Nostalgicii comunismului merită deportați în Coreea de Nord

vineri, iunie 7, 2013 20:39
Posted in category Dictatura comunistă

ComunismComuniștii și securiștii ce au furat la greu în România au azi averi imense și ne dau la tembelizor lecții de democrație. Ceilalți comuniști, mai retardați de felul lor, fac foamea într-o Românie furată bucată cu bucată de foștii lor tovarăși. Ca orice frustrat autentic, incapabil să înțeleagă o societate liberă, neocomunistul de azi are nostalgii. Așa încât se pune pe lăudat comunismul lui Ceausescu, pe care l-a prins sau a auzit de la părinții sau bunicii lui, cei care atunci aveau erecție, la furat și nu numai, iar azi s-a pleoștit instrumentul, în societatea capitalistă ‘rea’. Nu este nevoie să căutăm prea mult pentru a găsi mii de postări în care ‘marele cârmaci’ continuă să fie lins în fund, de idioți care fie n-au auzit de milioanele de victime ale comunismului, fie, precum orice criminali autentici, cred în continuare că aceste crime au o justificare. Ce merită toți acești defazați ce calcă în picioare Constituția României, cea care interzice propagarea urii de clasă? O deportare în Coreea de Nord, acolo unde vor fi fericiți să vadă comunismul în stare pură. Nu vor avea ocazia să critice nimic pe net, deoarece coreenii nu au așa ceva, vor face foamea, la care s-au antrenat, eventual, pe vremea lui Ceașcă și, cireașa de pe tort, vor asista la execuții publice, așa cum doar visează în România. Dragi tovarăși și ‘preteni’, sunteți liberi să plecați. Fără voi, România ar fi mai democratică și mai respirabilă, mai puțin țiganizată și mai harnică, mai puțin poluată și mai cu inițiativă. Iată, mai jos, um material despre ‘paradisul’ din Coreea de Nord.

Uimitoarea poveste a femeii care a evadat din Coreea de Nord: La 7 ani a văzut prima dată o execuţie publică

Pentru mulţi dintre noi, ce se întâmplă în Coreea de Nord ni se pare o realitate care ţine de domeniul fantasticului. Informaţiile din interiorul acestei ţări ajung cu greu dincolo de graniţe şi doar oamenii de acolo sunt singurii care ştiu cu adevărat ce se întâmplă.

Hyeonseo Lee, o femeie din Coreea de Nord, este o norocoasă. Este unul dintre puţinii locuitori care au reuşit să evadeze, iar experienţa ei a a fost dezvăluită lumii prin intermediul Conferinţelor Ted.

„Când aveam 7 ani, am asistat la prima execuţie publică, dar credeam că viaţa din Coreea de Nord este normală”, este una dintre primele afirmaţii ale femeii, care arată că atunci când era copil credea că ţara sa este cea mai bună despre planetă, era foarte mândră de asta şi studia viaţa liderului Kim II-Sung.

A făcut cunoştinţă într-un mod şocant cu foametea care a avut loc în Coreea de Nord la mijlocul anilor ’90, când, spunea ea, „puteai vedea adesea cadavre de oameni plutind pe râuri” din cauza faptului că voiau sa treacă graniţa în încercarea de a se salva de la foamete.

A trecut în China cu o identitate falsă şi momentul în care a reuşit să iasă din ţară a fost cel mai important moment al vieţii sale.

Singurul lucru pe care Hyeonseo Lee şi-l doreşte acum este să-i salveze pe locuitorii din Coreea de Nord prin încercarea de a le oferi suport internaţional. Există coreeni care reuşesc să evadeze din ţară, moment în care sunt nevoiţi să înceapă o nouă viaţă fără bani, singuri şi fără sprijin.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Nostalgicii comunismului merită deportați în Coreea de Nord”

 1. In Coreea comunista nu au mai ramas nici sobolani, serpi sau plante de mancat | A șaptea dimensiune says:

  august 1st, 2015 at 15:41

  […] Nostalgicii comunismului merită deportați în Coreea de Nord […]

 2. România comunistă, o țară condusă de bolnavi | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2015 at 14:53

  […] Nostalgicii comunismului merită deportați în Coreea de Nord […]

 3. Sașii, vânduți precum sclavii de comuniștii din România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2015 at 15:30

  […] Nostalgicii comunismului merită deportați în Coreea de Nord […]

 4. Nostalgicii comunismului injura capitalismul, dar ii folosesc tehnologia | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 14th, 2016 at 21:27

  […] Nostalgicii comunismului merită deportați în Coreea de Nord […]

 5. In Coreea de Nord, s-a produs, in sfarsit, o schimbare de regim: alimentar | A șaptea dimensiune says:

  mai 23rd, 2019 at 7:10

  […] Nostalgicii comunismului merită deportați în Coreea de Nord […]

Adauga un comentariu