În 2003, Miercurea-Ciuc s-a declarat stat mafiot independent de România

miercuri, august 14, 2019 14:44
Posted in category Justitie

Mafiotul Liviu DragneaClip de prezentare: convoi de peste 100 de maşini – de la camioane de mare tonaj la autoturisme de lux – toate vopsite în culorile lui Neptun (firma lui Csibi Istvan, naşul, preşedintele, comandantul suprem al statului Miercurea-Ciuc) se deplasează cu 5 km pe oră pe şoseaua din proximitatea oraşului.

În urma convoiului oficial, alte zeci de maşini ale supuşilor care nu au voie să intre în depăşire. Cine încearcă, este blocat, dat jos din maşină, pus să îngenuncheze, să se roage la zeul Neptun (religia oficială a statului Ciuc) şi apoi, opţional, bătut măr.

Csibi Istvan este un democrat: el a supus aceluiaşi regim de violenţă bezmetică mai întâi propriii angajaţi: sunt relatate istorii despre bătăi, privare de libertate etc. (o angajată ar fi fost pedepsită cu 5 zile la bulău).

În câţiva ani firma lui Csibi s-a dezvoltat nu numai financiar – este milionar în dolari, nu discutăm aici mecanismele care amintesc de anii ascensiunii siciliene în Statele Unite (protecţie, alcool) – ci şi disciplinar. Mecanismul terorii a făcut din angajaţi o armată care execută orbeşte orice.

Ciucul, la cei 30.000 de locuitori ai săi (era în 2003 – n.m.), este campion la incendieri – case, cel puţin 10 maşini – şi execuţii ale nesupuşilor (sute de bătăi şi câteva omoruri). Tentativele de urmărire în justiţie au fost definitiv descurajate prin aceleaşi mijloace, la care au fost supuşi cei care îndrăznesc să depună vreo plângere.

Un ziarist local care a cutezat să publice un articol despre naşul Csibi Istvan a fost bătut bestial.

Independenţa faţă de România a fost consolidată în momentul în care Poliţia şi Parchetul, instituţiile de control financiar au fost trecute în subordinea mafiotului (se întâmpla în perioada guvernării PSD = ciuma roşie = mafia, 2001 – 2004, cu Ion Iliescu, la Cotroceni, şi Adrian Năstase, premier – n.m.).

Disperat, Consiul Municipal a cerut ajutorul instituţiilor centrale – o lăcrămaţie a fost trimisă Guvernului şi Parlamentului. Între timp, Csibi Istvan joacă biliard cu bilele ministrului de Interne, Ioan Rus. (“Academia Caţavencu”, nr. 624/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “În 2003, Miercurea-Ciuc s-a declarat stat mafiot independent de România”

  1. PSD + UDMR = love(le) | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 6th, 2019 at 9:38

    […] În 2003, Miercurea-Ciuc s-a declarat stat mafiot independent de România […]

Adauga un comentariu