România sub ocupaţia ţiganilor ucigaşi, hoţi, violatori, interlopi

sâmbătă, iulie 12, 2014 14:43
Posted in category Justitie, Mass-media

TiganiRomânia de azi trăiește cel mai înfiorător coșmar: țiganii fac ce vor sub privirile românilor neputincioși. Așa ceva nu se mai poate. Dacă spui că țiganii fură, imediat ești acuzat de discriminare (cum s-a întâmplat recent cu președintele României). Încă o dată mă întreb: unde este extrema dreaptă în România? O fi la mitinguri împotriva homosexualilor? O fi bune și aceste mitinguri, numai că nu homosexualii ucid, fură, violează, distrug în România. Și toate acestea pe lângă faptul că țiganii au invadat televiziunile, mai ales cele ale trustului Intact, patronate de securistul penal Dan “Felix” Voiculescu.

Sportiv român de performanță ucis de țigani cu lovituri de cuțit

Un SPORTIV de performanta a fost UCIS cu mai multe LOVITURI DE CUTIT sambata dimineata, in jurul orei 03.00, intr-un club din municipiul Slatina.

Este vorba depre Cristian Mihaita Gabenuse, un tanar in varsta de 24 de ani care era boxer de performanta si nepotul lui Constantin Galbenuse, cel mai titrat antrenor de box din judetul Olt ce activeaza in cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina.

Din primele cercetari, se pare ca scandalul ar fi fost cauzat de agresor, care nu se afla la primul conflict cu legea, potrivit romaniatv.net. Scandalul ar fi fost declansat de catre un grup de rromi aflat la acel moment in local, al caror comportament ii deranja pe ceilalti clienti.

Potrivit declaratiilor unor martori, patronul barului ar fi incercat sa ii convinga pe scandalagii ca atitudinea lor ii deranjeaza pe ceilalti clienti, dar membrii grupului de rromi au continuat sa se simta “ca acasa”. Drept urmare, patronul localului a apelat la ajutorul lui Cristian Mihaita Gabenuse, pe care il mai chemase in ajutor in cateva situatii similare.

Tanarul SPORTIV, cunoscut ca avand un comportament calm, ar fi incercat, la randul sau, sa tempereze atmosfera si sa ii convinga pe clientii recalcitranti sa paraseasca in liniste barul, dar, in schimb, s-a ales cu mai multe LOVITURI DE CUTIT.

Cititi si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

56 Responses to “România sub ocupaţia ţiganilor ucigaşi, hoţi, violatori, interlopi”

 1. ION says:

  ianuarie 8th, 2020 at 22:55

  Spuneti-mi care este diferenta dintre „tigan” si „rom”?!

 2. Antonescu says:

  ianuarie 11th, 2020 at 16:06

  Țigan denumire a rasei migratoare în limba română.
  Au avut și iei oameni mai citiți care și-au permis luxul de a se chema rom.

 3. Alin says:

  ianuarie 11th, 2020 at 17:04

  Sansa la nediscriminare pe care ar trebui sa o dovedeasca !
  Se pare ca nu ii intereseaza !

 4. Tony BENTLEY says:

  ianuarie 13th, 2020 at 3:45

  Tiganu este Om la distanta cand set apropie zici ca nui un Om este Un Tigan ….?? ….!!!!@

 5. Gabriela Cadle says:

  ianuarie 13th, 2020 at 7:46

  Așa ceva nu este de imaginat cum se întâmplă in România in 2020
  Criminali ăștia ar trebui pedepsiți cu legea – Death Penalty No Excuses
  Or facem noi legile
  Prinsi and forțați să înghită benzina și aruncată benzină pe ieii , să ardă de viii…
  Numai așa România se va scăpa de criminali de aziii

 6. Christophe says:

  ianuarie 18th, 2020 at 18:32

  Romul se bea,tiganul se fute in cur pe unde bea apa.

Adauga un comentariu