Se confirmă: PSD-ul controlează presa din România

miercuri, iulie 2, 2014 15:33

PSD, ciuma rosieEi, nu chiar pe toată presa. Dar o parte suficientă din ea. Așa se explică tăcerea din jurul crimelor economice PSD-iste. Noi, ăștia cu bloguri, suntem nesemnificativi pentru PSD-iști. Niște “rahați”, cum s-a exprimat “ziaristul” emisiunii extrem de “educative”, de la Antena 1, Capatos parcă-l cheamă. Păi, la emisiunea de căcat, în care apar gunoaiele societății, se uită tot cartierul Ferentari, adică are audiență, nene, și audiența este totul. Cred că dacă mai era Zero TV urma un viol în direct sau, de ce nu, o crimă, ceva. Totul pentru audiență. Dar să revenim la PSD. Cine cunoaște mai bine gașca lui Ponta? Evident, Crin Antonescu. Acesta afirmă ceea ce vedem noi seară de seară: Antena 3 și România TV sunt anexele PSD-ului. Cred că dacă PSD-ul ar lansa un atac armat în România, Antena 3 și România TV ar vorbi tot de Băsescu. Ar fi atacați “dușmanii” (invizibili) ai PSD-ului. Asta înțeleg jegurile de așa-zis ziariști prin presă. Or fi auzit aia cu verificarea unei informații din 3 surse?

Ai presa, ai puterea. Oare? Dacă ne gândim bine la trecutul recent la României, și manipularea asta nu poate dura la nesfârșit. Se prind la un moment dat și “fraierii” că sunt mințiți. Din păcate, până atunci ai liniște. Liniște să furi, evident, doar nu să construiești ceva în România. PSD-ul vrea să vândă ungurilor județele Harghita, Covasna și Mureș. Nu-i nicio problemă, dacă Antena 3 și România TV nu zic nimic de subiect, doar au alte priorități, cum ar fi Băsescu. Parlamentarii PSD fac zid de apărare în jurul corupților cu imunitate. E vreo problemă? Evident că nu. N-am auzit nimic la Antena 3 și România TV, deci nu-i nicio problemă.

Să-l ascultăm puțin pe Crin Antonescu, fostul prieten al mitomanului Ponta și al PSD-ului.

„Domnul Ponta controlează tot, şoimii patriei, televiziunile, ce nu controlează e conspiraţie, nu controlează încă sau pe deplin, aşa cum se cuvine, justiţia din această ţară şi serviciile speciale. Aceasta este mare miză pentru Victor Ponta şi pentru PSD la preşedinţie. Nu vor să controleze aceste instituţii ca să le imobilizeze, ci vor să le folosească în sens partizan. Eu înţeleg foarte bine că oameni ca Ponta şi Ghiţă nu pot concepe cariere politice libere, există oameni care intră în politică, ies din politică în deplină libertate, în conformitate cu conştiinţa lor, fără să fie influenţaţi, constrânşi, manipulaţi de structuri, de persoane, de alte lucruri. Este evident că intervenţia de ieri a premierului este una propagandistică, nepotrivită şi bazată pe o serie de minciuni.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Se confirmă: PSD-ul controlează presa din România”

  1. Suntem guvernati de produsele de rahat ale televiziunilor | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 13th, 2015 at 15:05

    […] Se confirmă: PSD-ul controlează presa din România […]

Adauga un comentariu