PSD-ul mafiot este ceea ce merita acest popor de curve

sâmbătă, mai 28, 2016 16:39

PSDCica românul a supraviețuit istoriei fiind adaptabil la toate regimurile (hăăă, hăăă, hăăă). Păi, asta înseamnă că suntem un popor de curve (în limbaj mai puțin academic)

Cei care așteaptă reacții de la “boborul” român poate au uitat cine-i poporul român. Haideți să ne amintim câteva elemente, definitorii aș zice.

 • În 1989, au ieșit în stradă pentru a lupta împotriva comunismului, 0,1% dintre românași
  Adică fix cei care au ieșit inainte de 22 decembrie, aproximativ ora 12 (momentul plecării dictatorului). Restul nu se pun. Restul au ieșit la carnaval (iar tiganii la ciordit). S-a murit după momentul 22 decembrie din motive obscure ce țin de caracterul criminal al clicii KGB-iste ce a preluat puterea în România. Prietenii lui Ilici Iliescu știu de ce au mai murit oameni nevinovați după fuga lui Ceaușescu.
 • Dacă lăsăm la o parte asa-zisa revoluție din 1989, la care doar 0,1% dintre români au avut curajul să înfrunte gloantele bolșevice, nu prea găsim momente în care românașii și-au arătat bravura. Spre deosebire pe poporul de curve, numit și român, avem exemple de ieșiri curajoase pe la vecinii noștri: revolutia maghiară din 1956, revoluția din Cehoslovacia (1968), Solidaritatea poloneză (anii 1980) etc. Nu mai spunem de sârbi, care nu s-au lăsat încălecați de ruși. Românașul i-a făcut sex oral rusnacului până prin 1997, iar unii și după.
 • Întotdeauna am așteptat de la alții ceea ce trebuia să facem noi
  Românașul are multe păcate, dar cel mai grav mi se pare delăsarea. Îl doare-n cur de țara lui (la nivel de faptă, că la vorbă nu-l întrece nimeni). I-a asteptat pe americani să-i elibereze țara. A asteptat intrarea în UE să facă ordine printre furturi de bani publici. Asteaptă martienii să-i faca autostrăzi.
 • Deși bolșevicii i-au sfârtecat tara, românașul plânge după un bolșervic: Nicolae Ceaușescu
  Cel care avea dureri puternice în cur legat de Basarabia românească. În august 1989, 300 de mii de basarabeni proclamau limba română drept limbă oficiala în Republica Moldova. Cizmarul analfabet și Savanta nu îndrăzneau să reacționeze la gestul românilor de peste Prut de frică să nu-si supere stăpânii de la Moscova. Și cică Caeșcă a fost patriot (hăăăăăăăăăă, hăăăă, hăăăăăăăăăăă).
 • Deși are jumătate din liderii partidului în pușcărie pentru corupție, PSD-ul continuă să fie votat în Românica
  Asta înseamnă un popor de curve. Asta înseamnă să fii o adunătură de ciobani fără educație și de țigani infractori. Cei 30% de români educați nu prea contează (mai ales că mulți dintre ei sunt prin alte țări, ceva mai evoluate, iar unii nu se prezinta la vot). Oricum, pentru mine este clar: doar un popor de idioți poate vota niște mafioți. Că sunt manipulați, că sunt săraci (cu duhul), că nu prea au creier, nici nu mai contează. Păcat, păcat, de sângele vărsat în 1989 de către cei 0,1% dintre români.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “PSD-ul mafiot este ceea ce merita acest popor de curve”

 1. Cum vor masonii si UE sa le ia romanasilor lenea si prostia | A șaptea dimensiune says:

  iunie 5th, 2016 at 12:00

  […] PSD-ul mafiot este ceea ce merita acest popor de curve […]

 2. Romania cretina ce tine in spate grupul mafiot numit PSD | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 13th, 2016 at 18:01

  […] PSD-ul mafiot este ceea ce merita acest popor de curve […]

Adauga un comentariu