Sistemul, masonii sau iluminatii ucid caprele negre din muntii Rodnei?

sâmbătă, septembrie 3, 2016 15:15
Posted in category Justitie, Mass-media

Citat Octavian GogaRomânia, o țară de cretini care n-au nimic sfânt

Citesc periodic pe net tot felul de texte, de fapt niște aberații de rahat, produse de minți bolnave, despre faptul că sistemul, masonii, iluminații, marțienii sau mai știe eu cine ar condamna România educată (hăăă, hăăă, hăăă) la sărăcie și înapoiere economică. Hai să fim serioși! Suntem o țară de căcat, formată, printre alții, din pensionari idioți (vreo 5 milioane), ce votează hoții și coruptii, apoi se plâng, precum niște gunoaie autentice, că în România nu mai există nimic, fiind totul furat. Mai sunt vreo 5 milioane de asistați sociali, un alt segment cu o pondere înfiorătoare pentru orice țară, plus niște țigani intelopi care sunt o calamitate pentru orice comunitate, dovadă că sunt urâți și fugăriți de oriunde. Și dacă tot veni vorba de țigani, ne-am putea întreba cum de numai țiganii din România fac cele mai mari probleme prin Europa, de la furtul din locuințele distruse de cutremur în Italia (ăia trebuie executați pe loc, fără nicio judecată) și până la cerșetorii care i-au îngrozit pe cei din țările nordice (vă dați seama ce “iubiți” sunt românașii și din cauza țiganilor din România).

Barbarie în munții Rodnei! Capre negre braconate sub ochii turiștilor (Și aceștia merită câte un glonț direct în ceafă. Ce-i trebuia acestui popor român, format majoritar din gunoaie, democrație? O dictatură militară, în care orice jeg ce încalcă legea să fie drastic pedepsit, eventual cu moartea, este singura soluție pentru o țară de infractori)

Pe 19 iunie, în jurul orei 20:00, la Iezer, sub Pietrosul Rodnei, a fost împușcat un exemplar de capră neagră în plin sezon de prohibiție, semnalează jurnalistul Dan Păvăloiu (…).

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Sistemul, masonii sau iluminatii ucid caprele negre din muntii Rodnei?”

  1. George Pruteanu a fost condamnat, in 1976, la 2 ani de puscarie pentru furt calificat | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 8th, 2017 at 16:45

    […] Sistemul, masonii sau iluminatii ucid caprele negre din muntii Rodnei? […]

Adauga un comentariu