote care fac legea in Romania […]

 3. George Pruteanu a fost condamnat, in 1976, la 2 ani de puscarie pentru furt calificat | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 8th, 2017 at 16:43

  […] Clanurile mafiote care fac legea in Romania […]

Adauga un comentariu