Nostalgicii comunismului injura capitalismul, dar ii folosesc tehnologia

luni, noiembrie 14, 2016 21:26
Posted in category Dictatura comunistă, IT

Comunism = NazismInternetul a apărut în lumea liberă de comunism, în timp ce în lagărul comunist oamenii erau uciși în tăcere, erau cenzurați, erau urmăriți, erau ținuți în mizerie

Tot ce este legat de evoluția internetului, de istoria internetului, a apărut în lumea liberă. Internetul a început cu o rețea de 4 calculatoare, la sfârșitul anului 1968 și începutul anului 1969, în cea mai liberă țară a planetei, SUA. După alte descoperiri importante, ajungem în anul 1989, atunci când Tim Berners-Lee, considerat între primii 20 de gânditori ai secolului trecut, alături, printre alții, de Albert Einstein, își imaginează hypertext-ul așa cum îl știm azi. Iar aceasta se întâmpla la Geneva (Elveția), adică tot în lumea liberă, capitalistă prin definiție.

Internetul, cel mai mare eveniment tehnologic și social din toate timpurile, a apărut așadar în Occidentul decadent, în societatea capitalistă înjurată de gunoaiele bolșevice

Jegurile bolșevice nu realizează nicio secundă că rușii, cei care au adus comunismul în România, odată cu invazia sovietică de după 23 august 1944, n-au adus nimic bun românilor: doar înapoiere economică, deportări, crime, genocid cultural, izolare, cenzură, minciună etc. Stau și mă întreb cum pot fi atât de cretini cei care se șterg la cur cu memoria milioanelor de victime ale celui mai diabolic sistem inventat de om, comunismul. Sunt uciși milioane de oameni, iar jegurile nostalgice după comunism înjură capitalismul. Și unde este înjurat capitalismul? Pe Internet, realizare a capitaliștilor. Unde este înjurată SUA? Pe Facebook, realizare a unui american (de fapt, a unui grup de studenti americani), și evreu pe deasupra. Ce-au realizat românașii în 27 de ani? Nimic important. Doar au furat. Evident, prin reprezentanții aleși. Pentru aceste hoții sunt vinovați, evident, capitaliștii. Ei l-au obligat pe mafiotul Adrian Năstase să fure banii țării, ei i-au obligat pe mafioții PSD-iști să distrugă tot în România. Dar polonezii, jeguri bolșevice, de ce nu și-au distrus țara? Dar ungurii de ce au autostrăzi și toate cele, iar noi nu avem? Ăștia nu au renunțat la comunism și sunt capitaliști? Cum de ei o duc bine, oricum mai bine ca noi, iar la noi s-a furat totul? Dar cine a furat? Nu, oare, tot foștii comuniști? Nu, oare, cei care plâng după comunismul criminal, iar pe de altă parte fură de rup?

De ce nu emigrează gunoaiele bolșevice în Coreea de Nord?

Acolo au comunismul în stare pură. Se pot bucura de linsul fundului Boșevicului Suprem, se pot bucura de cenzură totală, nu au Internet, nu au nici măcar curent electric, vor mânca broaște și șobolani, dar nu vor fi “furați” de capitaliștii “răi”, cei care îți oferă produse cu E-uri și alte cele. Nu, în Coreea comunistă șerpii, broaștele și șobolanii nu au E-uri, iar Facebook-ul nu îți reține datele personale pentru a te bombarda cu reclame. Acolo nu ai nevoie de nimic, nici măcar de un amărât de frigider. Nu poți avea nici frigider deoarece (1) nu ai curent electric tot timpul, ba dimpotrivă și (2) chiar dacă ar fi curent electric, nu ai avea ce ține în frigider: foametea comunistă te obligă la regim, la slăbit involuntar. Acolo e de voi, nostalgici ai comunismului! Iar viza pentru Coreea comunistă se obține ușor, mult mai ușor decât pentru Canada capitalistă. Așa că încolonarea și cu “Internaționala” bolșevică” spre culmile comunismului multilateral înapoiat. Și lăsați-ne pe noi, ăștia “fraieriii”, să “suportăm” capitalismul decadent, multinaționalele, munca la privat, tentațiile occidentale, “depravarea” specifică societății de consum. Promitem că n-o să vă cerem o jumătate de șobolan, trimis din Coreea comunistă, pentru masa de prânz. Așa să vă ajute Marx, Engels, Lenin, Stalin, Ceaușescu, care va veghează sigur din Iadul comunist al lumii de dincolo, doar nu vă imaginați că niște atei criminali ca ei au ajuns în Raiul creștin.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Nostalgicii comunismului injura capitalismul, dar ii folosesc tehnologia”

  1. Ronald Reagan, presedintele american ce a reusit eliminarea comunismului criminal de pe Terra | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 18th, 2016 at 19:32

    […] Nostalgicii comunismului injura capitalismul, dar ii folosesc tehnologia […]

Adauga un comentariu