Suntem guvernati de produsele de rahat ale televiziunilor

joi, iulie 17, 2014 15:10
Posted in category Mass-media

Dan DiaconescuIar televiziunile sunt produsul unei societăți de căcat, în marea ei majoritate. Se discută mult despre cum se poate ca acest Victor Ponta să aibă susținerea românilor. Dacă ar fi vorba numai de Ponta, poate problema ar fi mult mai simplă. Din păcate, ciobanii și țiganii din România, plus mulți bugetari cu creierul gol, ca să nu mai vorbim de asistații social, o comit a mia oară. Nu s-o luăm de la început (cum a fost votat criminalul Ilici “KGB” Iliescu de atâtea ori), ci o să luăm un caz ceva mai recent. Cazul țigănușului Dan Diaconescu și postul lui plin de țigani, jeguri, violență, rahat, plus multe altele de același fel, ZeroTV adică. Acest gunoi reciclat la postul de rahat, mâna a șaptea, România TV, ne explică cum e treaba cu viața. Numai că este un infractor nenorocit, fiind condamnat în data de 18 decembrie 2013 la trei ani de închisoare cu execature pentru șantaj (mai știți ceva de acest proces?). În ce țară din lume pușcăriașii dau lecții de democrație la televizor? Și ca să vedeți gradul de îndobitocire și analfabetism al acestui popor român, la alegerile parlamentare din 2012, partidul acestui țigan, care s-a îmbogățit din gunoaie media, a obținut aproximativ 14 %, cu un program electoral pentru idioți (se spune că dintre toate țările UE românii au IQ-ul mediu cel mai mic; nu vorbim de vârfuri, ci de media, ca să fim bine înțeleși). Ia auziți aici și încercați să realizați în ce țară trăiți (croită de gașca de KGB-iști venită la putere în decembrie 1989).

  • Anularea tuturor taxelor și impozitelor actuale (salariile bugetarilor, pensiile, funcționarea spitalelor, a școlilor va fi finanțată de marțienii verzi).
  • Cetățenii nu vor mai plăti rate la bănci timp de 12 luni (în acest timp băncile își vor trimite funcționarii acasă, iar cine vrea împrumuturi bancare va apela la cămătarii din etnia țigănească a lui Dan Diaconescu).
  • Interzicerea taxei pentru radio-TV (radioul și televiziunea publică își vor acoperi cheltuielile de la țiganii maneliști invitați zi de zi în emisiuni)

Restul aberațiilor la link-ul anterior. Păi, dragii moșului, Ponta cu MTO-ul lui este mielușel nevinovat în comparație cu ce a debitat zeci de ani acest țigănuș infractor, votat nu de 1% sau 2%, procentul maxim de bolnavi mintali într-o tară normală, ci de peste 14%. Să ne pregătim pentru o iarnă lungă a României civilizate, bine educate, cu minime cunoștințe morale și intelectuale. Dacă plâng românașii după un cizmar analfabet ateu, care le-a luat tot, de la curentul electric la căldura din apartamente, trebuie să realizăm că România este încă în faza tribală a existenței sale. Alexandru Ioan Cuza nu a început scoaterea României din Evul Mediu întunecat, ci doar a încercat. După cum arată societatea de azi, se pare că nu prea a reușit. Nu suntem nici la degetul cel mic al ucrainienilor. Citeam comentariul unui rusnac din Basarabia, cel care spunea “Mi-e rușine să spun care sunt vecinii țării mele, fiindcă trebuie să amintesc de România”. Nu credeți că avea dreptate pe undeva?

Cu un personaj public precum cel din filmuletul de mai jos Romania vrea respect (ha, haaa, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Suntem guvernati de produsele de rahat ale televiziunilor”

  1. Rusia, adevărata față | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 5th, 2016 at 20:46

    […] Suntem guvernati de produsele de rahat ale televiziunilor […]

Adauga un comentariu