Bulgaria, o ţară fără ţigani, România, ţiganizată zilnic

miercuri, septembrie 28, 2011 15:59
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Revoltele masive din Bulgaria împotiva ţiganilor nu se vor repeta şi în România, dintr-un motiv foarte simplu: România este o ţară ţiganizată, adică dominată de manele, gunoaie etc. Există un eşantion din populaţia României care doreşte separarea clară de obiceiurile ţigăneşti, dar nu realizez cât de reprezentativ este acesta.

Oricum, atitudinile antiţigăneşti nu prea se văd la tembelizor. Dimpotrivă, tembeliziunile reprezintă principalul factor al ţiganizării României. Personajele de pe sticlă sunt parcă rupte din viitoarea Rromânie şi orice încercare de condamnare a atitudinilor infracţionale ţigăneşti sunt sortite eşecului mediatic.

Nu mai departe de ziua de ieri (27 septembrie 2011) cocina Realitatea TV oferea românilor două mostre de ţigăneală crasă: un bulibaşa (rege, împărat) afirmă că în România sunt 3 milioane de ţigani (conform ultimului recensământ, în România sunt puţin peste o jumătate de milion de ţigani), iar o prezentatoare face următoarea remarcă, legată de două ţigănci prinse la furat în Marea Britanie, ‘Cum ieşim, cum ne facem de râs’. Păi, stimată duduie, noi, românii, nu ne facem de râs. Nu mă consider reprezentat de ţiganii infractori, aşa încât nu ‘ne facem de râs’.

Ţiganii se fac de râs, doar că pentru o specie fără morală, credinţă etc. nu prea contează ce spun alţii. Revenind la România ţiganizată, Bulgaria nu are OTV-ul ţiganilor (Dan Diaconescu este ţigan), nu o are pe Bahmuţeanca, o ţigancă în cuget şi în muget, Bulgaria nu promovează State ţigăneşti de Bulgaria, precum ProTV-ul în România, bulgarii nu au Antenele unui securist ce aduc ţigăneala în spaţiul public, Bulgaria nu are cerşetorii care te agresează în România (cerşetoria este interzisă de Codul Penal din România, hă, hă, hă), bulgarii nu au un preşedinte care să se opună folosirii denumirii de ‘ţigan’, nume istoric pentru această specie, Bulgaria are o minimă mândrie naţională şi nu pune semnul egal între tradiţie şi ţigăneală, precum Antena 1 la care Adi Minune era un general roman la Revelionul 2011 etc.

Toţi cei care tratează cu indiferenţă fenomenul (‘şi ce dacă ascult manele’) nu trebuie să uite că în câteva decenii vom fi reprezentaţi de aceste ţigăneli, iar tradiţiile acestui popor vor fi înlocuite cu obiceiurile celor care au terfelit imaginea României. Unde este extrema dreaptă în România? În mămăliga care nu explodează decât odată la 50 de ani. Somn uşor, români, ţiganii sunt pe cale să vă fure totul, inclusiv identitatea naţională. Argument: gimnastele de la lotul naţional au o singură dorinţă, la antrenament: să li se pună manele. Deşteaptă-te române şi culcă-te la loc. Bulgaria, respect!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

13 Responses to “Bulgaria, o ţară fără ţigani, România, ţiganizată zilnic”

 1. Dan says:

  septembrie 29th, 2011 at 20:47

  Niciodata nu se va intampla in Romania ceva asemanator, pentru un simplu motiv: spre diferenta de Bulgaria, in Romania pana si o buna parte dintre cei care ne conduc, sunt tigani … Si parca n-ar fi de ajuns asa, mai vine inca unul care vrea la conducere: Dan Diaconescu … Iar culmea culmilor este ca, romanii il voteaza !!!

 2. Cornel Căruntu says:

  septembrie 29th, 2011 at 21:04

  Asa-i, avem putine sanse sa schimbam influenta negativa a tot ce-a insemnat ‘tiganiada’ din ultimii 22 de ani.

 3. bogdan says:

  octombrie 3rd, 2011 at 9:56

  Traim vremuri intunecate, vremuri in care majoritatea este discriminata de minoritate.Lume asa numita civilizata se intoarce impotriva cetatenilor ei, care nu mai au dreptul nici la propria siguranta.Adevarul este masluit in media, si o etnie care este istoric infractionala este spalata si scoasa curata prin tertipuri verbale .Tiganii sunt o problema ce nu poate fi rezolvata prin negarea ei.Orice schimbare incepe cu evaluarea sincera a situatiei.

 4. Cyber says:

  octombrie 17th, 2011 at 15:48

  In Romania nu se va intampla asa ceva pentru ca romanii sunt un popor foarte generos si rabdator. De 20 de ani ne conduc niste lepre si nu facem nimic sa remediem situatia. Ba mai mult, vrem un Duda rege, un DDD presedinte si alti imbecili si infractori in parlament, sefi de partide, in politica.
  Noi i-am asimilat pe romani, pe greci, pe slavi, pe tatari, pe toti cei care au venit pe meleagurile noastre, inclusiv pe tigani. Sa vedem ce vom face cu ei… MISTO nu? ;)

 5. Ramelo says:

  aprilie 23rd, 2012 at 9:35

  foarte adevarat articolul, mult respect , cu greu l-am sheruit pe facebook ..se pare ca romania e sortita pieirii , sunt mai multe legi ce apara tiganii decat romanii .. li se da si pedepse mai mici , asa ceva nu am mai vazut …eu emigrez in olanda

 6. 22 DE ANI. says:

  iunie 16th, 2012 at 19:32

  Idioti fara minte,tiganii au facut tara de ras + ca avem un presedinte care o cam ia in gura de la SUA si alte tari. Ce pot sa ii ceri acestui popor?

 7. Romania sub ocupatia tiganilor ucigasi, hoti, violatori, interlopi says:

  iulie 12th, 2014 at 14:43

  […] de azi trăiește cel mai înfiorător coșmar: țiganii fac ce vor sub privirile românilor neputincioși. Așa ceva nu se mai poate. Dacă spui că […]

 8. Conul Zoso faţă cu reacţiunea | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 14:26

  […] Bulgaria, o ţară fără ţigani, România, ţiganizată zilnic […]

 9. De ce să (nu) îl înjurăm pe Băsescu | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 16:55

  […] Bulgaria, o ţară fără ţigani, România, ţiganizată zilnic […]

 10. Ce propune bulibaşa Dan Diaconescu pentru viitorul României | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:00

  […] Bulgaria, o ţară fără ţigani, România, ţiganizată zilnic […]

 11. Ţiganiada împotriva lui Nicuşor Dan | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:06

  […] Bulgaria, o ţară fără ţigani, România, ţiganizată zilnic […]

 12. Primele zece site-uri media din România | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2016 at 19:58

  […] Bulgaria, o ţară fără ţigani, România, ţiganizată zilnic […]

 13. Primele şapte bloguri din România | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2016 at 20:47

  […] Bulgaria, o ţară fără ţigani, România, ţiganizată zilnic […]

Adauga un comentariu