Ofiţerii SRI încălcau de o mie de ori mai mult legea, faţă de ce fac azi, în timpul regimului KGB-istului criminal Ion Iliescu

duminică, ianuarie 15, 2017 13:19
Posted in category Mass-media

De la stanga: Emil Constantinescu, Mihail Gorbaciov si Ion IliescuCocinele Antena 3 și România TV au descoperit roata: unii ofițeri SRI nu respectă legea. Și cine acuză SRI-ul de nerespectarea legii: penali, pușcăriași, interlopi, foști turnători la Securitate, mumii bolșevice etc. Ce-i deranjează pe acești mafioți? SRI-ul a contribuit la demascarea jafului practicat în România în ultimii ani, cel puțin. Și atunci, firesc, tunurile pe SRI.

Evident, pe timpul regimului criminal Ilici Iliescu, ofițerii SRI respectau cu sfințenie legile României. Iată, mai jos, un scurt material preluat din “Academia Cațavencu”.

Dacă ne-am lua după Legea SRI (cea din 1992, în plin regim KGB-isto-neocomunist – n.m.) și am da crezare Articolului 43, am spune că, “sub controlul Parlamentului, și în raport cu nevoile proprii și cu respectarea strictă a prevederilor legale, în cadrul SRI pot funcționa: o regie autonomă, societăți comerciale de producție etc., etc.”, ar trebui să fim ori proști, ori stupizi. Și pentru a vă demonstra că personalul SRI are și firme care nu sunt sub controlul Parlamentului și nici nu funcționează cu respectarea strictă a legii – eventual, doar în raport cu nevoile proprii ale unor ofițeri – ascultați-ne, vă rugăm, până la capăt.

 • Col. Țîbuleac Mihail Viorel, șef secție SRI-Vâlcea (era în 1996 – n.m.) și membru în Comisia anticorupție a jud. Vâlcea (hăăă, hăăăă, hăăăăă – n.m.), și-a tras următoarele firme bucureștene:
  1. Marin Prest SRL, cod 374.35.90, sediul în str. ing. Emil Balaban nr. 14, asociat Țîbuleac Luminița – fiică, născută la 09.03.1971, domicilaită în str. Batiștei 5;
  2. COM DAVA SRL, cod 156.26.35, sediu în Bucureștii Noi nr. 52, asociați: Țîbuleac Adriana – soție, născută în 10.06.1938, domiciliată în Calea Rahovei nr. 325, Țîbuleac Dumitru – rudă, născut la 26.10.1938, domiciliat în str. Batiștei nr. 5 și Țîbuleac Mihail Viorel – făptaș, născut la 20.01.1941, domiciliat în Calea Rahovei nr. 325;
  3. TEAM INTCOM SRL, cod 650.42.44, sediu în str. Valea Buzăului nr. 10, 41, bl. 630, ap. 46, asociat: Țîbuleac Ioana – rudă, născută la 14.06.1968, domiciliată în Calea Rahovei nr. 325;
  4. SALE IMPEX SRL, cod 647.85.52, sediu în Bdul Dimitrie Cantemir nr. 1, bl. 2, sc. 1, ap. 6, asociat: Țîbuleac Adriana – soție.

  Până în 1994, col. Țîbuleac fost înlocuitorul șef comandă al Grupei operative Dâmbovița, din cadrul Sectorului 1 al Diviziunii B a SRI.

 • Col. Fulger Vasile, șeful secției SRI-Harghita, este (era în 1996 – n.m.) consilierul directorului sucursalei județene a firmei VALSIM PROD COM, respectiv Breazu Vasile, fost director de campanie electorală din partea centralei PDSR (acronimul PSD-ului în anii 1990 – n.m.), care a târât societatea în finanțarea ilegală a PDSR-ului. Fulger este implicat pe de o parte în achiziționarea fără licitație sau cu licitație mascată a unor vile din stațiunile Tușnad Băi, Lacu Roșu și Borsec, iar pe de altă parte, în trafic de influență în favoarea lui Alexandru Răducan, pentru a obține terenuri și construcții zootehnice la IAS Miercurea Ciuc. După ce Răducan, fost bucătar la Ambasada Franței din București, cu gradul de subofițer DSS, a obținut credite în valoare de câteva zeci de miliarde de lei de la Bancorex, protectorii din SRI și-au luat mâna de pe capul lui, dându-l pe mâna Justiției, pentru a-i confisca averea.
 • Doi înalți responsabili din SRI și-au tras firme (se întâmpla în 1996 – n.m.) în cadrul unui grup industrial cu o prosperitate relativă, motivând că siguranța statului îi obligă să supravegheze buna desfășurare a industriilor strategice (de bine ce au supravegheat ofițerii SRI ai regimului criminal Ion Iliescu industria strategică în anii 1990, aceasta a dispărut cu desăvârșire – n.m.). Întrebarea care se pune este de când a ajuns reșaparea cauciucurilor o industrie strategică sau, mai bine zis, ce este, în definitiv, siguranța statului, dacă personalul SRI girează cele 45% din economia subterană (era în 1996 – n.m.), pe care le reclamă cu disperare, în ultimele rapoarte de activitate?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Ofiţerii SRI încălcau de o mie de ori mai mult legea, faţă de ce fac azi, în timpul regimului KGB-istului criminal Ion Iliescu”

 1. hector says:

  decembrie 2nd, 2017 at 16:07

  Fostul colonel SRI Fulger Vasile, devenit sef peste detectivii particulari din Romania, are multe bube pentru care trebuie sa raspunda. Si-a incadrat sotia Mariana (fosta chelnerita sau camerista) la IPJ Harghita, in calitate de sef cabinet al inspectorului sef. Coloneii se cacau pe ei cand asta deschidea gura. Un timp vindea salariatilor IPJ capace de borcane si portofele.Vasile taia si spanzura nu numai la SRI ci si la IPJ Harghita. Legaturile lui Vasile cu arabii posesori de gatere din judetul Harghita era binecunoscuta. Arabii furau cat puteau , apoi faceau donatii colonelului. A facut o gramada de bani vanzand (mascat)locuinta de serviciu a SRI. Se poate scrie un roman despre infractiunile acestui tupeist si a sotiei sale.

 2. De ce Coldea este un ingeras in comparatie cu ofiterii SRI-ului condus de Magureanu | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 8th, 2019 at 17:48

  […] Ofiterii SRI incalcau de o mie de ori mai mult legea, fata de ce fac azi, in timpul regimului KGB-is… […]

Adauga un comentariu