Pensionari idioti, realizati ce criminali ati votat? Realizati ca mafiotii PSD-isti pun tigani interlopi sa-i bata pe copiii si nepotii vostri?

sâmbătă, octombrie 7, 2017 14:48

Votantii ciumei rosiiAh, era să uit: voi, pensionari senili, nici nu aveţi cunoştinţă de aşa ceva. Desigur, cum să vă pese din moment ce nu s-a dat la tembelizor, acolo unde puneţi voi creierele involuate la curăţat. Şi Antena 3, RTV, plus LaBe1 TV (în multe momente), le curăţă la greu de adevăr, folosind minciuni şi dezinformări. Dar vouă, nu-i aşa, nu vă pasă. Dacă mafiotul Dragnea începe să ucidă tineri, iar Muircea Badea şi infectul de Gâdea spun că-şi merită soarta, pensionarii fără minte şi imbecilii fără şcoală de asistaţi social se vor culca liniştiţi: dă-i în mă-sa de fraieri, cine i-a pus să-l întrebe pe iubitul conducător Dragnea de unde are sutele de milioane de euro, plus erecţie continuă oferită amantei de 24 de anişori, la pachet cu cadouri de zeci de mii de euro, în timp ce angajaţii din România mafiei PSD-iste plătesc deja mai mult pentru a-şi face plinul la maşină.

S-ar putea să sară unii că nu toţi pensionarii au votat criminalii şi mafioţii din PSD. Aşa-i, nu toţi: “doar” vreo 80% dintre ei. Dacă ar vota toţi pensionarii, aproximativ 4 milioane, partidul mafioţilor, PSD, iar o parte însemnată din tineri s-ar pişa pe el de vot, PSD-ul ar putea înfiinţa un Reich bolşevic în toată regula, de o mie de ani, cum a visat un alt “reprezentant al poporului”, votat la alegeri, Hitler, cel care, după ce s-a văzut la conducerea ţării, a început să facă “curăţenie” printre opozanţi, cum face astăzi, în toamna lui 2017, mafia PSD-istă.

Pensionari imbecili, vă place că Dragnea este protejat de interlopi? Vă place că ziariştii sunt bătuţi şi ameninţaţi? Vă place că nepoţii voştri nu-şi găsesc niciun rost în România şi vor să emigreze? Vă place că preţurile la medicamente, şi nu numai, au început să crească? Pensionari, jeguri ordinare, ce votaţi de 28 de ani urmaşii mafiei comuniste, stiţi voi oare cine vă plăteşte pensia? Tinerii, pe care-i înjuraţi pe Facebook! Statul, pensionari imbecili, înseamnă cei care muncesc şi care ţin în spate târatoare ca voi, cei care, în ciuda părului alb, vă doare-n cur de viitorul României, pe care l-aţi amanetat mafioţilor şi clanurilor de interlopi. Spuneţi, jigodii ordinare, un singur “motiv moral” pentru care merită votat PSD-ul? Nu există niciunul. Singurul motiv, după mintea voastră puţină, ar fi mărirea pensiei, care este praf în ochi, dacă cresc preţurile. Ştiţi voi, trădători de neam şi ţără de vârsta treia, de unde sunt luaţi banii? Din împrumuturi externe, datorii pe care le vor plăti urmaşii voştri. Doar că, iarăşi, pe gunoaie ca voi aşa ceva nu le interesează.

Vor spune unii că, vai, pensionarii sunt manipulaţi de Retard TV şi Latrina 3, plus că sunt prostiţi de propagandiştii PSD, cei care le oferă “sărmanilor bătrâni” pungi cu ulei şi zahăr, găleţi roşii etc. Şi credeţi că asta este o scuză? Eu nu. Dacă te laşi cumpărat, eşti egal cu Iuda, personajul negativ din Biblie, cel care l-a vândut pe Hristos. Asta sunteţi voi, pensionari de care mi-e scârbă, nişte Iuda, ce aţi vândut România mafioţilor, care au furat-o bucată cu bucată.

Pensionari, veţi rămâne în istoria acestei ţări drept generaţia imbecilă care nu a construit nimic, ci a distrus totul, prin intermediul aleşilor voştri, mafioţii PSD-işti. Bunicii mei au îngheţat în tranşee pentru ca noi să avem o ţară de care să fim mândri. Din păcate, mai ales din cauza voastră, pensionari fără moralitate, votanţi de mafioţi şi corupţi, România de astăzi este o ţără în derivă, fără păduri, fără drumuri, fără spitale dotate, fără manuale în şcoli etc,. dar cu pensionari de lux, cu larve PSD-iste care iau mii de euro pe lună fără să facă nimic.

Vă place, pensionarii lu’ Peşte, că nepoţii voştri nu au manuale la şcoală? Evident, nici aceasta nu vă interesează. Vă place ca PSD-iştii şi-au angajat rudele şi amantele anlfabete prin Parlament şi Guvern, în timp ce copiii şi nepoţii voştri cu masterate şi doctorate pleacă în ţări străine sau sunt şomeri? Pensionari, numai când aud de voi mi se face o scârbă şi o silă imensă, numai când butonez telecomanda şi aud aberaţiile pe care le debitaţi la Retard TV şi Latrina 3 realizez în ce ţară de căcat (şi din cauza voastră) trăiesc, o ţară unde 4 milioane de imbecili pot fi minţiţi şi prostiţi în cel mai stupid mod, chiar mai uşor decât s-ar întâmpla cu ultimul trib african.

KGB-istul cominternist Silviu Brucan spunea, in 1990, că 20 de ani acest “popor prost” nu se va deştepta. M-am îngrozit atunci, dar astăzi, mi-ar fi plăcut să aibă dreptate, adică după 20 de ani să dispară “stupid people” şi să apară “intelligent people”. Doar că, deşi au trecut 27 de ani, prostia guvernează România. Cum dracu’ de sunteţi atât de cretini, pensionari? Vă molipsiţi unul de la altul? Nu puteţi deosebi binele de rău? Vă luaţi după foşti securişti şi miliţieni, care vă prostesc pe faţă? Voi chiar nu realizaţi că, prin votul vostru, sunteţi un cancer pentru România?

Pensionari retardaţi, v-aş dori să muriţi, dar pedeapsa ar fi prea mică. Vă doresc, în schimb, să trăiţi cât mai mult pentru a vedea cu ochii voştri cum arată o Românie din care tinerii pleacă, din care pleacă elitele şi rămân în ea lepre ca voi, guvernate de hoţi şi mafioţi. Şi încă ceva: vă doresc să vedeţi şi de unde luaţi pensii, dacă toţi cei care pot produce ceva în România vor pleca. Politicienii votaţi de voi, gunoaie nereciclabile, nu produc nimic. La fel cum nu produc nimic, în afară de ură, un Gâdea sau Badea de la Antena 3. În rest, totul este clar: veţi rămâne singuri, fără copii şi nepoţi, dar cu Antena 3 şi RTV care-i etichetează seară de seară pe copiii şi nepoţii voştri “terorişti”, “oamenii lui Soros” etc.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Pensionari idioti, realizati ce criminali ati votat? Realizati ca mafiotii PSD-isti pun tigani interlopi sa-i bata pe copiii si nepotii vostri?”

 1. Varzaru says:

  octombrie 10th, 2017 at 23:21

  Sunt cu totul de acord cu cele spuse fara sa mai comentez. Eu nu sunt in aceasta situatie, dar in urma celor intimplate in trecut nici alt partid nu merita sa conduca tara. Poate o dictatura militara ar fi singura sansa de revitalizare a economiei si prestigiului in lume.

 2. vasile varzaru says:

  octombrie 11th, 2017 at 10:30

  de acord.

 3. JOS MAFIA COMUNISTA says:

  decembrie 7th, 2017 at 4:57

  PSD E ORGANIZATIE CRIMINALA COMUNISTA.TOTI PSDISTI SANT NISTE PORCI TRADATORI DE TARA SI POPOR HAI ROMANI IN STRADA SA-I DAM JOS NU MAI STATI IN CASE SA NU APUCE INTAI DECEMBRIE 2018

 4. Votanti ai mafiei PSD-iste, sa muriti in chinuri! | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 25th, 2019 at 13:36

  […] Pensionari idioti, realizati ce criminali ati votat? Realizati ca mafiotii PSD-isti pun tigani inter… […]

 5. România, ţara pupincuriştilor, slugilor şi milogilor | A șaptea dimensiune says:

  februarie 2nd, 2019 at 11:35

  […] Pensionari idioti, realizati ce criminali ati votat? Realizati ca mafiotii PSD-isti pun tigani inter… […]

Adauga un comentariu