Normal pentru nişte infractori: PSD = ciuma roşie = mafia nu este deranjată de furtul intelectual (plagiatul)

luni, iunie 24, 2019 10:28

PSD = ciuma rosie = mafiaVă mai amintiţi cum minţea limbricul roşu Viorel Ponta, Puie Monta pentru mulţi dintre noi, în legătură cu plagiatul dovedit al mitomanului? O mai fi dat banii înapoi, bani obţinuţi ilegal din cauza faptului că, deşi făcea gafe elementare de scriere în limba română, în textele publicate pe Facebook, Victor Ponta (clientul curvelor minore pe la concursurile Miss Tineretul PSD, organizate de mafiotul Robert Negoiţă, cel care datorează bugetului de stat 200 de milioane de euro, iar ANAF-ul controlat de PSD = ciuma roşie = mafia nu-l deranjează, precum nu-l deranjează nici pe puşcăriaşul Dan Voiculescu, cu cele 60 de milioane de euro datorate aceluiaşi buget de stat) a deţinut ilegal (prin plagiat, adică furt intelectual) titlul de “doctor” în drept?

Sau, ca să mai alegem un exemplu, Ecaterina Andronescu, cea care a demolat învăţământul din România, ce spunea recent ceva de genul că “plagiatul este o problemă minoră”. Normal, pentru nişte hoţi şi mafioţi, precum cei din PSD, furtul intelectual nu reprezintă o problemă, pentru care ei să dea socoteală în faţa legii şi să restituie banii furaţi. De aceea statul român condus de PSD = ciuma roşie = mafia este un mare rahat: nu poţi accepta furtul ca normalitate, apoi să crezi ţara ta o va duce bine. Este un nonsens, o tâmpenie mai mare decât Universul.

Şi ca să închei introducerea la un material ceva mai vechi, care dovedeşte că ciumaţii roşii au practicat furtul intelectual dintotdeauna, sau măcar l-au tolerat, îmi amintesc de o profesoară plătită să participe la mitingurile PSD (care le vorbeşte elevilor de moralitate!) ce a afirmat despre Viorel Ponta ceva de genul: “Ce dacă a plagiat, bravo lui, e băiat deştept!”. Lăsând la o parte faptul că această profesoară (realizaţi ce jeguri imorale ajung la catedră) nu realizează că, pentru a copia, nu trebuie să fii deştept, ba dimpotrivă, poţi fi ultimul prostovan, respectiva nu avea nici o tresărire morală legată de faptul că Puie Monta şi-a însuşit munca altcuiva, a beneficiat ilegal de nopţile lui nedormite, de orele lui de studiu, de creierul lui suprasolicitat, în timp ce Viorel Ponta era la curve minore, prin Dubai.

Cum era tratat furtul intelectual de către PSD = ciuma roşie = mafia, în perioada tandemului criminal Ion Iliescu, preşedintele României – Adrian Năstase, prim-ministru, vedem în materialul de mai jos.

Ministra Rodica Stănoiu apreciază plagiatul penal

La începutul lunii decembrie 2002, ministra Rodica Stănoiu (fostă turnătoare la Securitate şi protejata criminalului Ion Iliescu – n.m.) reflecta, ca toată lumea, la luna ce urma să vină. Cadouri pentru cei dragi de la cei dragi, seri în familie, atmosfera caldă a serilor de iarnă …

Din reveria sărbătorilor de iarnă au trezit-o un pic două cereri de ridicare a inamovibilităţii unui magistrat. Cereri ciudate rău. Curtea de Apel Mureş îi solicita, cu asiduitate, ridicarea inamovibilităţii judecătoarei Marcela Bulzan pentru plagiat (realizaţi că-n România până şi unii judecători practică furtul, furtul intelectual – n.m.). Inedit, nu?

Negru pe alb de supărare, judecătorul Gabriel Ispas, de la Sighişoara, a sesizat procurorii pentru că cineva i-a copiat cu îndemânare ideile. Ispas a descoprit cu uimire că un articol de-al său şi un altul publicat de Marcela Bulzan aveau acelaşi ADN. “Instituţia plângerii prealabile. Aspecte de drept penal şi procesual penal” era ADN-ul semnat de dr. Marcela Bulzan. “Aspecte procesuale privind procedura plângerii penale” era articolul publicat cu muuult timp înainte de către Gabriel Ispas, ale cărui cuvinte se regăseau integral în ADN-ul Bulzan.

Cu maximă încredere, Ispas s-a adresat tuturor instituţiilor posibile. Oficiul Român pentru Drepturi de Autor i-a răspuns punctual la sesizare: “potrivit art. 144, acţiunea penală se pune în mişcare din oficiu… urmează să sesizăm organele competente de poliţie în vederea continuării cercetărilor în cazul de faţă”.

Ministra Stănoiu a cugetat de două ori şi, pentru fiecare cerere de anchetare, a răspuns hotărât procurorilor: niet! Nu cercetăm un magistrat doar pentru un furt intelectual! Ba îl şi promovăm. Aşa se face că Marcela Bulzan a devenit vicepreşedinte al Tribunalului Mureş, apoi imediat după arestarea Andreei Ciucă (preşedinte al Tribunalului Mureş, căreia i s-a fabricat un dosar penal de către PSD = ciuma roşie = mafia, după ce a vorbit public despre corupţia din sistemul judiciar – n.m.), preşedinte plin.

În acelaşi timp, Marcela Bulzan a promovat şi în funcţia de martor al PNA împotriva lui Ciucă. Concomitent a devenit un mic binefăcător al mamei lui Mitrea (ministru în guvernarea criminală PSD = ciuma roşie = mafia, n.m.). O casă cu două etaje i-a fost repartizată mamei ministrului PSD de către Marcela Bulzan, fără prea multe acte doveditoare. Ce dracu’, doar suntem la guvernare! (“Academia Caţavencu”, nr. 609/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Normal pentru nişte infractori: PSD = ciuma roşie = mafia nu este deranjată de furtul intelectual (plagiatul)”

  1. Oltenia roşie şi ţiganizată loveşte din nou | A șaptea dimensiune says:

    august 11th, 2019 at 10:53

    […] Normal pentru nişte infractori: PSD = ciuma roşie = mafia nu este deranjată de furtul intelectual… […]

  2. PSD + UDMR = love(le) | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 6th, 2019 at 9:36

    […] Normal pentru nişte infractori: PSD = ciuma roşie = mafia nu este deranjată de furtul intelectual… […]

Adauga un comentariu