Mafia PSD-ista a fost de acord cu furturile, fraudele si coruptia de la Bacalaureat, dupa 1989

miercuri, aprilie 19, 2017 8:58

PSD

  • PSD este de acord cu furturile, fraudele si coruptia de la bacalaureat (era in 2011, atunci cand Daniel Funeriu, ministrul PDL al Educatiei, a introdus camerele de supraveghere la Bacalaureat)Tembeliziunile mogulilor sapă la temelia României europene zilnic. Bacalaureatul a fost un nou prilej, de a bate câmpii, al unor politicieni pe care-i doare-n bască de reguli şi morală. Iată, însă, ce spun specialiştii in educație despre examenul de bacalaureat. Specialistul se numeşte Ştefan Vlaston, profesor de liceu, director de liceu în perioada 1990 – 2008, preşedintele asociației EDU CER (Educație şi Cercetare), cu preocupări în domeniul politicilor educaționale, în privința calității educației, a managementului educațional, având contribuții în media scrisă şi audiovizuală, pe teme privind educația, formarea profesională şi cercetarea. Titlul materialului este cel de mai sus, iar la link-ul https://www.contributors.ro/tinta-sau-despre-posibilitatea-unei-insule/ il găsiți integral. Mai jos doar un fragment. „(…)Iata ce declara, insa, Victor Ponta: “Nu e normal ca, brusc, în examene, să ceri standarde pe care nu le-ai mai aplicat până acum. Nimic nu-l califică pe Funeriu să vorbească în numele naţiunii, iar dacă spune, cum am înţeles, că naţiunea trebuie să aleagă între cinste şi onoare şi şmecheri, atunci şmecherii sunt Băsescu, Boc, Igaş şi Funeriu”. In primul rand ca standardele erau de mult cuprinse in metodologii si regulamente, dar n-au fost aplicate. Sa ceri aplicarea standardelor „brusc”, pe care nu le-au aplicat altii pana acum, este o vina? Era mai bine sa nu fie aplicate niciodata, sa traim in minciuna si ipocrizie cel putin pana la noi alegeri? „Nimic nu-l califica pe Funeriu sa vorbeasca in numele natiunii”, spune Victor Ponta. In primul rand ca Funeriu a vorbit in numele administratorului examenelor, in care a impus respectarea metodologiei. In al doilea rand, cine este mai calificat sa vorbeasca in numele poporului, Ponta? De unde vine calificarea asta? Ca a fost trimis in parlament de cateva zeci de mii de catateni, nu de tot poporul! Iar calificarea cine sunt smecherii si cine nu, o facem noi, cetatenii, n-avem nevoie de „indrumatori”! (…)”.
  • Tiganizarea României continuă la PRO TVChiar dacă au cam renunţat la manelişti, ProTV-iştii îţi servesc aceleaşi ştiri despre mocirla societăţii româneşti: violatori, criminali, infractori în general. Doar aşa se manelizează o ţară, servindu-i mereu crime şi violuri, droguri şi columbeni, furturi şi zăvorance. De la Măruţă, ce aduce toate piţipoancele şi toţi cocalarii pe sticlă, şi până la Florin Busuioc, alias Busu, cel pentru care limba română este, uneori, o grea povară, ProTV-ul face ‘educaţie’ românilor. Într-o dimineaţă aud formularea ‘Taci din gură’ şi mă gândeam că, având un picior fracturat, celebrul Busu nu poate tăcea din picior, aşa încât tace şi el din ce poate. N-o fi auzit de pleonasm? Sunt pleonasme sintagmele ‘taci din gură’, ‘a auzi cu urechile’, iar ‘a auzi cu propriile urechi’ este dublu pleonasm (conform ‘Dicţionarului de pleonasme’, autor Gabriel Angelescu, editura Coresi, 1995). Dar pentru mahalaua României, cu ajutorul căreia creşte audienţa ProTV-ului, nu contează limba română. ProTV-işti nu distrugeţi fiinţa acestui neam, adică limba română.
  • Pleonasmele ‘boborului’DEX-ul ne spune că ‘pleonasm’ (pleonasme, s.n.) este o eroare de exprimare constând în folosirea alăturată a unor cuvinte, construcţii, propoziţii etc. cu acelaşi înţeles. A fi în eroare nu contează pentru moştenitorii limbii române stâlcite de cizmarul analfabet Ceaşcă, cel care, dacă vă mai amintiţi, rostea ‘preteni’ în loc de ‘prieteni’. Acelaşi soi de limbaj eronat găsim cel mai mult la zeroTV, un post născut din gunoaie, în care limba română este desfiinţată. Tupeul ţigănuşului Diaconescu de a se proclama ‘viitorul preşedinte al României’ depăşeşte orice barieră a bunului simţ sau a unei minime moralităţi publice. Până şi marii regi ai României, care nu aveau nevoie de votul popular, aveau exprimări mai decente de genul ‘Carol I, suveran al Românei, prin voia Domnului’. Chiar ţigănuşul Diaconescu îi crede atât de proşti pe cei care se uită la zeroTV? Tot acest şantajist de cartier Ferentari are un discurs public plin de elucubraţii precum: ‘Cultivarea întregului pământ arabil al României’ (Şi cum îl cultivi? Folosind armata, elevii, studenţii şi muncitorii precum Ceaşcă?) sau ‘Justiţia va fi cu juraţi’ (Pentru aceasta trebuie schimbată Constituţia, proces lung, dificil, nesigur, plus că trebuie create condiţii în acest sens, ori noi nu avem acum condiţii bune pentru judecători, aglomeraţi cu procese, dar să mai formăm şi întreţinem o armată de juraţi). Dar să revenim la limba română maltratată în ultimul hal de ‘gunoaiele’ lui Diaconescu. De exemplu, ‘specialiştii zeroTV’ afirmă: ‘Concluzia finală este …’. ‘Concluzie finală’ este pleonasm, deoarece ‘concluzie = ultima parte a unei expuneri sau a unei opera, care cuprinde rezultatele finale’. Mai pune mâna pe-o carte, ‘bobor’ otevist, nu pierde nopţile în discuţii interminabile şi inutile despre mocirla societăţii româneşti.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Mafia PSD-ista a fost de acord cu furturile, fraudele si coruptia de la Bacalaureat, dupa 1989”

  1. Idiotenia Sa Liviu Pop, cica ministrul Educatiei, regreta spalarea creierelor si manualul unic din comunism | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 22nd, 2017 at 7:15

    […] Mafia PSD-ista a fost de acord cu furturile, fraudele si coruptia de la Bacalaureat, dupa 1989 […]

  2. Consecinta tiganizarii non-stop a Romaniei de catre televiziunile lui Voiculescu-Puscarie: Romania are cel mai mare procent de mame cu varsta intre 10 si 15 ani din UE | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 17th, 2019 at 20:27

    […] Mafia PSD-ista a fost de acord cu furturile, fraudele si coruptia de la Bacalaureat, dupa 1989 […]

Adauga un comentariu