In Romanica, infractorii trebuie s-o duca bine, ceilalti pot muri de mana infractorilor fara probleme

miercuri, august 3, 2016 11:12
Posted in category Justitie

PuscariasiCică închisorile sunt suprapopulate (wau, ce țară 99% creștină avem) și Ministerul Justiției se gândesțe la amnistieri și grațieri, nu la construcția de noi pușcării, cum ar crede unii fraieri care respectă legile țării.

Da, stimați alegători, parlahoții par să aibă puternice dureri în fund, sau în cot dacă vreți, atunci când vine vorba de bolnavii mâncați de viermi din spitale, de construcția de noi drumuri (se moare zilnic în România din cauza lipsei drumurilor sau a stării deplorabile a șoselelor), dar au mare grijă pentru ca nu cumva, ferească Domnul mafiot Tăriceanu, pușcăriasii s-o ducă rău. Adică să le cadă netul, iar Felix Voiculescu să nu-și poată debita aceleași minciuni vehiculate de Latrina 3 vreme de zece ani.

Ministrul Justiției nu exclude posibile amnistieri sau grațieri: închisorile sunt suprapopulate

Mă întreb cum ar fi pușcăriile din România dacă ar ajunge măcar 90% dintre infractori dupa gratii, nu 40% cum se întâmplă de obicei. De exemplu, marii infractori ai neamului, corupții care au furat miliarde de euro din banii țării, au arest la domiciliu sau control judiciar, modelul de justiție franceză de căcat, Franța fiind țara aia islamisto-infracțională, unde risti oricând să fii călcat cu camionul de ultimul dement pe care autoritățile statului francez îl lasă liber, precum face Românca în privința mafioților politici.

Iată mai jos câteva exemple de infractori care nici nu mai trebuie amnistiați sau grațiati, justiția rromânească, model francez, repet, nederanjându-i nici măcar cu un cartuș, acolo. Înainte de asta, ar mai fi ceva. Mulți se plâng pe Internet de faptul că statul la pușcărie costă bani publici și, nu-i așa, mafioții trebuie să stea în arest la domiciliu, adică în vilele de neamuri proaste, construite din bani furați. Cred că este o opinie greșită. Rezolvarea corectă ar fi următoarea: îi bagi la pușcărie, apoi trimiți decontul familiei sau băncii unde-și au banii furați, iar de acolo recuperezi cheltuielile făcute. Dar varianta cea mai ieftină este glonțul. În acest caz, putem cotiza câțiva dintre noi pentru niste gloanțe ecologice, care să le facă ispășirea pedepsei mai plăcută celor care ne-au furat banii de spitale, de drumuri etc. Iată și exemplele promise.

 • Ionelaș Cârpaci, nașul mafiei țigănești din Timișoara, analfabet ca orice țigan, nu este nici măcar încarcerat, deși are de ispășit o condamnare de șapte ani. De ce? Fostii șefi ai Poliției Timiș erau mână în mână cu țiganii Interlopi. Nu mai scandăm, milițieni de rahat, “Ieși afară, javră ordinară!” și ne aruncăm șepcile pe unde apucăm? Cred că polițiștii corupți ar trebui să primească dublul anilor de pușcărie, gravitatea faptelor comise de aceste gunoaie fiind mult mai mare decât a unui infractor obișnuit.
  Dacă spunem că țiganii sunt mafioți, nu muncesc, au făcut numai rău României, imaginii ei afară, înseamna că-i discriminăm? Mai sunt Antenele de căcat ale lui Voiculescu care aduc numai țigani pe sticlă. Îți vine să vomiți, nu alta, în ce hal a ajuns televiziunea în România. Cred că acest Voiculescu trebuie jupuit de viu numai pentru țiganizarea continuă a României. Oare CNA-ul ăla mai există? Nenorociții de la CNA nu vad curvele ce-și arată țâțele și păsăricile la Antena 1 înainte de 10 seara. Oricum, cei de la Antena 1 produc numai emisiuni pentru țigani și retardați, pentru țoape și țațe ce au IQ-ul de maimuță, doar așa te poți uita la emisiunile educative (hăăă, hăăă, hăăă) ale Latrinei 1 și Latrinei 2. De exemplu, pe acel Morar de la Antena 2 l-aș trimite în India, în cartierele sărace de unde provin țiganii, să realizeze acolo cam unde va ajunge România dacă aduce numai țigani pe sticlă.
 • Cum ucizi un om în bătaie și nici măcar nu ajungi la pușcărie, pentru a beneficia, nu-i așa, de o binemeritată grațiere
  S-a întâmplat în judetul Botoșani, judetul acela unde toți parlamentarii reprezintă USL (Uniunea Sovietico-Liberală). “Conform evidențelor Parchetului, Mihai Pădurariu este viu, pentru că dosarul este înregistrat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Și asta în condițiile în care decesul victimei a survenit la două ore după ce a fost găsită de familie. Cu toate că în mod normal, procurorul în baza probatoriului administrat în dosar reîncadrează fapta, în cazul lui Mihai Pădurariu, din motive neștiute, nu s-a întâmplat acest lucru.” Cu alte cuvinte, procurorul lu’ Pește nici măcar n-a încercat să-i descopere pe criminali (sau criminal), dă-l în mă-sa de fraier, n-are decât să moară, acesta-i județul Botoșani, asta-i Românica. Și aici vedem că ucigașii au scăpat de posibilitatea grațierii sau amnistiei, iar cei care se plâng de faptul că pun bani din buzunar pentru infractorii din pușcăriii vor avea mai multi bani în buzunar, adică vor fi victime mult mai tentante pentru hoții din țară creștină România (ce-mi place textul cu „țara creștină”). Iar respectivii hoți nici măcar nu vor ajunge după gratii, doar nu vă imaginați că în Republica Infracțională România ajung după gratii hoții, dar nu ajung criminalii și mafiotii.

Dacă nu murim pe șosele sau în spitalele infecte, avem sansa să fim furați sau uciși de infractorii care nici macar nu sunt prinși, iar dacă totusi sunt prinși vor fi amnistiați și grațiați. Mulțumim Antena 3! Mulțumim Tăriceanu, mafiot jegos, canalie ordinară! Mulțumim parlahoți, să vă bucurați de pensia aia specială, într-o țară de mămăligari, oriunde în altă parte ati fi fost fugăriți în izmene și v-ați fi ascuns ca șobolanii de furia oamenilor.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “In Romanica, infractorii trebuie s-o duca bine, ceilalti pot muri de mana infractorilor fara probleme”

 1. Sistemul, masonii sau iluminatii ucid caprele negre din muntii Rodnei? | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 3rd, 2016 at 15:15

  […] In Romanica, infractorii trebuie s-o duca bine, ceilalti pot muri de mana infractorilor fara problem… […]

Adauga un comentariu