Conform canoanelor Bisericii Ortodoxe, poţi fi homosexual numai dacă eşti preot

marți, iunie 5, 2018 17:51
Posted in category Mass-media

TeoctistÎn dosarele aflate în arhiva SRI (erau în arhiva SRI în 2000, anul apariţiei acestui articol – n.m.) există o filă pe care scrie, negru pe alb, următorul lucru despre Teoctist: “a activat în mişcarea legionară, iar în timpul rebeliunii legionare a participat la distrugerea unei sinagogi din cartierul Antim; este cunoscut că a practicat homosexualitatea”.

Tot în înscrisurile de arhivă au mai fost acuzate de orientări homosexuale şi alte feţe bisericeşti, cum ar fi fostul patriarh Nicodim Munteanu şi fostul mitropolit al Moldovei, Irineu Mihălcescu. (“Academia Caţavencu”, nr. 459/2000)

Ce face astăzi, în 2018, BOR? Păi, pe de o parte, vine cu texte despre familia tradiţională, iar, pe de altă parte, susţine, mai mult pe la spate, ca la homosexuali, o coaliţie de borfaşi, în care capii ciumei roşii au adevărate “familii tradiţionale”: Tăriceanu este la 5-a soţie, iar Dragnea este la prima puştoaică. Ortodocşi lu’ Peşte, terminaţi cu tâmpeniile că râd şi curcile de voi! Cu preoţi homosexuali, cu preoţi anchetaţi de justiţie, cu preoţi lacomi şi avari vreţi voi să convingeţi oamenii să creadă în adevărurile voastre?

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Conform canoanelor Bisericii Ortodoxe, poţi fi homosexual numai dacă eşti preot”

 1. Ce mai făceau prietenii ciumei roşii, ierarhii ortodocşi, prin anii 2000 (XVI) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 13th, 2019 at 12:18

  […] Conform canoanelor Bisericii Ortodoxe, poţi fi homosexual numai dacă eşti preot […]

 2. Ce mai făceau prietenii ciumei roşii, ierarhii ortodocşi, prin anii 2000 (II) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2019 at 19:52

  […] Conform canoanelor Bisericii Ortodoxe, poţi fi homosexual numai dacă eşti preot […]

 3. PSD + BOR = MAFIA | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2019 at 20:27

  […] Conform canoanelor Bisericii Ortodoxe, poţi fi homosexual numai dacă eşti preot […]

Adauga un comentariu