Pupincuriştii cizmarului din Scorniceşti continuă să distrugă această ţară

luni, noiembrie 23, 2009 8:31

Vadim TudorBlestemul bolşevic pare să nu ocolească această ţară nici după 20 de ani. Cum foştii securişti şi posibili infractori au, mai nou, televiziuni, sunt prezentaţi pe post tot soiul de măscărici pentru a asigura circul.

Este cazul dilimanului de Butimanu, numit de unii Vadim Tudor. Acesta pare să fi uitat că România este membră a NATO şi UE, adică nu mai este de mult în lagărul sovietic.

În consecinţă, românii nu mai sunt dispuşi să audă cum acest jeg uman aruncă cu zoaie în tot ce mişcă în această ţară. Dar ce poţi să aştepţi de la poetul de curte al cuplului dictatorial, de la individul care aducea filme porno înainte de 1989 din Occidentul decadent, de la măscăriciul care-i făcea rost de minore politrucului (şi scriitorului) Eugen Barbu.

Problema este însă alta. Chiar în această ţară nu-l întreabă nimeni pe acest individ dacă are dovezi pentru ceea ce afirmă? Chiar în această ţară poţi arunca în stânga şi în dreapta cu noroi fără să păţeşti nimic?

Este adevărat c-am avut pe timpul lui Ilici Iliescu corupţie fără corupţi sau terorism fără terorişti, dar mă gândeam că această perioadă a trecut.

Mai este şi Realitatea TV, postul celui care a luat banii oamenilor sărmani din această ţară prin căderea FNI-ului, adică Sorin Ovidiu Vântu, ei bine, postul acestui mogul îl dădea pe Vadim cu aberaţiile sale la o oră de maximă audienţă (după ce apăruse în prealabil la toate posturile cu aceleaşi inepţii). Ziariştii ce-i ling tălpile lui Vântu nu înţeleg că mai important este scuipatul meu sau al lor decât ce spune acest măscărici bolşevic.

Eroii Timişoarei, cărora le datorăm libertatea, privesc de sus la acest neam incapabil să se cureţe de ultimele scursori ale bolşevismului.

Dragii mei, acest Vadim cu bale va cere electoratului său, format din oameni ca şi el, să-l voteze pe Prostănac. Ne-am întoarce în sistemul neobolşevic ticăloşit. Dacă vrem să avem o şansă şi să acordăm o şansă Basarabiei (pământ românesc), nu votaţi un individ vândut Moscovei. Acest Prostănac de două ruble provine dintr-un partid neocomunist, urmaşul PCR-ului, iar în timpul Revoluţiei de la Chişinău n-a cerut NICIODATĂ încetarea sprijinului rusesc pentru regimul criminal bolşevic al lui Voronin.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Pupincuriştii cizmarului din Scorniceşti continuă să distrugă această ţară”

 1. Memoria românilor ucişi de dictatura comunistă este terfelită zilnic | A șaptea dimensiune says:

  martie 18th, 2015 at 22:08

  […] Pupincuriştii cizmarului din Scorniceşti continuă să distrugă această ţară […]

 2. Foştii comunişti au făcut mereu legea în România, cică democratică şi civilizată | A șaptea dimensiune says:

  martie 19th, 2015 at 20:40

  […] Pupincuriştii cizmarului din Scorniceşti continuă să distrugă această ţară […]

 3. Paranoicul ce a distrus moralitatea spaţiului public românesc | A șaptea dimensiune says:

  martie 20th, 2015 at 21:20

  […] Pupincuriştii cizmarului din Scorniceşti continuă să distrugă această ţară […]

 4. Nu conteaza ce a fost in 1989, important este doar sfarsitul comunismului | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 7th, 2015 at 7:58

  […] Pupincuriştii cizmarului din Scorniceşti continuă să distrugă această ţară […]

 5. Mafia în zece filme de referinţă | A șaptea dimensiune says:

  august 28th, 2016 at 18:48

  […] Pupincuriştii cizmarului din Scorniceşti continuă să distrugă această ţară […]

Adauga un comentariu