Un măscărici la curtea mogulului

miercuri, martie 31, 2010 14:54
Posted in category Mass-media

CiuvicăNu mică mi-a fost mirarea când, butonând telecomanda, am dat serile trecute peste celebrul analist, specialist şi deontolog Mugur Ciuvică într-o ipostază inedită, cel puţin pentru mine. Ciuvică presta de data aceasta la o emisiune în care unor fete cu un IQ sub medie li se puneau întrebări de genul „Calul troian se află printre cele şapte minuni ale lumii?“, iar ele bineînţeles că habar nu aveau sau se prefăceau foarte bine.

Văzându-l pe Ciuvică, am zăbovit preţ de câteva minute, mai ales că era în compania unor personaje şi vedete neobişnuite în anturajul marelui analist. Uşor jenat de ipostază, Ciuvică nu s-a dat înlături de la glumiţe decoltate sau de la hăhăieli cu băieţii care beau bere în direct în emisiune. Deh, ordinele mogulului se execută, nu se discută…

Uitându-mă cum se scălămbăia la televizor, mi-am amintit că doar cu o seară în urmă ne vorbea cu o morgă atotştiutoare despre siguranţa naţională, despre implicaţiile cazului Hayssam şi despre prestigiul funcţiei de consilier prezidenţial, pe care şi domnia sa a ocupat-o în mandatul lui Emil Constantinescu. Ce-l poate face pe un om să coboare de la statutul de fost consilier prezidenţial la poziţia de măscărici la curtea unui mogul potent?

În afara banilor, nu găsesc un răspuns plauzibil, şi-ajung să cred că strălucirea arginţilor aruncaţi din când în când de la masa mogulului, precum şi senzaţia de importanţă dată de prezentarea sa frecventă în calitate analist la tot felul de talk-show-uri l-au transformat într-un redutabil măscărici, gata oricând să satisfacă dorinţele stăpânului. Dacă stăpânul ordonă atac la Băsescu, Ciuvică se execută imediat.

În plină criză însă, a ajuns să presteze la emisiuni în care se bea bere în direct şi se fac glume despre blonde. Dacă mai durează mult criza, o să ajungem în curând să-l vedem pe Mugur Ciuvică dezbătând, cu profesionalism bineînţeles, teme de actualitate precum silicoanele Mihaelei Rădulescu sau dedesubturile relaţiei ei cu Dani. Asta da mişcare de rezistenţă!

Preluare din „Curentul”.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Un măscărici la curtea mogulului”

 1. Dumitru Caruntu says:

  aprilie 1st, 2010 at 18:12

  Asa-i, Ciuvica nu-i decat un limbist care bate campii, cu limba infipta in fundul unui mogul, Voiculescu sau Vantu, dupa caz.

 2. Neinfectat De Comunism says:

  aprilie 1st, 2010 at 17:22

  mai degraba un limbist l CURTEA UNUI MOGUL CU HEMOROIZI…

  te astept la mine pe blog unde Curuletz Furaciunescu Nastase vrea ziua "Nu Basescu" de 2 aprilie, noi vrem "NU CURULETZ" pentru tot restul vietii lui…

 3. Comuna primitivă: oameni care se bat ca maimuțele la OTV | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2014 at 13:11

  […] Un măscărici la curtea mogulului […]

 4. Ce nu spun televiziunile securistului Voiculescu despre penalul Puiu Popoviciu | A șaptea dimensiune says:

  februarie 3rd, 2015 at 20:27

  […] Un măscărici la curtea mogulului […]

 5. Realitatea TV, acum sub controlul total al PSD | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 11:47

  […] Un măscărici la curtea mogulului […]

 6. Dezbină şi fă audienţă | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 12:03

  […] Un măscărici la curtea mogulului […]

Adauga un comentariu