Nepotismul de partid şi de stat la mafioţii din PSD

luni, ianuarie 6, 2020 18:31

PSD = ciuma roşie = mafiaPentru cei informaţi nu este un secret faptul că, în toate dictaturile, clica dictatorului a acaparat toate funcţiile importante în stat şi în partid, pentru a nu permite altor “neaveniţi’ să aibă date despre crimele şi hoţiile dictaturii respective. Era, dacă vreţi, un fel de frăţie a mafioţilor, legaţi între ei prin faptul că toţi erau criminali şi niciunul nu putea părăsi gaşca fără a fi în pericol de moarte.

Şi, ca să nu mergem prea departe în timp şi spaţiu, este suficient să exemplificăm cu dictatura stalinistă a lui Nicolae Ceauşescu, cel care, pe lângă faptul să şi-a făcut nevasta numărul 2 în partid şi stat, plus că i-a acordat titlul de academician doctor inginer, deşi era o analfabetă cu 3 clase (în clasa a IV-a a rămas repetentă), şi-a adus toate neamurile (fraţi, cumnaţi etc.) la Bucureşti şi le-a dat funcţii. Ba mai mult, foarte mulţi cetăţeni din Scorniceşti (Olt), locul de naştere al dictatorului, au devenit persoane preferate, atunci când s-a pus problema unor numiri în funcţii importante în România comunistă.

În aceste condiţii, continuatorul Partidului Comunist Român (PCR), Partidul Social Democrat (PSD), nu putea rămâne mai prejos. Ca exemplu, o să-l alegem pe cel mai corupt prim-ministru din istoria României, premierul despre care se spunea că vămuia toate şpăgile subordonaţilor, adică din şpăgile încasate de aceştia un procent însemnat trebuia să ajungă la el. Adrian Năstase, căci despre el este vorba, ginerele fostului ministru ceauşist al Agriculturii, Angelo Miculescu, şi-a promovat rudele în funcţii importante, atunci când a avut în mână cuţitul şi pâinea acestei ţări.

Într-un număr din 2004, “Academia Caţavencu” scrie următoarele:

”Sora Danei Năstase, soţia lui Adrian Năstase, Rodica Odobescu a fost numită director general la Tarom. Cumnatul lui Adrian Năstase, Dan Odobescu, a fost numit consilier al preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.”

Aşadar, în timp ce în ţările civilizate conflictele de interese sunt aspru sancţionate, în România medievală şi înapoiată, nu este nicio problemă dacă atunci când eşti la guvernare îţi angajezi rudele, prietenii şi amantele în funcţii importante ale statului român, aşa cum a făcut PSD = ciuma roşie = mafia.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu