Regimul puscariasilor inca necondamnati, PSD, elibereaza puscariasii care au facut rau romanilor

sâmbătă, octombrie 21, 2017 13:56
Posted in category Justitie

Mafia PSDAproximativ 5 000 de puşcăriaşi au părăsit închisorile sau se pregătesc s-o facă, din cauza grijei pe care o poartă regimul puşcăriaşilor încă necondamnaţi pentru aceşti “inocenţi” care au nenorocit nişte oameni, poate bătrâni, poate bolnavi. Ce poate fi mai tragic decât să fii victima unui dezaxat care merită un glonţ în ceafă pentru răul făcut semenilor săi. Românica guvernată de către mafia PSD-istă a devenit raiul infractorilor, o ţară de unde oamenii cinstiţi sunt alungaţi, sunt forţaţi să emigreze, pentru a face loc răilor, celor pentru care statul în puşcărie nu le prieşte, dar banii furaţi le-au prins bine, doar că pentru acei bani au muncit nişte oameni, au trudit din greu, poate au strâns bănuţ cu bănuţ nişte bătrâni bani pentru zile negre şi vine nenorocitul, vine gunoiul, vine jegul şi-i fură. Unul ca ăsta merită tras în ţeapă. Dar, nu numai că nu se întâmplă aşa ceva, regimul criminal PSD îl mai şi eliberează, adică “Dă-i în mă-sa de fraieri, hai să furăm şi să ucidem, să violăm şi să tâlhărim, deoarece oricum nu executăm întreaga pedeapsă, ci vom fi graţiaţi şi o vom lua de la capăt”, îşi spun, probabil, drojdia societăţii, după eliberarea miilor de deţinuţi de către regimul mafioţilor PSD-işti.

Până şi ţările musulmane ne sunt superioare atunci când este vorba de pedepsirea hoţilor. La musulmani hoţilor le este tăiat braţul, pentru a nu mai fura niciodată. Dacă ar fi să aleg numai după acest aspect, prefer o Românie musulmană, în care hoţii sunt drastic pedepsiţi, unei Românii infracţionale, guvernată de ciuma roşie, în care hoţii nu execută nici măcar pedeapsa, probabil mică, stabilită de instanţa de judecată. Mafioţi PSD-işti, sfârşitul vostru este aproape, nu puteţi conduce această ţară mereu cu interlopi şi puşcăriaşi, cu mafioţii din Parlament şi cei din Guvern! O să vă ascundeţi ca şobobolanii în ziua în care românii care nu acceptă să fie încălecaţi de către drojdia societăţii se vor trezi. Răul nu triumfă la infinit!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu