Peste șapte milioane de beneficiari de asistență socială în România

vineri, iulie 4, 2014 12:48

Asistat socialPoate vă întrebați unde se duc banii din impozitele și taxele plătite de voi. Ăsta-i statul social, imaginat de hoții și mafioții din PSD, pe vremea bunicuței KGB-iste Ilici Iliescu. Un stat ce încurajează nemunca, primitul de ajutoare, pasivitatea. De ce să înveți o meserie și s-o practici, pentru a te întreține pe tine și familia ta, când este mult mai simplu să întinzi mâna după ajutorul social. De ce să fii fraier să înveți, având un salariu de mizerie ca medic sau profesor, când e mult mai simplu să nu faci nimic, iar statul să-ți dea. Cifra de mai sus este extrem de importantă și negativă pentru România: cei șapte milioane dacă votează, regimul PSD-ist are o mie de ani guvernarea asigurată în România. Această țară nu are o clasă medie care să voteze altfel. Ponta și PSD-ul știu că se bazează pe asistații și pensionarii din România. Culmea ironiei este că aceștia decid viitorul și așteaptă bani de la cei care votează altfel.

Cum să ai infrastructură dezvoltată în România, când trebuie să dai bani țiganilor care stau cu burțile la soare și se reproduc în neștire. Cum să ai medici bine plătiți și dotări în spitale (unde și medicamentele le cumperi), din moment ce trebuie să finanțezi analfabeții care, în lipsa creierului, nu pot învăța o meserie. Desigur, s-ar putea spune că peste tot în lume sunt persoane de care trebuie să avem grijă. Așa-i, suntem oameni, creștini chiar, și nu-i putem lăsa pe cei apropiați să moară. Dar una este să ajuți un om care a avut un accident și nu mai poate munci sau s-a născut cu probleme și alta este să ajuți oameni care pot munci, dar n-o fac. Sau chiar dacă au și alte surse de venit niște bani în plus nu strică. Doar “fraierii” plătesc regulat taxe și impozite de unde se dau banii pe ajutoare sociale, dupa ce fură și mafia PSD-istă o parte.

S-ar mai putea spuna că, din moment ce sunt bani, de ce să nu se dea. Oricum sunt puțini. În primul rând, bani nu sunt (România împrumută bani pentru pensii și alte cheltuieli sociale), iar în al doilea rând, nu poți încuraja lenea, delăsarea, nemunca și să ai o țară dezvoltată. Părinții și bunicii mei n-au primit nimic, atunci când erau tineri și puteau munci, și-au câștigat cu sudoarea frunții pâinea cea de toate zilele. Țiganul de azi este ajutat, iar românul obișnuit este împovărat cu zeci de taxe și impozite. Oare acest mitoman și plagiator Ponta nu-și imaginează că va da socoteală odată și odată pentru tot răul pe care-l face României? Iar România nu-i doar țara asistaților care votează PSD-ul, ci mai ales a celor care lucrează și produc ceva în această țară. În folosul lor trebuie guvernată România, nu în folosul hoților, mafioților, asistaților care nu produc nimic în afară de probleme. Îmi pare rău că trebuie s-o spun, dar mămăligarii din România nu au nici 5% din curajul ucrainienilor, cei care luptă cu un imperiu pentru o idee: în țara lor doar ei hotărăsc și nimeni nu le poate impune ceva din afară. În Românica, hotărăsc țiganii și asistații. Ceilalți înjură de Facebook. Atât. La mitinguri sunt câțiva zeci de „rătăciți”. Ucrainienii au fost 200 de mii. Somn ușor române, vei muri cu zile în spitale prost dotate, dar vei sponsoriza în continuare țiganul și leneșul care beneficiază de ajutor social.

Peste șapte milioane de beneficiari de asistență socială în România (sursa informației)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

11 Responses to “Peste șapte milioane de beneficiari de asistență socială în România”

 1. Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 14:34

  […] Peste șapte milioane de beneficiari de asistență socială în România […]

 2. In România, se instaurează dictatura analfabeților cu diplome | A șaptea dimensiune says:

  februarie 11th, 2016 at 16:06

  […] Peste șapte milioane de beneficiari de asistență socială în România […]

 3. 6 milioane de euro acordate nejustificat pentru ajutoare sociale | A șaptea dimensiune says:

  martie 22nd, 2016 at 21:08

  […] Peste șapte milioane de beneficiari de asistență socială în România […]

 4. Pentru esecul fostilor comunisti, dupa 1989, vinovata este democratia | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 16th, 2016 at 16:17

  […] Peste șapte milioane de beneficiari de asistență socială în România […]

 5. PSD-ul mafiot este ceea ce merita acest popor de curve | A șaptea dimensiune says:

  mai 28th, 2016 at 16:41

  […] Peste șapte milioane de beneficiari de asistență socială în România […]

 6. Cele mai profitabile companii din România în 2013 | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2016 at 7:56

  […] Peste șapte milioane de beneficiari de asistență socială în România […]

 7. georgel says:

  septembrie 1st, 2016 at 11:20

  nu numai țiganii beneficiază de asistență socială (o bună parte din ei cerșesc prin Europa) ci și românii. Pensionarii au pensie în funcție de cât au muncit, dar ca să acuzi PSD ar trebui să oferi altceva și puțini cred că PNL (celelalte sunt 0) este capabil de ceva. Mulți votează PNL fie pentru că nu vor ca mafia să pună mâna pe țară, fie că cred în liberalism, dar nu în oamenii PNL. Au furat și ei, ca și cei din PSD, ultimii au mai dat și la amărâți. Când va veni cineva care să facă ceva util în țara asta (la nivel sesizabil) și nu să fure pentru clienții si familia lui, vom fi un pic mai bine.

 8. Romania cretina ce tine in spate grupul mafiot numit PSD | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 13th, 2016 at 18:03

  […] Peste șapte milioane de beneficiari de asistență socială în România […]

 9. Jegurile PeSeDiste fac praf valorile europene în România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 10th, 2016 at 22:36

  […] Peste șapte milioane de beneficiari de asistență socială în România […]

 10. Rodica says:

  mai 29th, 2017 at 17:30

  La pastele cailor va fi mai bine stimate domn!

Adauga un comentariu