Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara (II)

miercuri, martie 8, 2017 14:23

PensionariPensionarii, segmentul cel mai cretin al electoratului românesc

Au îmbătrânit urât. Au îmbătrânit votând un criminal, Ilici Iliescu, și un partid de mafioți, PSD. Au îmbătrânit educându-și copiii și nepoții în spiritul ciumei roșii și al dragostei pentru cel mai criminal regim pe care l-a cunoscut omenirea: dictatura comunistă. Au îmbătrânit în rele, unii așa cum au trăit. Și au trăit urât: foștii milițieni cu puține clase, dar cu creierul spălat de comuniști, obișnuiți doar să ia șpăgi și să se “descurce”; foștii turnători la Securitate, care și-au vândut apropiații, precum Iuda pe Hristos; foștii ofițeri de securitate, care au furat de-au rupt după 1989, azi au pensii imense, iar unii dintre ei, deloc puțini, sunt oameni de afaceri, huzurind în capitalismul pe care l-au condamnat în comunism; foștii politruci bolșevici, de la președinți de CAP-uri și secretari de partid pe comună, oraș, scară, palier etc., care au dat doar din gură, nu au muncit cu adevărat niciodată, iar azi votează mafia PSD-istă, să moară de necaz “fraierii” care au crezut în 1989 că scapă de comuniști și urmașii acestora.

Cum se recuprează România din mâna mafiei PSD-iste, sprijinită de pensionarii vânzători de neam și țară

Prin luptă. La propriu. România va fi populată doar de pupincuriștii mafioților PSD-iști, la un moment dat. Dacă nu ieșim la luptă, România va fi a mafiei PSD-iste pe veci. Asa cum a fost a unui cizmar cu 7 clase, precedat de o evreică, Ana Pauker, parașutată de trupele sovietice în România. Mai putem lupta, la propriu, cu șanse de reușită. Dacă România va fi dată afară din UE și NATO (aici ne va aduce mafia PSD-istă), șansele de a învinge într-o țară la cheremul total al mafioților sunt zero (astăzi mafia PSD-istă mai mimează, cât de cât, respectarea valorilor europene). Dacă vrem o țară altfel pentru copiii noștri , trebuie să ne pregătim pentru sacrificii, inclusiv sacrificiul suprem, pentru eliminarea mafiei PSD-iste. Aceasta nu se elimină pe Facebook, prin glumițe și caricaturi.

Eliminarea mafiei PSD-iste trebuie începută cu eliminarea Latrina 3, Ghiță TV și LaBe 1

Orice regim criminal rezistă din cauza controlului exercitat asupra mijloacelor de informare în masă. Eliminați propaganda criminală și ticăloasă a posturilor mafioțilot Voiculescu și Ghiță pentru a avea cât mai puțini spălați pe creier și, implicit, cât mai puțini susținători ai mafiei PSD-iste. Suntem obligați să stăm în stradă deoarece ani de zile posturile de căcat Romania TV și Antena 3 au sădit ura față de valorile democrației în mintea unor gunoaie, care nu pun mâna pe o carte, fiind niște dobitoci, dar iau de bune toate gogoșile debitate seară de seară la televizuinile mafioților.

Pensionari, acești needucați, aceste minți puține și bolnave, acești distrugători de tineri, de idealuri, de vise, de speranțe

Pensionari idioți, visul nostru din 1989 a fost ucis de lepre ca voi. Atunci când, pe 20 mai 1990, ați pus ștampila pe numele criminalului Ilici Iliescu, acest (semi)țigan educat la Moscova și racolat de KGB, ne-ați ucis viitorul, jeguri ordinare. Apoi, de câte ori ați votat PSD-ul, sau cum se mai numea această gașcă de mafioți, ați ucis în noi speranța, ați obligat cei mai buni medici să plece din România, ați obligat elitele românești să-și caute rostul în țări civilizate, unde corupții sunt în pușcării, nu la conducerea țării, sprijiniți și votați de imbecili ca voi. Desigur, pramatii ordinare, fiind incapibili să gândiți, sunteți dirijați de niște foști activiști bolșevici ceva mai șmecheri, care s-au prins repede că, în locul degetelor băgate în tocul ușii, cum făceau în comunism, este de preferat minciuna băgată în capetele voastre seci, pentru a scoate profit maxim. Băi pensionari nenorociți, fără nimic sfânt, cum puteți crede că, iertând corupții și lăsându-i să fure, veți lăsa moștenire copiilor și nepoților voștri o tară dezvoltată economic, în care ei să muncească și să fie bine plătiți, pentru a nu fi nevoiți să plece în altă parte? Chiar nu ați realizat de 27 ani că mafioții doar fură, nu construiesc nimic și mai vor să scape și de pușcărie, cu ajutorul unor gunoaie ca voi? Chiar sunteți atât de proști încât nu vă dați seama că o țară are un viitor bun numai dacă este eliminată corupția? Prin mintea voastră puțină nu adie umbra palidă a dreptății? Cum să fie dreaptă societatea PSD-istă votată de idioți ca voi, din moment ce mafia PSD-istă are averi de milioane de euro, în timp ce România are cea mai proastă infrastructură.

Faptul că ați crescut niște copii nu vă scuză nici într-un fel ticăloșia

De regulă, pensionarii păgâni, atunci când le povestești astfel de lucruri, te iau cu texte de genul “Cum poți vorbi așa?”, “Nu ai părinți?” sau “Noi am construit ceva, voi ce faceți?”. Ca să încep cu finalul, noi trebuie să luptăm cu mafioții PSD-iști, din cauza voastră, jeguri ordinare. Apoi, faptul că ați crescut niște copii nu vă dă dreptul să votați mafioți și să-i condamnați pe copiii ce i-ați crescut la emigrare. Părinții mei sunt decedați, dar nu au votat mafia PSD-istă (de regulă, nu mergeau la vot). Bunicii mei au urât comunismul, suportând din plin grozăvia celui mai criminal regim imaginat de evreul Karl Marx și pus în practică de criminalii în serie Lenin și Stalin. Așa încât, m-am obișnuit să fiu împroșcat cu noroi de anumiți pensionari care nu comentează ce au făcut ei după 1989, ci încep să te înjure “creștinește”, precum niște pupători de moaște autentice, cum sunt unii dintre ei. Și profit de ocazie, pentru a vă ruga ceva, jeguri pensionabile: nu-mi înjurați părinții, ambii decedați, deoarece au produs un copil care n-a furat nimic de la voi, precum mafiotul Dragnea, ci își câștigă pâinea cea de toate zilele în mod onest și cinstit. Măcar pentru atâta lucru încercați să vă abțineți de la atitutudini “pesediste”.

Pensionari, nu pot încheia fără celebra, pentru mine, zicere: Mi-e milă de voi, mi-e scârbă de voi! Milă deoarece nu aveți creier normal, ci Antena 3 și Romania TV gândește în locul vostru, scârbă deoarece suport consecințele prostiei voastre de la vot, adică trăiesc într-o țară guvernată de mafia PSD-istă, cea mai săracă, mai puțin educată, mai puțin civilizată, cea mai coruptă, cea mai țiganizată din UE. Dacă aș crede în Rai și Iad, m-aș simți împăcat cu ideea că veți ajunge în Iad, pensionari ticăloși, măcar pentru faptul că i-ați permis unui pușcăriaș ca Dragnea să ajungă cel mai important om politic din România. Rușine, pensionari! Din păcate nu aveți nici rușine, nici bun simț, nici credință, nici valori, ci sunteți doar o turmă care stă în 4 labe și așteaptă să fie luată cu autocarul de mafioții PSD-iști și dusă la Cotroceni, în schimbul a 100 de lei. Asta ce înseamnă: că sunteți curve mai ieftine decât fetele de pe centură. Iar curvele nu merită respect, nu-i așa? Curvele doar prestează! Să prestați bine, pensionari idioți, în folosul mafiei PSD-iste și spre distrugerea totală a României.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

18 Responses to “Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara (II)”

 1. Florin Golubovici says:

  martie 7th, 2017 at 19:44

  Daca esti Psd-ist nu ai nici o scuza ..

 2. Georgeta Lukacs says:

  martie 31st, 2017 at 22:44

  Majoritatea pensionarilor care au creat avere nationala, acum traiesc in conditii modeste si sunt sustinatorii copiilor sau nepotilor.

 3. V says:

  aprilie 4th, 2017 at 6:09

  Georgeta, sunt sustinatori in ce fel ? Daca majoritatea dintre ei iubesc Antena 1, iubesc implicit prima data sau dupa Antena 1, barfa. Un popor nu poate fi controlat decat prin minciuna, ura si televiziune/presa si dezbinare. Vorba aia, unde ochii sunt orbi, mintea e goala.

 4. Sorin says:

  aprilie 29th, 2017 at 14:58

  Dacă ar fi numai pensionarii de vină, aș tinde să-ți dau dreptate, dar cea mai mare vină cred că o purtăm noi cei ignoranți,tineretul needucat, cei scolarizați în institute și facultăti, toți cei pe care nu-i interesează decât propriul hoit, care nu se implica în nici un fel în activitatea politică a acestei țări. Stăm și așteptăm să se rezolve problemele, noaste, de la sine. Nu tin cu pensionarii, că nu fac parte din această categorie dar nici cu nesimțitii care așteaptă mură în gură. Luptați fraților pentru drepturi că nu ni le dă nimeni de-a gata.

 5. Cornel Căruntu says:

  aprilie 30th, 2017 at 9:44

  Am primit pe mail: „AM 80 DE ANI ,DAR N-AM VAZUT ,IN DECURSUL VIETII MELE O EXPRIMARE ATAT DE CORECTA ,CARE REDA ATAT DE CORECT REALITATEAIN CARE A FOST ADUSA ROMANIADE O CLASA DE PENSIONARI IDIOTI ,FARA CARACTER FARA NICI UN DRAM DE SCRUPULE . BRAVO !. FELICITARI ;LUATI AMINTE GENERATIA a-treia.” (CRISTIAN PETRICA)

 6. Mihai Serban says:

  aprilie 30th, 2017 at 10:47

  In primul rand ar trebui ca adresarea sa fie respectoasa, acesti oameni au construit tot ceea ce s-a vandut sau furat.
  In al doilea rand daca sunteti doritori de schimbare, iesiti la vot, doar nu credeti ca sunt mai multi pensionari decat voi.

 7. Cornel Căruntu says:

  aprilie 30th, 2017 at 11:24

  @ Mihai Serban: Daca pensionarii vor respect, trebuie sa ofere respect. Lasand la o parte faptul ca a vota mafioti si penali, din cauza carora tineri, copii, batrani mor in spitale cu viermi, mor in accidente de circulatie, din cauza infrastructurii proaste, banii fiind furati de mafioti, din cauza carora tinerii emigreaza, am si un exemplu concret: priviti in filmuletul de mai jos cat „respect” acorda unii pensionari Presedintelui ales al Romaniei. Si, cica, cei batrani trebuie sa fie un exemplu pentru cei tineri. Asa ca, lasati-o mai moale cu respectul. Voi respecta pensionarii ceva mai mult doar in momentul in care nu vor distruge aceasta tara, prin intermediul penalilor si mafiotilor pe care-i voteaza de 28 de ani.
  Pensionari la Palatul Cotroceni: incolonati ca niste vite si platiti ca niste curve.

  Nu mai spun de tot soiul de aberatii debitate de aceste minti bolnave, precum: „Iohannis nu stie limba romana” (o stie mult mai bine decat anlfabetii votanti ai PSD-ului sau decat fostul PSD-ist Vanghelie, tigan), „Nu este roman” (este mult mai roman decat mafiotii din PSD, cei care din „iubire” fata de Romania au distrus aceasta tara) etc.

 8. IonitaM says:

  aprilie 30th, 2017 at 18:09

  Efortul autorului de a schimba o stare de lucruri deja batuta in cuie este la fel cu efortul de a incerca sa schimbi apa in vin.
  Cei care voteaza sunt maxim 3,5 milioane. Majoritatea voteaza asa cum simtim pe pielea noastra de 25 de ani. Eu am votat la fiecare scrutin si nu cu primele trei pozitii impuse prin asa zisele sondaje de opinie.
  Unde sunt restul de romani hotarati sa puna capat acestei stari de lucruri? De ce nu se organizeaza intr-un partid care sa faca politica pentru oamenii simpli?
  Politicianul, in opinia mea, ar trebui sa fie acolo sa se asigure ca parghiile tarii sunt folosite in mod echitabil si egal pentru toti. Da, vor fi oameni necinstiti cu averi uriase care vor vrea sa profite, dar politicanul este cel care il opreste si il obliga pe necinstit sa se opreasca prin legile pe care le da si urmareste sa fie aplicate.
  Vezi jaful facut cu manevra de curs valutar in franci. Este constitutional pentru banci sa te rupa de bani, este neconstitutional pentru tine cel jefuit sa comentezi, sa ii dai in judecata sa le ceri socoteala.
  Si, da, de vina nu sunt cei care voteaza, de vina sunt cei care nici nu creaza o forta politica serioasa, nici nu merg la vot sa reduca sansele celor incorecti care mereu sunt pe primul loc.
  Cand cei aproape 12 milioane de romani vor inceta sa se considere turisti in tara lor, vor merge la vot, vor alege chiar pe ultimul candidat si vor fi aratat ca politica de pana acum nu a fost in favoarea lor. Pana atunci traim in iluzie. Imi doresc sa ma trezesc intr-o tara in care nu stai la coada zile in sir pentru un act, iar un politician vine rezolva si iti spune ca e dreptul lui fara sa realizeze ca el ar putea imbunatati acea situatie. Vrem politicieni corecti care sa respecte legile Romaniei. Sa nu spuna ca luptau cu ceva in timp ce le incalcau si se imbogateau.
  A fi demnitar este o onoare, nu este o obligatie, nu iti place cat castigi nu te plange. Vrem politicieni care sa nu vegheze la strambarea legilor doar in favoarea partidelor.
  Vrem politicieni care nu pun interesul de partid (un numar de indivizi cu bani care dau iluzia celor fara bani ca le sustin interesele dandu-le mici favoruri) deasupra intereselor tarii.

 9. Cornel Căruntu says:

  aprilie 30th, 2017 at 18:27

  @IonitaM: In multe privinte, aveti dreptate. Lipseste, totusi, din aceasta minianaliza, un element foarte important: posturile de televiziune. Legat de ele:
  1) Este normal ca Latrina 3 si Ghita TV sa promove doar un singur partid (PSD) si sa-i desfiinteze pe ceilalti. Nu am zarit in ultimii ani un singur material negativ la adresa PSD, in cuprinsul emisiunilor celor doua tonomate.
  2) Este normal ca CNA-ul sa nu functioneze in Romania. Mai exact, televiziunile pot prezenta cele mai eronate stiri si nu patesc nimic. Ca sa nu mai vorbim de lipsa echidistantei si a unei corecte informari a publicului.
  3) Este normal ca politicienii sa obtina votul prin mita electorala si sa nu pateasca nimic.
  4) Este normal ca cei care merg la vot sa nu tina seama de faptul ca unii candidati au dosare penale, sunt fosti puscariasi sau, chiar, criminali si violatori.
  5) Absenteismul poate fi atenuat numai daca se elimina propaganda mincinoasa de la tembelizor si se aduc in atentia publicului, in mod onest, „problemele cetatii”. Orice televiziune care minte si dezinformeaza, trebuie urgent inchisa. Doar asa, in Romania, unde anlfabetismul functional face ravagii, s-ar constitui o clasa politica responsabila, formata din politicieni care nu se maimutaresc la tembelizor, ci chiar fac ceva pentru cei pe care-i reprezinta.

 10. Bucur Cati says:

  aprilie 30th, 2017 at 19:00

  F bine ai punctat. Or fi si multi pensionari care sustin Psd-ul la vot.Dar daca asteptam sa ne apere adevarul si interesul o mica parte de oameni care au facut la vremea lor ce au putut, suntem pierduti. In loc de o imensa ocara adresata unor oameni , multi dintre ei neimplicati in Psd,mai bine sa ne folosim energia intr- o directie buna, care sa aduca ceva bun, sa facem ceva inteligent, sa schimbam situatia daca nu ne place.Sa fim noi mai buni decat altii. Sa nu mai fim indivizi ini de ura, rautate si sa folosim cuvinte care nu fac cinste unui om din secolul in care traim.

 11. Adriana says:

  decembrie 8th, 2017 at 18:35

  Interesant articolul

 12. Mario says:

  februarie 18th, 2018 at 17:24

  Pensionari idioti. OK. Dar, sunt numai vreo 4 mil din care voteaza maxim 3. Ceilalti, 8-10-12 milioane de alegatori unde sunt ? Stau si-si exprima inteligenta pe fb ? Cand au fost 8 milioane de voturi anti-basescu, 3 mil au fost de la pensionari si 5 de la ceilalti. Cine au fost idiotii ? Nu e corect sa bagi o intreaga categorie sociala in aceeasi oala. Si eu am vreo cativa vecini idioti sau smecherasi de bani-gata nesimtiti si ordinari. Ar fi corecta o exprimare de genul „tineret imbecil” ???? Nu. Deci, putina atentie la exprimare.

 13. Elvira Cercel says:

  iunie 3rd, 2018 at 19:22

  Nu-mi place etichetarea de „pensionari idioti „!!!In primul rand,nu toti sunt idioti,in al doilea nu toti au votat psd !!!Ce ziceti de tiganii care au un nr,considerabil de votanti=toti cu psd,pt,ca psd=ul ii mituieste kunar cu 500 lei !!!Pt,care motiv ????Il stim cu totii !!!Asa,ca ar trebui sa fim ceva mai ponderati,cand etichetam pe4nsionarii !!!!

 14. Cui ar trebui sa multumeasca mafia PSD-ista pentru ocazia oferita de a confisca Romania | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 19th, 2019 at 16:32

  […] Pensionarii idioţi, cei care de 27 de ani votează hoţi şi corupţi, cei care au creierul spălat de Latrina 3 şi Retard TV, cei care-şi vând ţara, viitorul urmaşilor lor, în schimbul creşterii cu 50 de lei a pensiei, bani pe care îi vor plăti nepoţii lor, mafioţii PSD-işti făcând împrumuturi externe pentru a le cumpăra votul acestor gunoaie umane. Pensionari idioţi, nu uitaţi că aţi nenorocit această ţară, votând mafia PSD, cea care a dat un miliard de euro firmei Bechtel, bani de care nu s-a construit nimic în România, dar puşcăriaşul Năstase Adrian a încasat un comision de 80 milioane de dolari. […]

 15. Uniunea Mondială a Emigranţilor Liberi din România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 29th, 2019 at 20:01

  […] Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara (II) […]

 16. România, ţara pupincuriştilor, slugilor şi milogilor | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2019 at 7:21

  […] Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara (II) […]

 17. Votanti ai mafiei PSD-iste, sa muriti in chinuri! | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 9:15

  […] Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara (II) […]

Adauga un comentariu