Mafiotul PSD-ist, fost PRM-ist, Codrin Ştefănescu are şi certificat, fals, de revoluţionar

sâmbătă, februarie 13, 2021 14:02

Vila Codrin StefanescuToate scursurile societăţii au ajuns să conducă România după 1989 (nu că înainte ar fi fost altfel). Toate lepădăturile au ajuns în Parlamentul României. Toate dejecţiile, pe care această ţară le-a produs, apăreau la televizor şi ne explicau ce patrihoţi sunt ei şi ce vor realiza pentru România.

Unul dintre cele mai abjecte personaje din ultimul deceniu a fost Codrin Ştefănescu. Adus în politică de pupincuristul Elenei Ceauşescu, proxenetul şi pedofilul Corneliu Vadim Tudor, apărătorul securiştilor comunişti criminali, ei bine, acest cap de pluă numit Codrin Ştefănescu ajunge în Parlamentul României democratice ales pe listele PRM (Partidul România Mare, pentru cei mai tineri), deoarece Românica avea, şi are, un eşantion de imbecili pur sânge care mai credeau în nebunii patrihoţi.

În perioada 2001-2004, viitorul lingău al mafiotului puşcăriaş Liviu Dragnea trece de la PRM la PSD. În 2004, infractorul Ştefănescu Codrin, cu o avere imensă din bani furaţi, avea, ca parlamentar, cel mai mare număr de consilieri din istoria parlamentară postdecembristă: 30. Toţi cei 30 de consilieri erau plătiţi, evident, din bani publici. Şi ne mai mirăm că-n această ţară nu s-a construit nimic în 30 de ani.

Mai mult, acest cap de pluă numit Codrin Ştefănescu are şi certificat de revoluţionar, adică beneficiază de scuturi de taxe şi impozite, plus alte beneficii, deşi nimic nu certifică prezenţa acestui mafiot la evenimentele din 1989. Pentru o imagine mai clară asupra subiectului, iată o însemnare din revista “Academia Caţavencu”, nr. 659, iulie 2004.

Dacă ai certificat de revoluţionar, nu plăteşti taxe pe corupţie

Unul dintre aşa-zişii revoluţionari din România este deputatul PSD (din 2004 – n.m.), ales pe listele PRM, Codrin Ştefănescu. În acest moment (iulie 2004 – n.m.), Ştefănescu are cel mai mare număr de consilieri din istoria parlamentară postdecembristă: 30. Unul dintre cei pe care i-a angajat personal este Ioan Iulian Potoroc, ginerele lui Bebe Ivanovici, împrumutat deputatului PSD Viorel Gheorghiu, cercetat penal pentru înşelăciune, fals şi uz de fals.

Potoroc a fost arestat pe Aeroportul Otopeni, în timp ce-şi aştepta cele şapte kile de cocaină, aduse de un curier din Venezuela. Dacă există suspiciuni acute cu privire la participarea la revoluţie a lui Potoroc, căruia socrul Bebe Ivanovici, zis Certificat, i-ar fi putut furniza o patalama de revoluţionar, în cazul lui Codrin Ştefănescu nelămuririle sunt de-a dreptul cronice.

Pe de o parte, martori de la revoluţie, din clădirea fostului sediu al CC al PCR, susţin că Ştefănescu a apărut în locaţie la câteva zile după fuga lui Ceauşescu. Iar pe de altă parte, n-a apărut singur, ci cu mă-sa şi cu escroaca Starcz, care scoteau cu târna obiectele din biroul 1, al lui Nicolae Ceauşescu, strânse de revoluţionari. Poate aşa se explică şi provenienţa unor rarităţi bibliofile din uraişa colecţie a deputatului PSD Codrin Ştefănescu, cu care acesta a început să se fălească tot mai lipsit de precauţie, în ultima vreme, în direct şi la o oră de maximă audienţă.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu