Pensionarii de ieri si de azi, generatiile care au demolat Romania

miercuri, iulie 6, 2016 11:49
Posted in category Mass-media

PensionariCum? Votând timp de un sfert de secol mafioți. I-a durut în fund de viitorul acestei țări. Pentru 5 lei în plus la pensie, au condamnat România la cel mai mare jaf din ultimele secole. Prin votul lor, au demolat această țară. Nu i-a interesat nimic din ceea ce este milenar la acest popor. Au ieșit în stradă doar în interesul mafioților, din specia lui Dan Voiculescu. Să scape de “dictatorul” Băsescu. Ați scăpat de Băsescu, pensionari cu mintea la plimbare! O duceți mai bine? Nu muriți în aceleași spitale infecte? Copiii și nepoții voștri nu mor în accidente de circulație pe aceleași drumuri de rahat? Copiii voștri inteligenți, nepoții voștri geniali, nu emigrează în continuare? Politicienii nu fură la fel de mult, sau poate chiar mai mult, la adăpostul imunităților de tot felul, înflorite la umbra votului vostru? Ati votat PSD-ul timp de 27 de ani și ce s-a ales din această țară? În timp ce Dragnea are un palat și milioane de euro în conturi, voi ce aveți? Ce au copiii și nepoții voștri? Nici măcar o țară nu mai au! Ascultați-l pe Tudor Chirilă cu piesa Declar pierdută țară! Ăștia sunteți voi: generațiile care au demolat România! Pensionari idioți, nu mai nenorociți această țară!

Nu v-am văzut ieșind în stradă pentru ceva cu adevarat important pentru România (Antena 3 este o rușine pentru această țară). De exemplu:

 • Nu v-am văzut, pensionari nemernici, ieșind în stradă pentru Basarabia, străvechi teritoriu românesc, furat de ruși, cu ajutorul predecesorilor idolului vostru, mafiotul Voiculescu. Nu v-am văzut îngrijorați de copiii Basarabiei, uciși și bătuți cu bestialitate, în 2009, de rușii chemați de criminalul comunist Voronin, un fel de Ilici Iliescu, un alt idol al vostru. V-a durut în cur de suferința lor, dar vreți compasiune pentru că nu aveți medicamente compensate suficiente.
 • Nu v-am văzut, pensionari fără minte, îngrijorați de furtul pădurilor țării, de către mafioți votați de voi, în principal. Nu vă interesează deloc faptul că România este rasă de mafia PeSeDistă, dar vreți respect și admiratie pentru ce ați făcut în viață. Și ce ați facut în viață, în afara unor copii? Ce lasați în urmă? O țară tiganizată (de posturile TV ale lui Voiculescu, în principal), o tară vandalizată (de mafia PeSeDistă, în principal)!

Cum puteți voi fi modele morale demne de urmat, din moment ce ați amanetat România mafioților, ați distrus, prin votul vostru, șansa acestei țări la un viitor mai bun. Dacă timp de 10 ani, primii 10 ani de după 1989, ați fi înțeles cât de criminali sunt comuniștii și securiștii și nu i-ați fi votat, România era în altă parte azi. Italia, Spania, Germania etc. sunt unde sunt și deoarece nu au avut niciodată guvernări comuniste.

Pensionari de azi și de ieri, cu creierul spălat de mafioții comuniști, cu minte puțină, cu rațiune zero, sunteți vinovati, la judecata istoriei, pentru tot ce s-a întâmplat rău în România din 1989 încoace! Rușine! Dacă mai aveți și așa ceva.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

20 Responses to “Pensionarii de ieri si de azi, generatiile care au demolat Romania”

 1. Teofil Marita says:

  iulie 6th, 2016 at 21:34

  Ce fac coppii lor ? Poate sint la fel ca si parintii ,din moment ce nu se vede nici o schimbare in mentalitatea lor.E o rusine ptr un popor care pretinde ca e educat si crestin.

 2. etatism vss libertarianism says:

  iulie 6th, 2016 at 22:01

  @Teofil Maria. Pentru generatiile Y si Z, voi conservatorii din generatia „baby boom” si demolatorii vostri din generatia x(fara nici o idee ce sa puna la loc) sunteti cam acelasi lucru. Sunteti Ceausescu si cu pseudocompletul de judecata a lui Ceausescu. Va caracterizeaza si pe unii si pe altii dispretul fata de drepturi individuale si o incredere oarba in colectivism ca regasiti colectivittea in steagul rosu, in prapur sau in tricolor.. Mai aveti putere maxim 10 ani.

 3. Nicu says:

  iulie 6th, 2016 at 23:32

  Cat adevar . Ce acuratete . Felicitari pentru acest articol . 

 4. Geo says:

  iulie 7th, 2016 at 9:22

  Pensionarii ,țiganii si țăranii……in rest ,lasitate si indiferenta! Cum e posibil ca într un sat ,Dumbrava -PH ,sa iasa acelasi primar 5 MANDATE ,la rand ???

 5. Alexandru Dascalu says:

  iulie 7th, 2016 at 12:07

  Geo are dreptate: ˝Pensionarii, țiganii si țăranii ……in rest, lasitate si indiferenta˝. Adaugă și pe urmașii, familiile nomenclaturii, securimii si pesedimii! Am 61 de ani, dar sunt de acord să se interzică votul celor peste 55 de ani (și tot nu sunt convins că nu ies tot ăștia!!!)

 6. Julieta says:

  iulie 9th, 2016 at 0:27

  Daca au pensii mari nu ii intereseaza altceva. Minimul poate sa fie si 300 lei, atata timp cat ei au pensia 1000 ron este ok din punctul lor de vedere.

 7. Cris says:

  iulie 10th, 2016 at 15:58

  Trăim in promiscuitate . Pensionarii , gloata care decide. Vreau sa traiesc într-o tara in care pensionarii sa aiba aceleasi beneficii ca mine . Pana in prezent , privim cum in fiecare an , valoarea punctului de pensie creste , deci si pensia . Călătoresc gratuit , te înjură cand tu insistînd sa urci in mijlocul de transport pentru a merge la serviciu , il deranjezi. Nu contează ca au dosurile si gura rau mirositoare . România este îmbătrânită , pentru ca politica geriatrica este perpetua. Lor sa li se asigure comfortul . Cum sa ai curaj sa aduci pe lume un copil ? Plătești toate analizele , tu ca mama , apoi pentru cel mic o avere de cheltuieli. Au un imens tupeu stalinist , sunt campioni la gratuități , paranghelii , si exclusivitati. Salarii si alocații mizerabile. Pensiile mărite an de an . Sunt egoiști , rai si puternici. România trebuie sa fie a generației ce urmeaza . Nu vreau sa duc in spate din venitul meu 2 pensionari . Din pacate Romania este tara pensionarilor , țiganilor si asistatilor social. Generatia mea este cea de sacrificiu. Ne vrem tara inapoi . Nu ne mai alungați in afara tarii sa fim slugi . Din start cataloghez pe cei care vor comenta ceva de genul „sărmanii pensionari , au muncit si au ridicat tara ” securiști scelerati.

 8. mihaela says:

  iulie 12th, 2016 at 15:36

  Ok,dar stii ca majoritatea tinerilor nu au mers la vot ? De ei nu zici nimic?

 9. Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri in perioada 04 -10 iulie 2016? says:

  iulie 15th, 2016 at 16:57

  […] Pensionarii de ieri si de azi, generatiile care au demolat Romania – asapteadimensiune.ro 734 shares 2253 comments 1940 likes 7 tw. trackbacks 2073 tw. followers 1 blog trackback […]

 10. gogu says:

  februarie 20th, 2017 at 17:32

  Da. Astia sunt criminalii care au colaborat activ la preluarea tarii totale (pamanturi, resurse, populatie) de catre jidanii masoni talmud-ieni antiromani in 1989, jidani venetici antiromani din guvern pe care aceste scursuri umane tradatoare de pemsionari, i-a ajutat si sustinut activ la putere prin votul lor, ca veneticii criminali din guvern sa distruga sistematic Romania (resurse, industrie etc..) si sa exileze (de foame!) milioane de romani din propria lor tara, scursurile astea tradatoare care acum pozeaza ca „pensionari” ;) de la o munca asidua continua impotriva poporului roman (poporul pe care ei acum il obliga sa le plateasca pensiile pentru „munca” ;) lor impotriva acestuia), indictrinati si robotizati inca de le vremea comunistilor olteni antiromani ai lui Ceausescu, cu ochelarii lor eterni de cal, au aplaudat in cor si sustinut continuu proprii lor ucigasi la putere, ca acestia sa ii saraceasca tot incontinuu, in asa hal, incat sa ii poata cumpara pe doar 1 kg de faina sa 1L de ulei de 2 lei la votare, atat considera aceste scursuri tradatoare ca face o viata de om si viitorul copiilor tai. 2 lei.

  Scursurile subumane jidanesti venetice PSD-iste normal ca sar la injurat si spurcat romanii care spun si dovedesc adevarul.
  Ca veneticii astia subumani criminali PSD-isti fug de adevar ca dracu de tamaie! Ca ii arde ca pe dracu. De ca pe PSD-isti. De-aia vin ei cu clisee de cacat cretin bolsevic psd-iste, de tipul „astia au cladit tara” ;), crezand ca ii crede cineva.

  Ba muistilor PSD-isti!
  Generatiile care au cladit tara AU MURIT!
  Sau au acum 90 de ani sau mai mult!

  Cacama-si pe ratu vostru porcesc animalic Made in Israel!
  .

 11. Ella says:

  februarie 20th, 2017 at 19:05

  Depinde de calitatea primarului. In comuna Padureni din zona Husului este acelasi primar din anul1979 si oamenii il tot voteaza. De ce oare? Comuna arata mai bine ca unele orase din tara, au toate facilitatile inclusiv piscină. Domnul primar a recunoscu ca cel mai greu lucru a fost sa ii convinga pe oameni sa nu distrugă

 12. Cornel Căruntu says:

  februarie 20th, 2017 at 19:27

  Domnu’ Florin, e plina lumea de unii ca tine, de aceea Romanica este ultima curca din UE. Punctual: (1) aici nu-i vorba de parintii mei, ambii decedati, care nu prea mergeau la vot, ci de gloata pensionarilor (peste 75% din numarul lor), care a votat mafioti PSD-isti vreme de 25 de ani; (2) faptul ca ei au pus umarul la distrugerea Romaniei nu are nimic de a face cu chestii lacrimogene gen „cine te-a facut” (acela te omoara, nu?); (3) viitorul meu a depins si depinde de viitorul tarii; chiar nu realizezi ca un medic genial este prost platit in Romania, adica nu el si-a ratat viata, ci leprele care au votat mafioti; (4) Tudor Chirila se refera exact la cei in varsta, doar ca unul ca tine ori nu a inteles mesajul piesei, ori nu a ascultat-o. (5) nu conteaza daca tinerii au iesit la vot sau nu, trebuia ca cei in varsta sa dea un exemplu votand persoane integre; (6) ce am facut pentru Romania? Pai, am facut urmatoarele: am incercat sa fiu un om educat, nu ca jegurile de asistati social, mi-am platit la timp taxele si impozitele, nu am furat din banii tarii, precum mafiotii PSD-isti, nu am votat mafioti, am fost la vot intotdeauna la alegerile prezidentiale si parlamentare, am respectat legile acestei tari, am ramas in Romania sperand intr-o viata mai buna, nu am poluat aceasta tara, aruncand gunoaie peste tot, am invatat limba romana si istoria tarii, am fost sef de promotie la liceu si am terminat in primii zece la facultate, la stat, nu rahaturi precum Spiru-Haret; nu am cerut pomeni si ajutoare din banii platiti de altii; am fost solidar cu cei care au incercat schimbarea in bine a acestei tari etc. Bai amice, nu mai fi lacrimogen, ca nu-i cazul! Daca un individ este o canalie, nu conteaza varsta sau numarul de copii si nepoti. Faptul ca procreezi nu-ti da dreptul sa faci ceea ce au facut pensionarii in Romanica: au dat tara pe mana mafiotilor. Nu toti, majoritate dintre ei. In rest, m-am obisnuit cu lichele care confunda relatia sfanta copii-parinti cu notiunea de turma indobitocita, fara morala, fara credinta, fara valori, dusa de nas de mafiotii PSD-sti in principal.

 13. Emil says:

  februarie 21st, 2017 at 10:18

  Nu am votat niciodata psd!Dar oricine era la putere situatia ar fi fost aceeasi.NU DE ROMANIA DEPINDE VIITORUL TARII. Toti cei care sunteti manipulati va veti lamurii ca sunteti doar o masa de manevra a serviciilor secrete interne si externe!

 14. Cornel Căruntu says:

  februarie 21st, 2017 at 15:44

  @Emil: Cum adica nu conteaza? Isus sau Barabas e totuna? L-au pus serviciile secrete pe mafiotul Adrian Nastase sa fure sute de milioane de euro? L-au pus serviciile pe criminalul KGB-ist Ion Iliescu sa aduca minerii? Tot serviciile l-au pus pe mafiotul PSD-ist Catalin Voicu sa creeze o intreaga retea mafiota pentru politicienii corupti? „Nu de Romania depinde viitorul tarii” (???) Si marmota invelea ciocolata …

 15. Laura says:

  februarie 21st, 2017 at 22:26

  Adevarat!!! :( timpitii ne-au izgonit din propria noastra tara; dupa ce ca aproape ca am murit la revolutie si pritenii nostrii dragi au fost impuscati, idiotii au votat pe Iliescu, Roman si sleahta de boieri care au vindut tara.

 16. Pensionaru' Fara Nume says:

  februarie 22nd, 2017 at 20:53

  Stimate autor, te pup sincer pe obraz… esti un om transant, realist si fara pic de timiditate. Da, pensionarii Romaniei sunt niste oameni cu foarte putina demniate, unii total lipsiti de demnitate… mare pacat.

  Pentru ca li s-a dat un sfant in plus au votat cu Diavolul. Cica unde erau tinerii de n-au votat???? Erau la munca in strainatate, datorita faptului ca o gloata de putregaiuri muribunde (a se citi „pensionari cu acte-n regula) glorificau pomenile electorale si cei cinci lei in plus la pensie, asigurand perpetuitatea unui sistem corupt si mafiot (a se citi PSD ). Din partea unuia nici tanar si credul, dar nici batran si prostit de niste tradatori de patrie (a se citi „clasa politica” in intregime), mergeti spre moarte cu demnitate si umanitate, voi astia care ati sustinut mafia si coruptia prin votul vostru. Ai Dracului sunteti… deja!

 17. Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara (III) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 20th, 2019 at 19:16

  […] Pensionarii de ieri si de azi, generatiile care au demolat Romania […]

 18. mircea grama says:

  ianuarie 20th, 2019 at 19:51

  Bai tineret mindria tarii, esti penibil ca iti ascunzi incapacitatea de a reactiona in spatele unor bosorogi care habar nu au pe ce lume traiesc, multi dintre ei bolnavi daca nu de Azhaimler atunci de saracie lucie, imbibati de comunism si majoritatea senili politic. In ’89 nu pensionarii au darimat comunismul ci barbati vrednici, in special tinerii. Va meritati soarta atita vreme cit la vot 40% din electorat absenteaza si cita vreme lasati vesta galbena sa stea sub roata de rezerva. Te iei de pensionari, foarte corect dar de cancerul care roade tara asta nu il vezi? Sa ti-i spun eu pe scurt: asistatii social foarte buni de munca dar cei pe care voi, cei 40% de nevotanti ii aveti pe constiita, tiganii, de politicieni nu va pot invinui deoarece si-au votat pensii de 200.000.000 pe luna la 48 de ani inclusiv cei de asa zisa dreapta, si-au votat salarii prin primarii de trei ori mai mari iar minerii care lucreaza in subteran si cei din mediul privat in general mor de foame cu 400 euro pe luna, 20 milioane. Scincetul tau de copil neajutorat ma deprima, du-te in poala la mamica ta dar ai grija ca face parte din categoria pe care ai injurat-o in articolul tau de formator de opinie, deontologule. P.S. autorul articolului straluceste prin anonimat, nici macar nu are curajul sa semneze aberatia asta.

 19. Eliana says:

  ianuarie 21st, 2019 at 2:22

  In general sunt de acord cu ceea ce ati scris in acest articol, cu un singur amendament: este gresit faptul ca generalizati. Si eu sunt pensionara, dar nu am votat NICIODATA cu psd-ul. O singura data am votat un psd-ist, si anume pe Iliescu in confruntarea cu Vadim. Atat! Si poate mai sunt si altii ca mine. Refuz sa cred ca toti pensionarii sunt niste milogi idioti si inconstienti.

 20. Gabriel says:

  ianuarie 21st, 2019 at 17:13

  Bunicel articolul si in parte as fi de aceiasi parere.Dar onor autorul articolului da vina efectiv pe pensionari.Da , au o foarte mare parte din vina, dar nu spune nimic de generatia tanara care nu merge la vot.Absenteismul tinerilor la vot conform statisticilor este de 89 %.Deci pensionarii sunt vinovati pentru ce au votat , dar tineretul este si mai vinovat pentru ca nu a votat.Este o vina la fel de mare , sau chiar mai mare. Asta este umila mea parere.

Adauga un comentariu