Promisiunile Zburătoare Neidentificate ale PSD = Ciuma Roşie = Mafia

luni, iunie 1, 2020 13:05

PSDÎn momentul în care am de scris, iarăşi, despre PSD = Ciuma Roşie = Mafia, deja posed o profundă stare de vomă, gândindu-mă cum dracu’ de-au ajuns toţi hoţii de portofele, cum este Marian Oprişan, toţi chelnerii, precum mafiotul Liviu Dragnea, toate ţoapele bucătărese, imbecile şi analfabete, precum Viorica Dăncilă, toate curvele beţive, precum Olguţa Vasilescu, toţi drogaţii, precum Radu Mazăre, şi aşa mai departe, ei bine, cum naiba de-au ajuns toţi ăştia să conducă România, sau zone ale României, şi să acumuleze, prin jaf, furt şi tâlhărie, averi de zeci sau chiar sute de milioane de euro (cumulat sau/şi separat).

Ei bine, răspunsul la această întrebare nu-i chiar vânare de vânt, vorba lui Florian Pitiş, ci se găseşte la vedere, etalat de pensionarii idioţi care au crezut toate gogoşile electorale ale mafioţilor roşii şi le-au dat votul, adică au dat gir unor bandiţi să fure tot în această ţară. I-aş întreba pe respectivii pensionari idioţi dacă au puterea de cumpărare mai mare astăzi, cu măririle de pensii, decât pe vremea “odiosului” regim Traian Băsescu, atunci când franzela era 0,80 lei (în 2010), iar astăzi este peste 2 lei, adică o creştere de preţ de peste 150%. Vă place, jigodii cu părul alb şi creierele spălate de Mafia TV (Antena 3 şi România TV, în principal), cât de mari sunt preţurile la alimente şi nu numai? Şi v-a mărit ciuma roşie pensiile? Hăăă, hăăăă, hăăăă. Chiar nu realizaţi că toate măririle de pensii sunt ZERO dacă preţurile o iau razna?! Chiar nu realizaţi că inflaţia ucide România, iar inflaţia apare deorece mafioţii din politică dau drumul la tiparniţa de bani pentru a-i prosti pe imbecili ca voi?!

Acum să nu credem că doar în anii 2010 ciuma roşie a apelat la minciună, sufletul nepieritor al comunismului, pentru a obţine votul de la pensionarii idioţi care şi-au vândut ţara şi neamul în schimbul unor gogoşi electorale. Nuuu! Dintotdeauna PSD = Ciuma Roşie = Mafia a procedat aşa. Iată, mai jos, un material din 2004, în care un ziariast se întreba, precum noi astăzi, până unde pot merge promisiunile mincinoase ale bandiţilor din PSD.

Promisiuni Zburătoare Neidentificate

Promisiunile electorale ale PSD de anul acesta (2004 – n.m.) sunt mai bogate în imaginaţie decât conturile off-shore ale grupului de la Bacău (mafiotul Viorel Hrebenciuc, cu o avere estimată de DNA, în 2018, de un miliard de euro, şi restul găştii de tâlhari – n.m.).

În campania din 2000, goarnele PDSR-ului (aşa era atunci acronimul grupului infracţional organizat care fură astăzi sub sigla PSD – n.m.) trâmbiţau cât să ne crape timpanele: vă scăpăm de sărăcieee şi corupţieee!!! Foştii guvernanţi erau sancţionaţi pentru sărăcia şi corupţia din ţară.

Timp de patru ani, guvernarea pesedistă a combătut sărăcia cu miros de mititei, iar corupţia cu praful dosarelor penale.

Libertatea de exprimare a fost încurajată cu răngi în maxilarul jurnaliştilor care muşcau prea tare.

Democraţia s-a consolidat cu pulanul poliţienesc, transparenţa actului guvernamental se reflectă în secretizarea reţetelor culinare de la bucătăria Senatului.

Anii 2000 – 2004 au umflat buzunarele pesediste şi au golit mai tare stomacul celor 40% de săraci ai României, după statisticile ONU.

Îmi imaginez cum, în câteva luni după alegeri, Bucureştiul va fi schimbat radical, după voiajele ministrului de Externe prin capitalele europene.

Ne vom închina la icoanele din Catedrala Notre-Dana du Petit Paris, a opta casă spirituală a lui Adrian Năstase, de unde porneşte triumfătoare Avenue Agathon du Dracula.

Spectacolele şi artificiile pentru prostime vor lumina arena Colosseum Sechelarium.

În Piaţa San Miron, copie fidelă a pieţei San Marco din Veneţia, o basculantă-arteziană din marmură va răcori turiştii toropiţi de căldură.

Îndrăgostiţii de inginerii financiare se vor săruta sub poarta Hrebenburg.

Toate cârciumile de pe Bulevardul Nicolae Văcăroiu vor fi scutite de plata TVA, iar în Place Micky le Bakchich va fi amplasat monumentul NUP.

Mesajele PSD pentru 2004 sunt rupte de realitate intenţionat: Nu avem sărăcieee şi corupţieee! Am intrat în NATOooo! Ne vom integra în Ueeee! Cu alte cuvinte, săraci, dar în NATO şi UE!

Megafoanele propagandei, dotate cu televiziuni la butoni şi ziare la cingătoare, nu asurzesc acum: Împreună dregem! Împreună facem! Împreună în UE! Mesajul de consolidare a încrederii între baroni, Numai împreună am reuşit!, trece cu vederea că sub domnia lor corupţia s-a răspândit mai repede ca gripa aviară, iar sărăcia are aceeaşi arie de acoperire ca TVR-ul.

Pentru anii 2008-2016 vom fi deja copleşiţi de alte promisiuni certe. În 2008, PSD ne va încânta cu senzaţionalele locuri de parcare de pe Marte, cu construirea unei autostrăzi galactice fără licitaţie şi cu mai multe spaţii verzi pe Lună; în 2012, Bucureşti-Terra se va înfrăţi cu comuna Pipera-Venus, programul “Cornul şi Calea Lactee” va fi introdus la master şi doctorat; în 2016, viaţă veşnică cu acces gratis la centrale de apartament, eliminarea hoţilor din teleportoarele de transport în comun şi ajutor social nelimitat pentru bătrânii care se reîncarnează în simpatizanţi PSDG (Partidul Social Democrat Galactic).

Sărăcia românilor de pe Terra sau de aiurea nu i-a interesat niciodată. Ar fi obligaţi să se privească în oglindă şi să descopere că nu mai sunt de mult Homo sapiens. Pentru că homo pesedeis, noua specie, este un cyborg cu piese de Oltcit, cu conştiinţa formatată pe lăcomie şi aroganţa ca sistem de operare. (Marius Drăghici, “Academia Caţavencu”, nr. 649/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu