lensa.ro, magazinul tău online de ochelari de soare și lentile de contact

vineri, octombrie 31, 2014 22:20
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn acest material, vom afla informații despre un magazin online în care găsim ochelari de soare și lentile de contact. Puteti vedea oferta și comanda ochelari de soare care sa dea un farmec aparte personalitatii dumneavoastra. Puteți alege produse din următoarele categorii de ochelari de soare: Carrera, Hugo Boss, Diesel, Polaroid, pentru copii, pentru bărbați, pentru femei. Produsele comandate se livrează oriunde în România, în 24 de ore de la confirmarea comenzii (pentru produsele aflate în stoc). Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei.

Sau poate sunteti interesați de lentile de contact ieftine, ce sunt chiar foarte ieftine. Puteți alege dintre următoarele tipuri de lentile de contact: Bausch & Lomb; Ciba Vision; Cooper Vision; cu înlocuire anuală; cu înlocuire la 2 săptămâni; cu înlocuire lunară; Johnson & Johnson; Maxvue Vision; pentru astigmatism/torice; pentru miopie/hipermetropie; pentru prezbiopie/multifocale; sauflon; cu înlocuire zilnică. Alte detalii găsiți pe site (click pe unul din link-uri).

Sau poate vă interesează ochelari de soare pentru barbati ce apartin unor brand-uri cunoscute. Pe site, găsiți și o pagină de oferte speciale, unde puteți comanda produse cu importante reduceri de prețuri. Nu ratați ocazia și intrați pe site, deoarece stocul produselor respective se epuizează rapid. Sunt oferite și puncte de fidelitate pentru fiecare produs comandat. Pentru alte detalii, intrați pe site. Produsele oferite sunt 100% originale, fiind furnizate de producători de renume. Tot pe site puteți comanda soluții și accesorii (soluții de întreținere, picături oftalmologice etc.).

Această recomandare merită reținută și folosită, dacă vrem să avem produse originale, nu contrafăcute, aparținând unor brand-uri renumite.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu