philips.ro, dacă vrei instrumente de ultimă generație pentru igiena ta orală

sâmbătă, august 30, 2014 15:15
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAm avut de câteva ori probleme cu niște măsele, deși sunt oarecum atent atunci când vine vorba de igiena orală, și am constat un fapt evident până la urmă: chiar dacă dai niște bani pentru igiena orală, costul este mult mai mic decât durerea și banii pe care-i dai în momentul în care încep durerile de măsele. Vorbim, așadar, în acest material despre instrumente de ultimă generație pentru igiena orală a fiecăruia dintre noi. De exemplu, dacă sunteți interesați de periute de dinti electrice, click pe link-ul anterior. Iată și o scurtă prezentare. “Cu nouă opţiuni unice de periere, un senzor de presiune intuitiv şi tehnologie avansată a capului de periere, Philips Sonicare FlexCare Platinum depăşeşte graniţele curăţării tradiţionale pentru a oferi o îndepărtare excepţională a plăcii bacteriene şi o sănătate îmbunătăţită a gingiilor.”

Sau poate vă interesează aparate albire dinti. În acest caz, urmați legătura anterioară. Iată și aici o scurtă prezentare. “Obţine cel mai radiant şi plin de încredere zâmbet la care ai visat vreodată! Philips Zoom se află pe primul loc în topul mărcilor de tratamente de albire solicitate cel mai frecvent de către pacienţi. Alătură-te celor peste 14 milioane de oameni din întreaga lume care au beneficiat de tratamentul profesional şi revoluţionarde albire şi convinge-te singur de ce Philips Zoom a fost declarat drept cea mai inovatoare marcă de îngrijire orală profesională, primind distincţia de Produsul Anului în 2012.”

Știți ce este airfloss? Dacă nu (și dacă da), urmați link-ul anterior și veți afla toate amănuntele. Pe scurt, îndepărtează tartrul acolo unde periajul nu reușește acest lucru.

Folosiți această recomandare, dacă nu vreți să ajungeți des la medicul stomatolog.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu