Legea Cojocaru – o manea marca zeroTV

marți, februarie 9, 2010 17:02
Posted in category Justitie, Mass-media

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDupă ce ‘boborul’ a votat 20 de ani PSD-ul, care a furat şi jefuit această ţară mai ceva ca turcii, după ce beţivanul de Văcăroiu a dat cupoane la tot cartierul de nu puteai să mergi prin pieţe datorită ţiganilor care le cumpărau (deşi erau ‘personalizate’), după ce tot tovarăşii din PSD n-au privatizat nimic vreo 7 ani, de-au ajuns întreprinderile falimentare şi apoi vândute pe nimic clientelei PSD + PRM, iată că a venit timpul ca ‘boborul’ să mai primească ceva de pomană.

Ce contează că o ţară se ridică prin investiţii masive ale marilor companii (cele care n-au venit în România datorită mineriadelor puse la cale de acelaşi cuplu odios PSD + PRM), ce contează că o ţară se ridică prin respectarea legii şi încurajarea muncii cinstite, ce contează că o ţară se ridică prin egalitatea şanselor, nu prin corupţie şi haos, zeroTV s-a hotărât să dea 20.000 de euro la fiecare românaş (vezi Legea Cojocaru).

Presupunând că în România sunt 18 milioane de cetăţeni majori, iar în afara graniţelor ţării încă vreo 4 milioane, avem 22 de milioane. Dacă înmulţim 22 de milioane cu 20.000 obţinem 440.000.000.000 (440 de miliarde de euro). Pentru comparaţie, PIB-ul României în 2009 a fost de 145 miliarde de euro. Dacă împărţim 440 la 145 (presupunem că PIB-ul României nu va creşte substanţial în anii următori) obţinem aproximativ 3. Adică PIB-ul României pe trei ani. Adică această ‘manea’ zeroTV oferă ‘boborului’ cadou tot ce se produce în ţara aceasta timp de trei ani.

Trei ani muncim toţi pe brânci pentru ca un post de televiziune, la care apar manelişti, ţoape, ţopârlani, vrăjitori şi alte specii de mahala, să facă emisiuni pentru cartierul Ferentari. Ce studii, ce manageri de success, ce idei care transformă această ţară, să le dăm ţiganilor care fură şinele de cale ferată (doar n-o să dea zăpada) 20.000 de euro, pentru ca peste 5 ani să constantăm că fură curentul electric la castelul cu turnuleţe construit fără autorizaţie în ţara nimănui.

Iar numitul Tudor Barbu, dat afară de la TVR pentru tot soiul de măgării, ajunge la OTV unde face apologia dictaturii comuniste, terfelind fără nici o jenă memoria martirilor ucişi de regimul bolşevic. Acelaşi Tudor Barbu are în emisiunea sa, în care compară lumina cu întunericul, sintagma: “Sărăcia creşte, experţii tac!”. Avem alte posibile variante: “OTV-ul aduce vrăjitori, România este creştină!” sau “Dan Daiconescu are yacht, profesorii au salarii de mizerie!” sau “Fraierii plătesc amenzile, electoratul PRM nu!” sau “OTV-ul face bani din gunoi, românii s-au săturat de gunoaie!” sau “OTV-ul judecat, pentru neuronul lui Barbu plecat!”.

P.S. Ţigănuşul Dan Diaconescu se bate cu mâna în piept că Băsescu i-a garantat neînchiderea OTV-ului în mandatul său. Ceea ce nu ştie acest îmbogăţit din gunoaie, sau ştie şi prosteşte lumea, este faptul că nu Preşedintele României hotărăşte acest lucru, ci CNA-ul. Dar prostia creşte exponenţial la OTV. Chiar n-o poate opri nimeni?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Legea Cojocaru – o manea marca zeroTV”

 1. Cum tembelizorul adânceşte nivelul de îndobitocire a României profunde | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2014 at 12:53

  […] Legea Cojocaru – o manea marca zeroTV […]

 2. Căutări Google pe televizor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 11:36

  […] Legea Cojocaru – o manea marca zeroTV […]

 3. Un măscărici la curtea mogulului | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 11:40

  […] Legea Cojocaru – o manea marca zeroTV […]

 4. Comuna primitivă: oameni care se bat ca maimuțele la OTV | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 11:43

  […] Legea Cojocaru – o manea marca zeroTV […]

 5. Din 2012, în România va fi doar televiziune digitală | A șaptea dimensiune says:

  mai 6th, 2016 at 17:24

  […] Legea Cojocaru – o manea marca zeroTV […]

Adauga un comentariu