Pensionari idioti, va place ce fac alesii vostri, mafiotii PSD-isti?

marți, ianuarie 31, 2017 21:41

PensionariRomânia la cheremul mafioților PSD-iști, votați preponderent de pensionari, țigani, asistați sociali, foști comuniști și securiști

Acestea sunt principalele categorii de jeguri umane care au pus umărul, prin votul lor, la distrugerea acestei țări. Acestea continuă, și după 27 de ani de jaf, să susțină un clan mafiot, numit pompos Partid Social Democrat (PSD), ce are o singură dorință: să scape cu banii furați și să nu dea socoteală nimănui pentru tot ce au furat și distrus în România.

Pensionari idioți, atunci când veți muri să vă întrebați ce ați făcut voi pentru această țară după 1989. Aproape că nici nu mai contează ce ați făcut înainte de 1989: gașca unui criminal KGB-ist, Ion Ilici Iliescu, a distrus tot ce s-a construit înainte de 1989. Cu votul vostru, pensionari fără minte, fără conștiință, fără iubire de țară. V-ați lăsat manipulați, javre nenorocite, de foștii securiști și comuniști, de penali promovați non-stop la tembeliziunile de căcat Antena 3 și Romania TV, iar rezultatul se vede azi: lăsați în urma votului vostru o țără dezbinată, o țară în care Mafia politică face legea, o țară în care copiii și nepoții voștri au o singură variantă pentru o viață decentă: să emigreze.

Atunci când ați pus stampila pe sigla PSD, sau ALDE, pensionari ce nu meritați respectul nimănui, nu v-ați gândit oare că Dragnea este un penal, un pușcăriaș, un condamnat? După mintea voastră puțină toți acei judecători care l-au condamnat pe mafiotul Dragnea erau nebuni, erau cumpărați, erau vânduți lui Soros? Cum ați putut vota un partid, de fapt un clan mafiot, ce are în frunte un pușcăriaș? Cum ați putut crede că mafioții PSD-iști chiar vor face ceva pentru această țară? Ei fac un singur lucru, pensionari cu nudul în creier, la adăpostul votului vostru: vor să schimbe legile care-i incomodează la furat. Pensionari nenorociți, stați dracului acasă, atunci când sunt alegeri, dacă nu sunteți capabili să distingeți între bine și rău. Așa, ce ați făcut? I-ați dat motive unui mafiot ca Tăriceanu să spună că Parlamentul, plin de hoți și bandiți, reprezintă poporul, nu cei o sută de mii de români ieșiți în stradă.

Pensionari fără rațiune și fără iubire de această țară, ați adus România în pragul disperării, prin penalii pe care i-ați votat. Și ce ați câștigat pentru România, jeguri de vârsta a treia? A devenit o tară izolată, o ciudățenie a lumii civilizate, o republică bananieră în care mafioții nu ajung la pușcărie, ci în funcții înalte ale statului român. Pretindeți pensii mari de la această țară, dar ce ati făcut voi pentru România? Ați distrus-o, prin reprezentanții voștri alesi, mafioții PSD-iști! Ar trebui să vă pună pe toți în 3 județe, iar acolo să votați mafioții până veți rămâne în fundul gol, apoi să vă plătească Dragnea, Ponta și restul mafioților pensiile, din bani furați în 27 de ani. De la cine cereți voi pensii, nenorociților? Nu tocmai de la cei care suferă din cauza mafiei PSD-iste votate de voi?! De unde credeți că ia bani Dragnea pentru pensiile voastre de rahat? Ia de la domenii vitale pentru această țară, precum educația, sănatatea sau infrastructura, ca să vă dea vouă, în schimbul votului, adică al permisului de a fura în continuare. Pensionari idioți, sunteți mai răi decât niște curve care prestează pe bani: măcar ele sunt cinstite, își cunosc lungul nasului, nu pretind respect, cer atâția bani pentru cât au “muncit”. Voi, jeguri ordinare de pensionari, mai vreți și respect după ce ați votat numai mafioți 27 de ani! Mai vreți și pensii mari, eventual speciale, pentru care să muncească “sclavii” din mediul privat până la epuizare.

Pensionari votanți PSD, mi-e scârbă de voi, mi-e rușine că sunt contemporan cu voi, votanți de mafioți și penali. Inchideți televizoarele, jeguri cu părul alb, și timp de câteva secunde imaginați-vă cum ar fi arătat România dacă mafia PSD-istă nu ar fi distrus această țară. În rest, mai puneți mâna pe-o carte, deoarece cartea te face deștept, iar voi sunteți ultimii idioți ai Europei atunci când votați împotriva copiilor și nepoților voștri. Ar trebui să vă înghită pământul pentru tot răul făcut acestei țări din 1989 încoace.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Pensionari idioti, va place ce fac alesii vostri, mafiotii PSD-isti?”

 1. Schiopu Niculae says:

  februarie 1st, 2017 at 9:06

  Nu toti pensionarii sung votantii PSD. Este adevarat ca jaful tarii a inceput odata cu instalarea PSD la conducera tarii .

 2. marin adrian says:

  februarie 1st, 2017 at 13:16

  O tara de frustati , hoti si mincinosi . Cat de cretini au putut fi cei ce au votat cu ei . Oameni fara coloana vertebrala si fara viitor au fost , si tot asa au ramas. Dobitoacele din oborul bunicului . Vai de noi si mai vai de copii nostrii .

 3. Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara (II) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 1st, 2018 at 11:38

  […] Pensionari idioti, va place ce fac alesii vostri, mafiotii PSD-isti? […]

 4. Pentru viitorul copiilor vostri, iesiti in strada si alungati mafia PSD-ista | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 8th, 2019 at 19:45

  […] Pensionari idioti, va place ce fac alesii vostri, mafiotii PSD-isti? […]

 5. Cateva sute de boschetari ai mafiei PSD-iste, devin mii la Onania TV si Latrina 3 | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 9th, 2019 at 17:25

  […] Pensionari idioti, va place ce fac alesii vostri, mafiotii PSD-isti? […]

 6. Pensionari idioti, realizati ce criminali ati votat? Realizati ca mafiotii PSD-isti pun tigani interlopi sa-i bata pe copiii si nepotii vostri? | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 12:16

  […] Pensionari idioti, va place ce fac alesii vostri, mafiotii PSD-isti? […]

 7. Nu exista Revolutie fara intrarea in sediile Guvernului si Parlamentului | A șaptea dimensiune says:

  mai 31st, 2019 at 19:14

  […] Pensionari idioti, va place ce fac alesii vostri, mafiotii PSD-isti? […]

Adauga un comentariu