Mafioţii ciumei roşii (PSD): astăzi, Corneliu Iacubov

joi, martie 19, 2020 8:22

Corneliu IacubovPrin 2004, într-o Românie condusă de mafia PSD, Iacubov intra în istorie cu elicopterul

V-am mai povestit pe aici despre isprăvile fugarului Iacubov pe buza ruinelor de la Histria, unde gaşca lui de prădători, cu un contrabandist de ţigări în frunte, şi-a ridicat un complex de agrement cu preţul unor morminte antice băgate în mormânt.

Să recapitulăm: terenurile au fost concesionate la scoruri cam din vremea grecilor, autorizaţiile s-au fătat greu sau deloc, instituţiile locale abilitate n-au avut destule ouă să intervină, iar Năstase şi-a lăsat iscălitura şi o prefăcută rugăminte (“rog măsuri ferme”) pe un raport al corpului său de control.

Ar mai fi de povestit că între timp cabanele de vacanţă ale lui Iacubov, care trebuiau să conţină “40 de locuri de cazare”, au crescut şi s-au făcut viloaie în toată regula, numai bune de dus la produs, s-a urcat la nori şi un foişor cât un bloc ANL, iar undeva într-un colţ, ferit de ochii pesediştilor care au rămas doar la jeep şi şalupă, a răsărit o pistă de aterizare pentru elicoptere.

Zilele trecute (era martie 2004 – n.m.) am trecut pe lângă complex, ca să-l salutăm şi noi încă o dată, iar la o aruncătură de lansetă de poarta odihnea un Aro din cretacic al Poliţiei de Frontieră. Dar care, sigur, camufla un vehicul complex, gata-gata să se ia la trântă cu dăunatorii de alături, adică muştele alea care ar fi îndrăznit să se aşeze pe elicopterele moldovenilor lui Iacubov. (“Academia Caţavencu”, nr. 643/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu