Grupul infracţional organizat cu acronimul PSD a furat întotdeauna voturi în România

joi, februarie 13, 2020 7:58

PSDDe câte ori au fost alegeri libere, după decembrie 1989, urmaşii Partidului Comunist Român, şi ai securiştilor torţionari, au făcut tot posibilul să încalce legile, fie oferind mită electorală, fie încercând din răsputeri să fraudeze alegerile în favoarea baronilor corupţi, tâlhari, hoţi şi criminali ai ciumei roşii.

Profitând de faptul că au la dispoziţie o turmă de fomişti, o turmă de analfabeţi, o turmă de imbecili care şi-ar vinde totul – de la mamă la ţară – în schimbul unei găleţi roşii cu trei trandafiri, baronii PSD au aplicat metode diverse de a fenta legea, acea barieră în care mai cred “fraierii” în Românica.

Rezultatul politicii criminale a PSD = ciuma roşie = mafia se vede cu ochiul liber: peste 10 milioane de români plecaţi din ţară, un sistem de sănătate făcut praf, un sistem de învăţământ ce produce “medici” măcelari şi “profesori” analfabeţi, un sistem parazitar format din cei cu pensii speciale şi ajutoare sociale care face imposibilă alocarea de fonduri pentru investiţii, singurele care oferă garanţia dezvoltării armonioase a acestei ţări, plus un sistem infracţional protejat de legile modificate de ciuma roşie în favoarea infractorilor.

Mai jos, un exemplu din 2004, cu un fost baron PSD-ist în prim-plan.

De ce nu se va integra România în Europa, ci în Bacău

După luni de zile de suspans procurorii băcăuani au dat un verdict în cazul “Tombola”. Tombola a fost una dintre momelile de partid folosite la referendum (pentru aprobarea actualei Constitiţii a României – n.m.) pentru a atrage cetăţenii la vot.

În mai multe secţii de votare din Bacău, la iniţiativa primarului Sechelariu (baronul PSD-ist al Băcăului din acea perioadă – n.m.) cu liota lui de consilieri municipali, alături de urna de vot a fost instalată şi urna de tombolă.

Legea referendumului zice că promisiunea de foloase materiale sau alte avantaje pentru a atrage cetăţenii la vot este infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Asociaţia Pro Democraţia şi Agenţia de Monitorizare a Presei Academia Caţavencu au depus plângeri la Parchet, care au stârnit râsul la partid şi hohote la primăria din Bacău.

Procurorii lui Sechelariu au decis că primăria n-a călcat pe bec. Avocatul lor, Hrebenciuc, prezent într-o emisiune despre presă la Realitatea TV, a descoperit că nu poate fi vorba de nici un fault, de vreme ce nimeni, ins sau partid, n-a avut niciun gheşeft din afacere. Just, de vreme ce, la Bacău, Codul Penal n-a fost în stare să oprească jaful (PSD-ist, n.m.), era culmea să funcţioneze pe o chestie din care Sechelariu nici măcar nu se alegea cu vreo fabrică sau vreun teren în centrul urbei.

Pentru că tombola despre care vorbim este infracţiune chiar în absenţa avantajelor pe care le-ar fi avut cineva. Ceea ce apără legea în formularea ei este buna desfăşurare a procesului electoral şi încrederea în procesul electoral. Or, dimensiunea şi inventivitatea guvernanţilor (pe atunci România era guvernată de PSD = ciuma roşie = mafia, n.m.) în fraudarea referendumului din România au stârnit hohote de râs nu numai la noi, ci şi în presa internaţională.

Deci condiţia pentru condamnare era realizată. Însă procurorii au mers cu prostia până la a audia martori, recte alegători, care au susţinut că au votat Constituţia din motive patriotice, nu din cauza tombolei. Procedura pe care o evocăm are un precedent în anii ’50, când un cetăţean care a scris măscări pe buletinul de vot risca închisoarea pe viaţă, pentru că, fiind interogat cu privire la votul său, şi-a recunoscut crima. Un avocat a explicat curţii că proba este nulă, întrucât votul este secret, iar omul a scăpat cu 3 ani. Ce caută procurorii lui Sechelariu cu interogatorii despre ce, cum şi de ce au votat iobagii din Bacău? Caută anii ’50? (“Academia Caţavencu”, nr. 640/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu