PSD + BOR = MAFIA

luni, noiembrie 18, 2019 20:56

Catedrala manturii banului publicUna dintre cauzele înapoierii economice şi morale a societăţii româneşti o constituie Biserica Ortodoxă Română (BOR). Această instituţie (dacă se poate numi aşa), profund coruptă, deci imorală, care a inventat de-a lungul secolelor tot soiul de aberaţii, fără nicio legătură cu doctrina creştină (de exemplu, pupatul moaştelor), este o prezenţă nocivă în această ţară.

Singurul scop evident al BOR este îmbogăţirea membrilor săi (preoţii şi înalţii ierarhi ai bisericii), cazurile de ajutorare a celor nevoiaşi de către BOR fiind rarisime. Mai mult, de-a lungul vremii, BOR a făcut pactul cu toate regimurile ticăloase din România, cu toate dictaturile criminale ale acestei ţări, de la legionari la comunişti.

Şi mai mult, în timpul fanarioţilor, BOR a participat masiv la jupuirea românilor de către clica fanariotă (şi fanarioţii era ortodocşi), asta însemnând, practic, ceea ce unii numesc “dăinuirea întru ortodoxie a neamului românesc”. Mai pe şleau, neamul românesc a fost jupuit “întru ortodoxie” de toţi cei care au trecut pe aici, Biserica Ortodoxă trecând rapid de partea oricărui cotropitor.

Revenind în prezent, se constată aceeaşi atitudine din partea BOR: această clică de îmbuibaţi îi îndeamnă mereu pe români să voteze corupţi, hoţi, mafioţi şi criminali, adică PSD = ciuma roşie, ca să le fie lor bine, ştiut fiind faptul că doar într-o ţară înapoiată economic, tribală, se mai pupă moaşte.

BOR este şi o organizaţie criminală deoarece a cerut şi cere bani de la un stat cică laic (hăăăă, hăăăă, hăăăă) pentru construcţia a mii de biserici şi catedrale faraonice, în timp ce românii mor în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat. Cu alte cuvinte, când îi laşi pe oameni fără spitale şi şosele, deoarece tu vrei să huzureşti în catedrale, criminal te numeşti.

Şi ca să nu spuneţi că cele de mai sus sunt simple supoziţii, deşi au în spate 30 de ani de jaf continuu al BOR asupra banului public şi asupra moravurilor României, iată şi un exemplu din 2004, atunci când se întărea frăţia cu iz mafiot între PSD şi BOR.

Teofan a trecut de la Casa Domnului la casele naţionalizate

Se pare că tânărul (era în 2004 – n.m.) arhiepiscop al Craiovei şi mitropolit al Olteniei Teofan Savu şi-a descoperiut reale aptitudini de agent. Nu, nu vă gândiţi la prostii, de referim la un alt tip de agent decât cel la care v-aţi aştepta. E vorba de aptitudinile de agent imobiliar ale lui Teofan, care, de curând, şi-a tras sub sutană superba casă din Craiova a marelui om politic, inginer şi inventator Barbu Drugă – casă care, în timp, a fost restaurant militar şi hogeac de şeptic pentru Ceauşescu.

Din motive pe care nici Ăl de Sus nu le-ar putea înţelege, decât dacă ar locui câţiva ani în România, Consiliul Local (dominat de PSD, Oltenia fiind roşie şi ţiganizată – n.m.) i-a dat casa lui Teofan, în loc s-o retrocedeze moştenitorilor. Nu departe de această casă, pe strada Mitropolitul Firmilian nr. 20, părintele Teofan a mai cumpărat un adevărat palat, cu numai 4 miliarde de lei (vechi, adică 400.000 lei de astăzi – n.m.), în condiţiile în care doar terenul de sub căsăi costă de câteva ori mai mult.

În casa lui Barbu Drugă, care ar fi trebuit să fie muzeu memorial, nea mitropolitul a instalat un aşezământ pe care l-a botezat “Academia misionară a Valahiei Mici”. Menirea acesteia ar fi trebuit să fie combaterea sectelor neoprotestante – însă e suficient să ieşi puţin pe străzile Craiovei ca să vezi că misionarii protestanţi îşi împrăştie materialele propagandistice fără să-i întrebe nimeni nimic. În timpul ăsta, clădirea “Academiei misionare a Valahiei Mici” bubuie în fiecare seară de atâtea manele, încât vecinii au început să creadă că, Doamne iartă-ne, Fiul s-a reîntors pe pământ sub forma unui Copil care se tot laudă c-o Minune. (“Academia Caţavencu”, nr. 633/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “PSD + BOR = MAFIA”

Adauga un comentariu