PSD, partidul fostilor turnatori la Securitatea comunista

sâmbătă, mai 2, 2015 13:13

Angajament SecuritateGheorghe Nichita, PSD-istul infractor, primarul Iasiului, a fost turnător la Securitate

În 1976-1979 a făcut Institutul de Construcţii Bucureşti, Facultatea de Hidrotehnică, unde a obţinut diploma de subinginer la Construcţii (studii de scurta durata, 3 ani, nu cumva sa-l doara capul pe viitorul PSD-ist infractor – n.m.). Din această perioadă, Gheorghe Nichita s-a ales şi cu un dosar de cercetare la CNSAS. Primarul Iaşiului a apărut în scriptele fostei Securităţi ca semnatar al unui angajament de informator în perioada 1978-1983. Conform unei adeverinţe, Nichita a fost recrutat sub numele „Mihai” pentru supravegherea studenţilor români de la Facultatea de Hidrotehnică din Bucureşti.

Nichita a rămas în structurile Securităţii până în 1983, dar „a fost abandonat pentru că informativ nu a reuşit să se facă prea util. A fost reinstruit de ofiţer, dar se pare că nu prea are calităţi informative, deoarece posibilităţi are“, se arată în înscrisul citat de CNSAS.

(Treaba este ca pe electoratul PSD-ist, format din ciobani, tigani si alte jeguri, nu-l intereseaza defel faptul ca turnatorii la Securitate au slujit un regim criminal, au distrus vieti si destine, au contribuit la atmosfera generala de teama si teroare din dictatura comunista.)

Sursa (citeste mai mult)

Dupa ce rabzi de foame in copilărie, furi de stingi când ajungi într-o funcție (România a fost furată de sărăntoci, așa-zișii cocalari, ce odată ajunși în funcții publice pe unde au trecut au făcut prăpăd)

Născut într-o familie cu probleme din sărăcăciosul oraş Dorohoi (Botoşani), Gheorghe Nichita, primarul Iaşului, a avut o ascensiune ca nimeni altul. Fost colaborator al Securităţii, recrutat cu numele ”Mihai”, actualul primar al Iaşiului a primit cadou funcţia de primar în 2003, odată cu retragea fostului edil al municipiului. Constantin Simirad. De atunci a creat la Iaşi una dintre cele mai închegate enclave politico-administrative din ţară.

Dorohoianul Gheorghe Nichita, adoptat de Iaşi în perioada ceauşistă, are un spate un trecut zbuciumat. Născut într-o familie foarte săracă din judeţul Botoşani, fără tată, Nichita a avut o copilărie foarte grea, în care, nu de puţine ori – după cum chiar el declară -, a fost nevoit să sufere de foame.

Gheorghe Nichita, PSD-istul infractor, primarul Iasiului, o nulitate intelectuală. Cum o fi intrat la facultate, mai ales la Institutul de Construcţii Bucureşti, Facultatea de Hidrotehnică, din moment ce în ultimul an de liceu, în 1975, a terminat cu media 5,75 la matematică? Era, insa, in conducerea UTC-ului (Uniunea Tineretului Comunist). PCR-ul (Pile Cunoștințe Relații) să trăiască!!!

Rezultate şcolare din Liceul de Cultură Generală nr. 2 Dorohoi ale lui Gheorghe Nichita arată un elev foarte modest la învăţătură. În ultimul an de liceu, în 1975, a terminat cu media 5,75 la matematică, 5,83 la română, 5,29 la franceză. Mai răsărit a fost la limba rusă şi geografie, unde a ajuns la mediile 7,25 şi respectiv 7,75. La sport a avut, ca toţi ceilalţi colegi, nota 10. Nichita a terminat liceul cu media generală 6,87. „Era un băiat sărac, cu multe neajunsuri. Mama sa era casnică. Locuiau într-o mahala din centru, într-un apartament dat de Primărie, în zona Spiru Haret. Ca elev nu era foarte bun, făcea însă parte din echipa de dansuri a şcolii şi era în conducerea UTC, răspunzând de activităţile sportive“, a declarat Dumitru Boghitoiu, fostul diriginte al lui Nichita, pentru corespondenţii din Iaşi ai publicaţiei ”Evenimentul Zilei”, în 2007.

Gheorghe Nichita, PSD-istul infractor, primarul Iasiului, l-a avut invitat la nunta uneia din fetele sale pe Nasul infractorilor din Romania, unicul, inegalabilul, supremul mitoman, plagiator, prostanac etc. Viorel Ponta

Gheorghe Nichita a fost căsătorit cu Florentina, cadru didactic de meserie, de care a divorţat în 2013, după 33 de ani de căsătorie. La nivelul Iaşiului sunt notorii escapadele amoroase ale edilului, acesta fiind văzut frecvent cu diferite femeie. În dosarul în care a fost reţinut de DNA, alături de Nichita, anchetatorii au ridicat-o şi pe Adina Samson, cea despre care surse din Primărie au declarat pentru „Adevărul” că ar fi amanta primarului. Gheorghe Nichita are două fete, cea mai mică dintre acestea, Ilina, căsătorindu-se în toamna anului trecut. La nunta mezinei primarului au participat mai mulţi membri ai Guvernului, precum şi prim-ministru Victor Ponta.

Gheorghe Nichita, PSD-istul infractor, primarul Iasiului, își rezolva probleme amoroase cu interlopii

„Ştii ce mi-o făcut? Mi-o trimis doi borfaşi la masă, eram cu un tip şi din ăştia, prieteni ai Cordunenilor, şi i-o zis să plece într-o oră din Iaşi, că fata asta nu e singură”. Sună bine, nu? O fi cool, onorată instanţă, să-ţi vină nişte golani la masă, în buricul târgului, să-ţi spună să dispari rapid din oraş? Din oraşul lor!

O fi mişto, nu-i aşa, să-ţi zică nişte băieţi plini de muşchi că tu, o femeie normală într-un oraş cu pretenţii de capitală culturală, condus de nişte borfaşi cu apucături mafiote, nu eşti singură, aşa, de capul tău. Că ăla de lângă tine, fraierul ăla care nu e nici primar, nici vreun alt interlop, mai are o oră ca să se care din Iaşi.

Ati inteles? Prietenul amantei lui Nichita trebuia sa se care din orasul lui Nichita, doar orasele Romaniei sunt ale Mafiei PSD-iste.

O fi bine, onorată instanţă, să fii femeie şi să ai pe urme o haită întreagă de dubioşi, o gaşcă de infractori deghizaţi în poliţişti locali, un primar-baron PSD care controlează totul, dar absolut totul într-un oraş? Dar cât de fain o fi să te urmărească nişte demenţi în fiecare secundă a vieţii tale, să ştie unde te duci, ce faci, cu cine vorbeşti la telefon, cu cine te întâlneşti, când ajungi acasă, când ieşi în club, când te vezi cu prietenii, ce poze îţi faci? Cât de liniştitor o fi, onorată instanţă, să ştii că toţi ăştia pe care, în sfârşit!, îi vezi duşi cu dubele, pentru a ţi se face dreptate, sunt lăsaţi liberi? Toţi demenţii ăştia, care ţi-au violat viaţa şi te-au terorizat, sunt trimişi frumuşel acasă, mângâiaţi părinteşte pe cap, lăsaţi liberi cu toată puterea în mână, aceeaşi putere cu care te-au sugrumat.

L-am auzit, vineri seară, pe Marius Striblea, avocatul lui Gheorghe Nichita, spunând că „nu poţi aresta un om doar pentru că e lider politic regional şi naţional sau că e primar de mare oraş, pentru acuzaţii derizorii”. Văzându-l liber pe primar, cercetat sub control judiciar, mă întreb, onorată instanţă, dacă tot derizorii vi s-ar părea acuzaţiile, în cazul în care v-ar spune acum un şmecher cu muşchi că mai aveţi cel mult o oră. O oră, în general.

Văzând decizia magistraţilor luată în cazul edilului Iaşului, încep să cred că unii judecători din România consideră mai grave o luare de mită sau o spălare de bani, fapte care i-au trimis pe mulţi politicieni după gratii, decât siguranţa unor simpli cetăţeni. Păcat, mi-ar fi plăcut să cred că viaţa noastră, a românaşilor de rând, valorează măcar în ochii judecătorilor ceva mai mult decât o şpagă.

Sursa (citeste mai mult)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “PSD, partidul fostilor turnatori la Securitatea comunista”

 1. Ce mai fura si distruge PeSeDeu’ in Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 2nd, 2015 at 16:01

  […] PSD, partidul fostilor turnatori la Securitatea comunista […]

 2. Regimul mafiot Ponta_PSD te intreaba daca ai rude in strainatate | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 7:36

  […] PSD, partidul fostilor turnatori la Securitatea comunista […]

 3. De ce PeSeDismul trebuie eliminat rapid din Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 7th, 2015 at 10:26

  […] PSD, partidul fostilor turnatori la Securitatea comunista […]

 4. Hotul Paul Lambrino, print inventat de securistii ce stapanesc Romania de dupa 1989 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2015 at 10:29

  […] PSD, partidul fostilor turnatori la Securitatea comunista […]

 5. Inspectoratul de Jandarmi Bacau omagiaza securistii criminali | A șaptea dimensiune says:

  februarie 5th, 2016 at 22:00

  […] PSD, partidul fostilor turnatori la Securitatea comunista […]

 6. Decalogul pupatorului de moaste | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 29th, 2018 at 16:21

  […] din PSD şi de ce trebuie organizat pupatul cadavrelor, în fiecare an, la Iaşi, unde a fost primar PSD-istul Nichita, cel care-şi trimitea poliţiştii să supravegheze păsărica amantei, o băsistă fierbinte şi târziu acasă (plus că Gheorghe Nichita a fost turnător la […]

Adauga un comentariu