PeSeDismul, faza senilă a comunismului

marți, mai 27, 2014 16:05

PSD = coruptie si crimaNu este niciun secret atunci când vine vorba de electoratul PeSeDist: este format majoritar din indivizi cu puțină școală, ușor de manipulat și de prostit. Există, totuși, și un procent mic de indivizi care știu foarte clar ce vor: îmbogățirea pe seama votului proștilor. Sau funcții, pentru a trăi bine și a avea speranța iluzorie că sunt cineva. De exemplu, într-o localitate rurală cu primar PeSeDist, directorul școlii este tot PeSeDist, că așa-i corupția în România, preoții tot cu cei trei trandafiri etc. La aceștia nu se mai pune problema ignoranței, ci problema durutului în fund de ceilalți, inclusiv de România. Mitomanul plagiator Ponta se bazează (are un aliat de nădejde) pe timpul ce trece și oboseala celor care scriu de fărădelegile lui. La un moment dat obosești, atunci când realizezi că o țară de ciobani și țigani votează hoția și corupția. Desigur, la un moment dat, acest idiot numit Ponta va sfârși prost, dar nimeni nu-ți va da timpul furat înapoi. Un timp al minciunii și hoției în care se scufundă România, țara ta și a mea, nu numai țara pesediștilor. Iată și două exemple pe lipsă de logică la ciobanii pesediști, pe care-i vezi mereu și care-ți ucid orice speranță legată de o Românie prosperă și civilizată, comparabilă măcar cu Polonia de azi.

Ungurii fură România doar când susțin PDL-ul. Ce tam-tam făceau țiganii și ciobanii Antenei 3, atunci când maghiarii din România făceau una-alta, prin 2010, 2011. Azi fac la fel, dar, dragi tovarăși și “preteni”, nu se mai pune problema să fie înjurați de electoratul PeSeDist. Doar fură și distrug la umbra celor trei trandafiri.

Neamestecul în treburile interne, o veche aberație bolșevică, este aplicată de PeSeDiștii ce distrug viitorul României după cum bate vântul. Atunci când americanii intră în fieful terorist din Afganistan sau Irak, aceștia sunt puternic înjurați de Pontacii lu’ Pește. În schimb, dacă rușii invadează Ucraina, aceeași idioți mari amatori de neamestec în treburile interne nu zic nimic, doar criminalii ruși au voie.

Oricum, rămâne cum am stabilit: mai bine băsist decât turnător la Securitate!

Și un mesaj pentru electoratul pesedist:

Pesediști, împușcați-vă-n cap! Ați face singurul serviciu posibil României europene. Veau o țară fără comuniști deghizați în social-democrați. PeSeDiști, sunteți urmașii criminalilor ce au ucis milioane de oameni, iar aceasta nu-i politică, ci adevăr istoric. Lăsați România să iasă în lume prin elitele sale, nu prin ciobani, țigani și alți hoți. Nu distrugeți speranța copiilor de a trăi într-o altă lume, mai bună, mai dreaptă, mai puțin bolșevizată. Și dacă nu aveți glonțul necesar (nu găsiți să-l furați de niciunde), există ștreangul. Faceți ce ați făcut și voi României: ați ucis speranța în adevăr, dreptate, egalitatea șanselor. Mai bine apăsați voi pe trăgaci, decât alții peste 5, 10, 15, 25 de ani. Nu ne luați 25 de ani din viață, precum strămoșul vostru cizmar.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “PeSeDismul, faza senilă a comunismului”

 1. Se confirmă: PSD-ul controlează presa din România says:

  iulie 2nd, 2014 at 15:33

  […] de ce nu, o crimă, ceva. Totul pentru audiență. Dar să revenim la PSD. Cine cunoaște mai bine gașca lui Ponta? Evident, Crin Antonescu. Acesta afirmă ceea ce vedem noi seară de seară: Antena 3 și România […]

 2. Andrei Pleșu: Ponta este mai razna decât ne-am putea închipui | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 14:03

  […] PeSeDismul, faza senilă a comunismului […]

 3. Parlamentari penali, când se aplică rezultatele Referendumului din 2009? | A șaptea dimensiune says:

  martie 27th, 2016 at 18:27

  […] PeSeDismul, faza senilă a comunismului […]

Adauga un comentariu