România cretină ce ţine în spate grupul mafiot PSD

marți, septembrie 13, 2016 18:00

PSDMafioții din PSD sunt votați mai ales de indivizi analfabeți, indivizi imorali, hoți, borfași, țigani, pensionari sclerozati, foști comuniști și securiști, pensionari milițieni, foști torționari, curve, țațe, țoape, șmecherași de doi bani, interlopi etc.

Deși au distrus România, deși au nenorocit această țară, deși au distrus sănătatea și învătământul, se găsesc vreo 4 milioane de cretini ce votează în continuare grupul mafiot numit PSD. Pentru o găleată, pentru o sticlă de rachiu sau bere, pentru niște bănuți, maimuța (și aici jignesc maimuțele, animăluțe inocente) votantă de PSD crede în hoția permanentă, în corupția generalizată, în minciuna omniprezentă, dar vrea, nu-i așa, o țară ca afară (hăăăă, hăăăă, hăăăă). Pe votanți PSD-iști nu-i interesează nimic, nu vor să știe nimic, doar “ei muncesc, nu gândesc”. Analfabeții ce votează PSD-ul și-ar vinde oricând țara pentru câțiva arginți, ar trece automat de partea rușilor, de exemplu, dacă aceștia ar invada România, sunt răi și proști, se declară creștini, dar sunt de o răutate inimaginabilă, sunt imuni la adevăruri istorice sau argumente logice, în ochii lor școala sau cartea nu fac nici cât o ceapă degerată, își dau copiii la școală, dar nu le pasă dacă învată sau nu etc. Legat de ultima parte, aș propune următorul experiment: timp de câteva luni niciun elev de la țără să nu primească alocație, corn, lapte etc. Știți câți mai vin atunci la școală? Maxim 25%. În gulagurile PSD-iste, mai ales din Moldova, domină ignoranța crasă, adică mediul perfect în care evoluează mafioții PSD. Pe aici, totul se cumpără. Mai ales voturile.

Botoșani, un fel de Vaslui mai nordic, alegerile locale din vara lui 2016, o comună oarecare de pe aici (Havîrna): votul acordat candidatului grupului mafiot PSD pentru funcția de primar a costat 46 de lei, adică abonamentul pe două luni la cablu

PSD-ul își dorea funcția de primar, în continuarea celor multe mandate obținute de acest grup infracțional în această comună. Și cum poți obține voturile altfel decât pe căi ilegale, doar te numești PSD: oferi gratuit celor săraci, dar proști, idioți, imorali etc., plata anticipată a abonamentului pe două luni la firma locala de cablu. Și prostimea votează PSD-ul. Ce-i interesează pe dobitoci că acest partid de mafioți a furat tot în România, că PSD-iștii infractori sunt prin pușcării sau că au transformat România într-o cloacă infracțională. Pe votantul PSD-ist analfabet nu-l interesează nimic, nu citește nimic, nu studiază nimic, nu învață o meserie, ci doar așteapta ajutoare și, eventual, oportunități de a fura.

Romania cretina ce tine in spate grupul mafiot numit PSD este România de care fug toți, România care trăiește în Evul Mediu întunecat, România ce mănâncă la greu bani publici, România care nu contribuie cu nimic la bugetul de stat

Cei 3 milioane de români angajați legal în această țară, din mediul privat, țin în spate toată suflarea asistată social a PSD-ului, jeguri imorale și infracționale, nenorociți ce trăiesc în promiscuitate, indivizi ce refuză educația, refuză munca făcută cu cap, refuză cinstea și corectitudinea, dar accepta îndobitocirea televizunilor de căcat. De ce să gândească votantul PSD-ist și să-l doară creierul pe care nu-l are, din moment ce este mai comod să înghită pe nemestecate minciunile Latrinei 3 sau Ghiță TV.

România votantă de PSD se intersectează până la identificare cu România nostalgică după criminalii bolșevici, cu România idioților ce plâng după un tătuc care să-i pastorească, precum pe niște animale

Dacă ar fi după votanții PSD-isți, noi care gândim am fi deportați prin Siberia, trimiși la Canal sau împușcați, fiind, cum altfel, dușmanii “boborului” care muncește, nu gândește. Acești nenorociți nu vor condamna niciodată genocidul comunist, mineriadele criminalului Ilici Iliescu, furtul Basarabiei de către ruși etc. Ei nu au țară, ei nu au minte, ei nu au morală, nu au principii, nu au nimic. Au doar votul pe care-l vând oricui se nimerește, convinși că “democrația” e prostie. Desigur, au dreptate: democrația este pentru oameni educați, pentru oameni morali, pentru cei drepți, pentru jeguri ca ei este bună doar dictatura, ei știind doar de frica biciului. Ăștia sunt cei care au transformat această țară într-un stat țiganizat, fără sistem sanitar, fără educație, fără moralitate. Un stat de care românii inteligenți fug, un stat în care cultura, educația, știinta mor sugrumate de prostia și țigăneala PSD-istă. Un stat în care PSD = PNL = MAFIA deține supremația absolută. Un stat ce merită dărâmat cât mai repede. Un asemenea căcat de țară nu poate dura. Și, mai devreme sau mai târziu, va fi rasă din temelii societatea KGB-isto-infracțională, adusă în România de gașca PSD-istă, pe atunci FSN-istă, în 1990.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “România cretină ce ţine în spate grupul mafiot PSD”

 1. Daca PSD-ul obtine 45% la viitoarele alegeri, suntem cea mai de rahat tara din lume | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 3rd, 2016 at 19:48

  […] Romania cretina ce tine in spate grupul mafiot numit PSD […]

 2. 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 6th, 2016 at 20:47

  […] Romania cretina ce tine in spate grupul mafiot numit PSD […]

 3. Cei 60 de infractori ai PSD, care au guvernat sau guverneaza Romania, la nivel central sau local | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 10th, 2016 at 20:06

  […] Romania cretina ce tine in spate grupul mafiot numit PSD […]

 4. Filiera mafiei PSD-iste: Ceausescu, Iliescu, Nastase, Ponta, Dragnea | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 12th, 2016 at 18:04

  […] Romania cretina ce tine in spate grupul mafiot numit PSD […]

 5. Mafia PSD-ista, ce conduce judetul Botosani de 27 de ani, a combinat perfect prostia cu hotia | A șaptea dimensiune says:

  mai 7th, 2019 at 18:35

  […] Romania cretina ce tine in spate grupul mafiot numit PSD […]

Adauga un comentariu