Mafioţii din PSD şi-au cumpărat întotdeauna voturile de la nişte imbecili, gunoaie şi jeguri care şi-au vândut ţara pe un litru de ulei

marți, mai 26, 2020 17:48

Angajament SecuritateCe făcea fostul primar PSD-ist al oraşului Iaşi, Gheorghe Nichita, fost turnător la Securitatea comunistă, cel care trimitea poliţişti plătiţi din bani publici sa-i urmărească amanta, aflăm din materialul de mai jos.

Iei un ban, da-l iei pe faţă

Orice primărie dintr-un oraş de măcar 100.000 locuitori are (avea în 2004 – n.m.), printre altele, două direcţii strategice: una de finanţe publice locale (DFPL) şi una economică (DE). Dincolo de termenii stufoşi învăţaţi la ASE, să spunem că DFPL strânge banii oraşului şi DE îi cheltuie.

Ca să nu se calce pe bătături, cele două direcţii ar trebui să fie cât se poate de distincte şi autonome, conform practicii. Uitaţi de asta şi ascultaţi la tata Gigi Nichita, interimarul (în luna mai 2004 – n.m.) primare de Iaşi.

Acesta (Gheorghe Nichita – n.m.), că altfel nu-i putem spune, a unit cele două direcţii. Mai exact, a subordonat DFPL-ul DE-ului, subordonat direct lui. Adică a pus cramponul lui de preşedinte CA la Poli Iaşi (căci se mai ocupă şi de asta când n-are nimic de subordonat la primărie) pe la glezna subţire a impozitelor plătite de votanţi.

Ulterior, după acest fault de roşu din spate (dacă nu chiar pe la spate), a ajuns în faţa porţii oraşului. Singur, doar el cu electoratul. Şi uite ce spectaculos a marcat: un milion (lei vechi, la valoarea din 2004 – n.m.) la fiecare asistat social (ajutor de Paşti), abonamente moca cu nemiluita pe transportul local, ditamai sărbătoarea berii de neam prost, de nu mai ţine nimeni şirul miliardelor (de lei vechi – n.m.) bugetare băgate în ofsaid electoral. (“Academia Caţavencu”, nr. 648/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu