Pensionarii – bătrâni naivi, majoritatea, amăgiţi de ciuma roşie = PSD şi spălaţi pe creier de către Mafia TV (Antena 3 şi România TV)

sâmbătă, martie 14, 2020 6:55

CEC BankRomânia ere o populaţie îmbătrânită, aceasta şi din cauza emigraţiei masive a tinerilor, alungaţi din ţară de mafioţii din politică, ce au furat tot în România, după 1989.

Procentul pensionarilor din totalul populaţiei adulte a României este undeva la 25%, ceea ce înseamnă mult, mai ales din perspectiva alegerilor, a vânătorii de voturi.

Aşa încât, de-a lungul anilor, în special PSD = ciuma roşie i-a amăgit pe bătrânii României cu tot felul de firimituri, în timp ce baronii PSD adunau, din muncă “cinstită”, averi de milioane de euro. Cea mai abjectă metodă de prostire a pensionarilor a fost cea cu “indexarea pensiei”, de fapt o bătaie de joc derivată din incompetenţa şi reaua-voinţă a guvernanţilor de a elimina corupţia din România, aducătoare de inflaţie şi sărăcie.

Iată, mai jos, scrisoarea unui pensionar din 2004, pe vremea când KGB-ul (Ion Iliescu) şi Securitatea comunistă (Adrian Năstase, prietenul securistului criminal Ristea Priboi) conduceau România.

Preşedintelui României (Ion Iliescu – n.m.)
Primului Ministru (Adrian Năstase – n.m.)
Ministrului Muncii şi Familiei (o femeie, al cărui nume îmi scapă – n.m.)

Stimaţi tovarăşi şi tovarăşă,

Se adresează către dvs. Veisz Beniamin, pensionar din Bucureşti, dorind a vă mulţumi din adâncul inimii şi, prin dvs., Statului şi Partidului, pentru grija arătată nouă, pensionarilor.

Deunăzi, era să o îmbrăţişez pe doamna factoriţă când, cu lacrimi de bucurie în ochi, am văzut în talonul pe martie că pensia mi-a crescut cu 98.846 lei (vechi; adică aproximativ 10 lei noi, de astăzi – n.m.).

Astfel voi putea cumpăra lunar mai mult de 10 bilete de tramvai sau 16 pâini negre (că pâinea neagră e mai sănătoasă).

Am zis să sărbătoresc darul dat de dumneavoastră şi să mă duc la un local din cartier. Un picolo m-a întrebat la ce masă vreau şi cât am de gând să comand. Se uita băiatu’ cam dintr-o parte la mine, da’ eu zic că eram bine îmbrăcat – purtam un loden luat în ’79 şi o şapcă “coroana proletarului”, la care ţin mult, că mi-a dat-o cadou tov. Dej, nu mai ţin minte dacă la Agnita-Botorca ori la Bumbeşti-Livezeni, că eu fusei la amândouă.

Când am zis ca aş vrea să cheltuiesc cei 98.846 lei, a zis că el primeşte bacşiş mai mare, aşa că am plecat hotărât să revin la următoarea indexare şi să-l umilesc pe nesimţit.

Vă transmit omagiul şi preţuirea mea de om cu bătrâneţe fericită,
B. Veisz.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu