PSD a devenit un clan de interlopi gata oricand sa-i loveasca pe cei care au alte opinii decat reprezentantii ciumei rosii

miercuri, octombrie 4, 2017 17:44

PSD a devenit un clan de interlopiAici s-a ajuns. Încet, dar sigur, România devine ţara interlopilor, a ţiganilor care au invadat televiziunile, în timp ce un Cioran, Eliade sau Gyr sunt interzişi deoarece, nu-i aşa, între legionari şi ţigani sunt preferati, de catre gunoaiele PSD-iste, cei din urmă, fiindca, pentru bani, ţiganii, o naţie fără Dumnezeu (cărui zeu se închină acest trib indian venit din cea mai săracă zonă a Indiei?), făra educaţie (ţiganii au procentul cel mai mare de analfabeţi), fără dorinţa de a munci legal (probabil, maxim 5% dintre ţigani au job legal), fiind dispuşi oricând să facă scut în faţa penalilor, precum Duie Mragnea, cel apărat de interlopii aduşi de “cap de penis” Codrin Ştefănescu. Şi n-ar fi prima dată când ţiganii interlopi sunt folosiţi de către mafia PSD-istă în reglări de conturi cu societatea civilă, mult prea paşnică atunci când vine vorba de penalii din PSD. Infractorii ciumei roşii ar merita un popor precum cel ucrainean, cu sânge-n instalaţie, care a aruncat politicieni corupţi la gunoi. În Românica, mămăliga nu prea explodează, iar cei puţini, care au curajul să înfrunte mafia PSD-istă, nu sunt sprijiniţi suficient de masa tăcută şi inertă a României ce suportă din plin atrocităţile economice, şi nu numai, ale pesedeilor.

Pentru cine a uitat, să ne amintim ce-a însemnat ciuma roşie în ultimii ani.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

One Response to “PSD a devenit un clan de interlopi gata oricand sa-i loveasca pe cei care au alte opinii decat reprezentantii ciumei rosii”

  1. Doar in dictaturi si tari bananiere sediul guvernului este obiectiv militar | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 24th, 2019 at 17:02

    […] PSD a devenit un clan de interlopi gata oricand sa-i loveasca pe cei care au alte opinii decat repre… […]

Adauga un comentariu