Opriţi finanţarea cultelor religioase din bani publici!

duminică, august 13, 2023 12:51
Posted in category Mass-media

Popă ortodox rus sfinţind arme care ucidOpriţi finanţarea cultelor religioase din bani publici!
Eliminaţi orele de religie din şcolile statului laic România! Religia se studiază la biserică, nu în şcoli!
Popii/pastorii să fie plătiţi de credincioşi, de cei care beneficiază de serviciile lor, nu de stat!

Mesaj pentru pupătorii de cadavre (moaşte), ortodocşii cu icoane pe oriunde, catolicii (urmaşii papilor criminali care au ucis cele mai luminate minţi ale primelor secole de cre(ş)tinism), aşa-zişii protestanţi („pocăiţi”), unii dintre ei mai răi ca ortodocşii, şi alţi asemenea „cretinăcioşi”:

Vreţi dezmăţ religios? Vreţi închinare cre(ş)tină? Vreţi să ajungeţi în povestea numită Rai? Foarte bine! Dar făceţi-o naibii pe banii voştri! Nu pe banii destinaţi spitalelor, şcolilor, drumurilor etc. Ne-am săturat cât ne-aţi furat (prin intermediul politicienilor corupţi, care cu o mână pupau icoane, iar cu cealaltă erau în buzunarele noastre)!

Vrem să avem, în această viaţă, o minimă bunăstare (spitale dotate, şcoli dotate, şoşele moderne), din banii noştri, nu în o aşa-zisă viaţă eternă, într-o iluzorie lume „de dincolo” („de apoi”).

Toată această păcăleală numită Religie consumă inutil resursele ţării, în timp ce oamenii mor în spitale nedotate, mor zilnic în accidente de circulaţie (din cauza lipsei şoselelor, adică din cauza aglomeraţiei de pe şosele) sau emigrează cu milioanele, sătui de societatea urâtă şi bolnavă din „Grădina Maicii Domnului” (România).

Şi, în final, o întrebare retorică.

Dacă noi, românii, din munca noastră, cotizăm la „binefacerile” Religiei (de fapt, cotizăm la averile imense ale clerului religios), este România o ţară mai sigură, fără crime, fără violuri, fără minciună (parcă aşa spune Decalogul biblic)?

Evident, răspuns la întrebarea de mai sus este negativ. România, 99% cre(ş)tină, este mai puţin sigură, mai rea decât Cehia (70% atei/fără religie), Estonia (84% atei/fără religie), Franţa (60 atei/fără religie) etc. Ce rezultă de aici? Religia e frecţie la un picior de lemn în ce priveşte siguranţa şi armonia dintre oameni.

Cretinăcioşii lu’ Peşte, Pablo Escobar (celebrul mafiot columbian, autor a zeci de crime; din ordinul lui au fost ucişi ziarişti, judecători, miniştri, candidaţi la Preşedinţie etc.; au mai fost ucişi copii din şcoli, acolo unde acest criminal punea bombe, la un moment dat; o vizionare a serialului de pe Netflix ar fi benefică pentru unii), ei bine, acest Pablo Escobar a construit biserici, îi ajuta pe săraci (un adevărat „filantrop”, nu altceva), pupa cruciuliţe şi icoane la greu, deşi era un criminal, un mare criminal. Ce înseamnă aceasta? Înseamnă un mare adevăr: Religia e doar o abureală, în spatele căreia se ascund adevărate intenţii criminale, un adevărat genocid istoric, căruia i-au căzut victime milioane de oameni nevinovaţi.

Citeste si articolele:

Adevărata faţă a religiei catolice

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu