Mafioţi PSD-işti care ne-au furat ţara: astăzi, despre Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului

vineri, iulie 17, 2020 8:44

Mafioti PSD-istiLa fel ca mafiotul PSD-ist Marian Oprişan, cel care, întrebat fiind de unde are averea, a spus nonşalant “De la mama!”, considerându-i, probabil, imbecili şi proşti pe cei care votează PSD, mesajul fiind pentru ei, oamenii informaţi ştiind de unde are banii, din tâlhărirea românilor, ei bine, în perioada 2001 – 2004 a mai existat un Oprişan din Moldova votantă de criminali KGB-işti precum Ion Iliescu, acest mafiot numindu-se Dumitru Sechelariu şi fiind primarul oraşului european (hăăă, hăăăă, hăăăăăă) Bacău. Iar acest limbric roşu de Sechelariu făcea echipă cu mumă-sa în a jefui orasul, poate ma repet, european Bacău. În câteva cuvinte, firmele private finanţate din bani publici, adică din contracte cu statul, statul fiind administraţia locală şi centrală, erau trecute pe numele mămicii lui Mitică Sechelariu, cel care a găsit în norodul Moldovei mămăligarii perfecţi care să-i ciugulească firimiturile din palmă, în timp ce el acumula averi de milioane de euro, furând banii de drumuri, spitale, şcoli etc. În România nu s-a construit mai nimic, de către stat, în ultimii 30 de ani deoarece mafioţii din PSD au furat pe rupte în această ţară, votaţi fiind de o adunătură de pomanagii care, în schimbul unor ajutoare minuscule, i-au votat de fiecare dată. Iar la acest vot care a nenorocit România a contribuit din plin Mafia TV (Antena 3 din 2005 şi România TV din 2011), cocine media finanţate şi ele din bani furaţi.

Ce scria presa din 2004 despre mafiotul PSD-ist Dumitru Sechelariu vedem în materialul de mai jos.

Mama lui Seche are şi ea naş

“Agripino, Agripino, ce ţi-a făcut nenorocita aia legată la ochi, Agripino? Ţi-a înmormântat autobuzele, să-i sară ochii ăia ai ei!” Aţi ascultat în direct corul de bocitoare aduse cu japca de Sechelariu-stadion la casa lu’ mămica, după ce o nenorocită, pre numele ei Justiţia de la Tribunalul Suceava, a zis: “Hotărârea Consiliului Local Bacău nr. 391/2003, licitaţia organizată în baza acestei hotărâri, cât şi contractul de concesiune a transportului public de călători, încheiat cu Transport Public SA sunt acte nelegale şi abuzive”. Dixit.

Iar dacă vă întrebaţi de ce Justiţia de la Suceava (şi nu cea de la Bacău) a zis asta, răspunsul e simplu: pentru că ţepuiţii de la Asociaţia Operatorilor din Transportul Public Privat (AOTPP) au cerut strămutarea spre judecare în orice altă instanţă egală în grad cu cea de la Bacău. Iată şi de ce: “Alături de noi mai efectuează transportul de călători în Bacău şi societatea Transport Public SA, care este societatea familiei Sechelariu, adică a primarului oraşului Bacău. În acte, această societate este a Agripinei Sechelariu, mama primarului – o pensionară care nu a fost văzută prea des pe la societate, dar de ea (de firmă) se ocupă domnul primar. Practic, noi suntem concurenţi cu SC Transport Public SA, cu dl primar Sechelariu, şi simţim zi de zi acest lucru sub forma concurenţei neloiale” (conform petiţiilor 2486 şi 2487/2004 AOTPP, înregistrate la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, secţia de Contencios Administrativ).

Seche, de acum e clar: dupa stadion şi universitate, trebuie să-ţi mai construieşti şi un tribunal numai al tău. (“Academia Caţavencu”, nr. 650/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu