PSD + UDMR = love(le)

miercuri, noiembrie 6, 2019 9:36

PSD + UDMR = love(le)Atunci când se opresc din furat şi distrus România, neocomuniştii mafioţi din PSD îşi arată “iubirea” faţă de ţară înjurând ungurii, că de ruşi nu se ating, doar n-o să-şi supere stăpânii de la Moscova. Ceea ce nu spun mafioţii din PSD este un adevăr verificat şi verificabil după 1989, adică vreme de 30 de ani: PSD şi UDMR au furat cot la cot, mai ales când au format coaliţia de guvernare, dar şi atunci când erau în opoziţie, fie simultan, fie separat.

Însă iubirea dintre PSD şi UDMR nu s-a manifestat numai prin jaful continuu al pădurilor româneşti, ci şi atunci când era vorba de snopit în bătaie câte un ziarist incomod, care îndrăznea să divulge afacerile mafioţilor din PSD sau UDMR. Deoarece, vorba banditului ce a fost prim-ministru în România şi nu a păţit nimic semnificativ (în China comunistă era condamnat la moarte şi împuşcat, iar în SUA lua 200 de ani de puşcărie, plus confiscarea averii), Adrian Năstase pe numele său de mafiot roşu, „Ziariştii trebuie fie periaţi, fie cumpăraţi, iar când nu merge cu nici una, pur şi simplu bătuţi”.

Ce se mai întâmpla în perioada 2001 – 2004, când PSD + UDMR = love(le), vedem în materialul de mai jos. Rămân la părerea, exprimată de sute de ori în ultimii 30 de ani, că PSD-ul este cel mai mare blestem pentru această ţară, că acest grup mafiot cu acronimul PSD trebuie scos în afara legii, iar liderii lui, la nivel naţional şi local, trebuie judecaţi şi condamnaţi la ani grei de puşcărie pentru distrugerea avuţiei naţionale şi furtul a miliarde de euro, bani cu care, prin construirea de spitale noi şi şosele noi, s-ar fi salvat vieţile a sute de mii de români şi s-ar fi oprit, sau măcar diminuat, emigrarea a 10 milioane de români.

Avertisment către ziarişti: Ciucu’ mic!

Treptat, după o scurtă perioadă de confuzie stârnită de câteva articole defăimătoare la adresa dlui Csibi Istvan (descris de ziarişti ca “mafiotul care terorizează Miercurea Ciuc”) – toate acestea se întâmplau, repet, în perioada 2001 – 2004, cu PSD la guvernare, susţinut, prin acorduri secrete, de UDMR (n.m.) – , în republica autonomă Miercurea Ciuc se restabileşte ordinea.

Cele mai recente semne care îi ajută pe cei neîncrezători să înţeleagă că e LINIŞTE au fost: ziaristul Szondi a fost bătut încă o dată; apoi, după ce şi-a mai revenit din mardeală a fost atacat în stradă cu spray lacrimogen; a fost incendiată, ca avertisment, uşa de la apartamentul primarului; au fost deschise procese tuturor celor care s-au atins de freza sacrosanctă a Stăpânului localităţii – Mult Stimatul Domnu’ Csibi – respectiv toţi ziariştii care au scris măgării (evident, Szondi Zoltan, Veress Robert de la Adevărul şi alţii care au preluat textele celor de mai sus în presa locală); lor li se adaugă un nesimţit de preot catolic (Raduly Robert) care a îndrăznit să organizeze o manifestaţie publică de protest pentru că au fost bătuţi doi rahaţi de enoriaşi.

Acestor semne de linişte li s-ar putea adăuga avertismentul adresat dlui Gabor Zsolt. Dar înainte de a ne referi la acest avertisment, permiteţi să vă oferim câteva date din fişa acestui Gabor. A fost angajat al Domnului (Csibi) ca recuperator. A rupt în bătaie, la ordinul Angajatorului său, câteva persoane – între care nişte poliţişti şi, altă dată, pe dl. şofer Setnescu Artemon (care răsturnase o maşină scumpă din parcul de 250 de maşini al lui Csibi).

Ei bine, recuperatorul a căzut în dizgraţie şi a fost pus pe liber, la despărţire, i s-au oferit două milioane de lei (vechi – n.m.) pe care Gabor Zsolt le-a refuzat şi i-a rugat pe cei doi emisari să transmită stăpânului să şi-i bage în cur. Normal că la următoarea întâlnire au venit nu 2, ci 9 gealaţi care l-au făcut mici pentru impertinenţă.

Omul a depus plângere la poliţie, s-a deschis proces contra celor care l-au bătut şi a câştigat în primă instanţă. Ei bine, înainte ca apelul să apuce a fi judecat, Gabor Zsolt a dat bir cu fugiţii, lăsându-se călcat de o maşină undeva în străinătate (în judeţul Neamţ). Recunoaşteţi că un avertisment mai clar că Dreptatea lui Domnu’ Csibi restabileşte liniştea nu există.

Iar ministrului Rus (PSD-istul care a declarat prin 2017 că “româncele care au ajung în străinătate sunt curve” – n.m.), cel care consideră că gaborii lui menţin sub control situaţia din Ciuc, îi urăm să aibă parte de aceeaşi linişte de care beneficiază Gaborul din povestea noastră. Poate aşa să se trezească lăbarul. (“Academia Caţavencu”, nr. 632/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “PSD + UDMR = love(le)”

Adauga un comentariu