Nu Ponta, nu un președinte pentru pușcăriași

joi, august 28, 2014 13:34

Viorel PontaNu trebuie să mai fim o ţară a hoţilor, a borfaşilor şi a corupţilor!

Victor Ponta, un Goe cu aspect de Pinochio, o combinaţie ciudată de caucazian şi chinez, un Goliat perfid şi viclean, asasin al statului de drept şi susţinator al tâlharilor României. Nu trebuie să mai fim o ţară a hoţilor, a borfaşilor şi a corupţilor! Oricine din orice partid, preşedinte, dar nu Victor Ponta, cel mai periculos „politician” din ultimile decenii!

Concepţia sinucigaşă a poporului român. România din nou între două rele! Avion de 20 de milioane de euro!

După 1945 din satele şi mahalalele României, din case de sărăcii cu părinţi beţivi şi puturoşi, dar hoţi, mai târziu din blocuri îndesate şi înghesuite cu scări întunecoase şi cu mizerie pe pereţi, s-a ridicat asupra poporului roman, mare pacoste, mare asuprire, băgatul pumnului în gura celui cu inţiativă şi uniformizarea gândirii românului, subordonarea acesteia de către haidamacii partidului comunist. A urmat o perioadă istorică de multe decenii, până astăzi, în care aceşti haidamaci şi urmaşii lor, mulg această ţară în folosul lor şi a şatrei interpartinice.

Partidul Comunist este mai puternic ca oricând şi se autogenerează având ca mentor şi vârf de lace, PSD-ul, partid construit de scheletul Ion Iliescu pe strucura fostului partid comunist.

Această şatră nu are nimic în comun cu România, cu patriotismul, cu prosperitatea poporului român, cu vindecarea racilor inoculate de sistemul comunist, rus (sovietic, stalinist) şi român, în metalul colectiv. Membrii şi urmaşii partidul comunist trăiesc şi prosperă în partidele aşa zise democrate. Partidul Comunist este mai puternic ca oricând şi se autogenerează având ca mentor şi vârf de lace, PSD-ul, partid construit de scheletul Ion Iliescu pe strucura fostului partid comunist, preşedinte de onoare, fost propagandist la nivel central al PCR şi Victor Ponta, un Goe cu aspect de Pinochio, o combinaţie ciudată de caucazian şi chinez, un Goliat perfid şi viclean, asasin al statului de drept şi susţinator al tâlharilor României.

De curând, oficial, s-a aliniat cu această falagă procomunistă, prospătul însuraţel tomantec, Călin Popescu Tăriceanu, fost ginere a unui “fost tovarăş” ambasador în Israel reprezentat şi spion rus.

De curând, oficial, s-a aliniat cu această falagă procomunistă, prospătul însuraţel tomnatec, Călin Popescu Tăriceanu, fost ginere a unui “fost tovarăş” ambasador în Israel reprezentat şi spion rus. La această afacere de şatră până de curând era aliniat şi “perdantul”, Crin Antonescu, nu PNL-ist ci PSD –ist, care dacă a văzut că i s-a ocupat locul spre şefia statului, s-a transformat din lup cu blană de lup în lup cu blană de miel, aparent elegant, barbugiu, caricatură rebelă vorbăreaţă, cu vocabular de lemn de tip comunist, modern, dar fără viziune privind dezvoltarea Romaniei, lup gata oricând să o pună de o lovitură de stat atacând instituţiile statului.

Cu câteva condamnari de răsunet la vârf, poporului român nu i s-a făcut dreptate privind jaful săvârşit în cei 24 de ani!

Din azvârlitura Goliatului a început să se formeze un nou PNL, “nemţit”, “germanizat”, cu Klaus Iohannis, “partid” cu o altă faţă dar mai “liberal”, faţă însă a aceluiaşi PSD, varianta de avarie, nu de coabitare ci de colaborare, cu vameşul de tip comunist care a trăit în cel mai corupt mediu al României, corpul vameşilor, Vasila Blaga, comunist şi PSD –ist, nu liberal, ci PSD –ist neocomunist înfrăţit cu prospatul secretar general al noului PNL, corcitură interpartinică de şatră, iniţiator a celor mai perfide concepte de corupţie, gata oricând de a ataca şi subordona justiţia, pregătit de a transforma România într-un sat feudal oligarh al corupţilor, vâzător şi trădător, bâlbâit şi fără vocabular, fost director pe timpul comunismului a celei mai mari inteprinderi de schelete, “Fraţii Petreuş”, “fabrica de pui”, Crevedia, cocalarul Maian Petrache.

Aceste trei partide, PSD, PNL şi PD, prin cei enumeraţi şi camarilele lor, se bat pentru presedenţia României. Aceşti mutanţi genetici, aceste deviaţii de la originea sănătoasă a poporului, nu au inteligenţa, nu au pregătirea, experinţa, dorinţa, moralitatea necesară, nici nu-şi doresc asta, pentru a transforma România din temelii întrun stat modern, ci doar să fie stăpâni şi să fie ei ca indivizi remarcaţi în saloanele de marmură, la recepţii, la chiolahanuri în sediile partidelor sau a instituţiilor statului sau în cele private. Aceşti pui de hienă nu au nimic în comun, privind indentificarea potenţialului acestei ţări, uman, comunitar, regional, industrial, cu perspective de înaltă tehnologie, aşezării bazei unei agriculturi performante, a structurării unor instituţii finaciare puternice care să aparţină poporului roman, a dezvoltării unui concept modern al unui stat de drept şi a unei justiţii curăţată de ciurucuri, de judecători slab pregătiţi, corupţi, supuşi şi şantajabili de către aceste partide şi mebrii lor! Cu câteva condamnari de răsunet la vârf, poporului român nu i s-a făcut dreptate privind jaful săvârşit în cei 24 de ani!

In România sub comunism aveai origini sănătoase, dacă: Te trăgeai din sărăciu, dacă te trăgeai din neam de slugă, coloană vertebrală îndoită!

In România sub comunism aveai origini sănătoase, dacă: Te trăgeai din sărăciu, dacă te trăgeai din neam de slugă, coloană vertebrală îndoită! Sunt a lui cutare care are relaţii şi este naş, fin, frate, unchi, matuşă cu secretarul de partid. La varfurile puterii politice a clasei privilegiate din administraţia locală şi centrală, în intreprinderile socialiste, au fost promovaţi în majoritate oameni de nimic, oameni de cea mai josă speţă morală, colană vertebrală supusă partidului. Astăzi în Romănia, ei, copii lor, nemurile şi şleahta, încregatura acestora, stăpânesc România şi poporul român, popor pricopsit după revoluţie şi cu bişniţarii şi infractorii din comunism, puşcăriaşi deveniţi capitalişti precum, Mihail Vlasov, Sorin Ovidiu Vântu, analafabetul nici măcar cioban, Gigi Becali, şefi comunişti şi rude ale comuniştilor de frunte cum sunt, Călin Popescu Tăriceanu, Coposu, Adrian Năstase, Bogdan Olteanu sau golani de stradă de pe străzile Parisului cum este Victor Ponta!

Cum poti să susţii un borfaş şi cocalar ca Dan Voiculescu, un idivid care-şi ţuguia în bătaie de joc buzele, individ de ultimă speţă, individ care are avion particular de 20 de miloane de euro? Cum sa-i plângi de milă că a fost condamnat la 10 ani de închisoare când din banii acestui avion, bani furaţi, se puteau dota zeci de spitale?

In România această adunatură în şatră, nu doreşte să promoveze, în politic, în administraţia locală şi centrală, în justiţie, români cu un statut moral, personal şi de familie, neântinat, români cu o situaţie materială dobandită de ei şi familiile lor, prin muncă, cu cinste şi onoare, români a căror famili au onoare, tradiţii şi capacitatea necesară ca o stare firească, persoane integre cărora dezonoarea însemană o mare nenorocire. Asistâm halucinant cum acest tip de individ, de mahala, de şatră, puşcăriaş sau de fost comunist, sunt scutiţi de puşcărie, lăudaţi, compătimiţi, motivat de faptul că au elaborat lucrări ştinţifice, că au înfiinţat funadaţii, etc. cum ar fi Adrian Nastase, Dan Voiculescu etc.

Jos cu jegurile poporului român, de la primarul de comună la cei care au fost sau vor să devină preşedinţi ai României. Aceştia trebuie îngropaţi în istoria poporului român, ei, copii lor, relaţiile şi neamurile lor, şatră din cauza cărei am suferit şi suferim, din cauza cărora au murit zeci şi sute de mii de români, din lipsa unei hrăni şi ingrijiri medicale corespuzatore, şatră din cauza căreia au emigrat milioane de români, şatră care a îndatorat generaţiile viitoare pentru ca să plătescă jaful şi hoţiile celor enumeraţi.

Cum poti să susţii un borfaş şi cocalar ca Dan Voiculescu, un individ care-şi ţuguia în bătaie de joc buzele, individ de ultimă speţă, individ care are avion particular de 20 de miloane de euro? Cum sa-i plângi de milă că a fost condamnat la 10 ani de închisoare când din banii acestui avion, bani furaţi, se puteau dota zeci de spitale?

Această şatră a fost şi încă este susţinută de către o mare parte din judecătoarele din clanul mafiot din justiţie, clan care a fost “înobilat”, cu judecători corupţi, şantajabili şi nepregătiţi, structură mafiotă de clan făurită de către politicieni de genul celor arătaţi!

Nu vrem un preşedinte antijustiţie, antimodernizare, preşedinte al puşcăriaşilor, hoţilor şi corupţilor. Ajunge 24 de ani!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Nu Ponta, nu un președinte pentru pușcăriași”

 1. Ponta, creștinul-ortodox model: căsătorit, dar în pat cu amanta says:

  octombrie 11th, 2014 at 14:08

  […] Nu Ponta, nu un președinte pentru pușcăriași […]

 2. Natalie Ester: Ponta, citeaz-o pe mă-ta mare, bunicuța Iliescu, nu pe Ion Rațiu says:

  noiembrie 7th, 2014 at 21:49

  […] Nu Ponta, nu un președinte pentru pușcăriași […]

 3. Mitomanul Ponta a îndatorat extern România cu peste 8 miliarde de euro | A șaptea dimensiune says:

  iulie 9th, 2015 at 17:44

  […] Nu Ponta, nu un președinte pentru pușcăriași […]

 4. Cum a condamnat mitomanul Ponta Romania la subdezvoltare | A șaptea dimensiune says:

  iulie 13th, 2015 at 13:33

  […] Nu Ponta, nu un președinte pentru pușcăriași […]

Adauga un comentariu