Ce fac slugile securiştilor din presă

vineri, aprilie 3, 2009 9:49
Posted in category Mass-media

Antena 3“Căutarea nodului în papură” este expresia care se potriveşte cel mai bine cu ceea ce fac slugile securistului Dan Voiculescu (patronul “Antenelor”), mai ales în aşa-zisele analize politice ale postului pupicuristico-securistic Antena 3. Sunt invitate personaje care au în comun ura viscerală faţă de Traian Băsescu, iar acesta este executat de slugile securistului Dan Voiculescu în fiecare seară.

Amuzantă mi s-a părul “dovada” de la ambasada Austriei. Cei de la ambasada fac un rezumat al articolelor apărute în presa din România, dominată de moguli precum Sorin Ovidiu Vîntu sau Dan Voiculescu. Pentru ziariştii de cacao de la asemenea trusturi, Adrian Năstase este mai curat decât fecioara Maria. Iar funcţionarul ambasadei Austriei asta şi-a notat: rezumatul presei din România privindu-l pe “necoruptul” (ha, ha, ha) Năstase Adrian. Ce cotidian a publicat integral (?) rezumatul? “Jurnalul Naţional” (publicaţie ce aparţine tot trustului “Crescent”, patronat de Dan Voiculescu). Cum au prezentat “Antenuţele” aşa ceva la ştiri şi în “analizele lor obiective”? Rezumatul respectiv, repet creat după aberaţiile slugilor unor securişti, ar fi dovada clară a faptului că chiar şi Ambasada Austriei şi-ar da seama de faptul că Năstase Adrian este hărţuit politic, fiind nevinovat. De râsul curcilor, nu alta.

Se adevăreşte, a nu ştiu câta oară, zicerea: “Securiştii de ieri, capitaliştii de azi”. Iar la ea se poate adăuga o alta de genul: “Nu contează cât rahat înghiţi şi oferi celor care te privesc la «Antena 3», important este că banii lui Voiculescu (proveniţi din conturile lui Ceauşescu sau din afacerile murdare moştenite de la fosta securitate comunistă) nu au miros”.

Pentru Gâdea şi compania a distruge familia Băsescu este trecut în fişa postului (ce vină au copii preşedintelui sau la ei nu funcţionează prezumţia de nevinovăţie ? … cea care i se aplică lui Năstase Adrian, de către cei care i-au mâncat din palmă cât a fost premier; pe atunci, în România lui Adrian Năstase, se făceau numai lucruri legale, iar Antena 1 prezenta heirupistic guvernarea securisto-mafiotă Adrian Năstase).

Desigur, preşedintele României are şi defecte. A-l analiza numai după acestea înseamnă a te întoarce cu zeci de ani în urmă (cand negrii erau apreciaţi numai după culoare pielii). Amuzant este şi “revolta” analiştilor lui peşte de la “Antena3”, în legătură cu românii din Italia. Cum de generalizează italienii anumite păcate? Dar voi, slugi de securist ordinar, cum de aplicaţi aceeaşi metodă în privinţa lui Băsescu? Ce contează oamenii care l-au votat. Pentru slugile lui Voiculescu, “Antena 3” este cu circuit închis. Se adresează doar celor pentru care dictatura comunistă n-a existat chiar aşa cum spun “unii”, ci a fost o perioadă în care se făceau bani frumoşi din vânzarea armelor unor triburi din Africa. Iar tovarăşul Voiculescu nu era nevoit să rabde de foame. Doar “boborul” muncea pentru el, aşa cum astăzi banii de atunci îţi aduc trepăduşi care-ţi ling tălpile la posturile de televiziune pe care le deţii.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Ce fac slugile securiştilor din presă”

 1. Ioan Ghișe, turnătorul la Securitate, jigodia care ne dă azi lecții de democrație says:

  august 18th, 2014 at 20:55

  […] Ce fac slugile securiştilor din presă You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. Tags: comunism, securisti […]

 2. Democraţie autentică = Dictatura legii | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 31st, 2015 at 15:04

  […] Ce fac slugile securiştilor din presă […]

 3. Două decenii cu mâncătorii de rahat roşu. Şi chiar mai mult decât atât (I) | A șaptea dimensiune says:

  martie 16th, 2015 at 3:54

  […] Ce fac slugile securiştilor din presă […]

 4. Se confirmă: PSD-ul controlează presa din România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 15:02

  […] Ce fac slugile securiştilor din presă […]

 5. 19 ani de la instaurarea “democraţiei bâtei” | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 17:05

  […] Ce fac slugile securiştilor din presă […]

 6. Copiii securiştilor fac legea în România | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 18:42

  […] Ce fac slugile securiştilor din presă […]

 7. “Profesioniştii” securistului Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 21:04

  […] Ce fac slugile securiştilor din presă […]

 8. Trash TV cu Gadea, Stan si Cristoiu | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 13th, 2016 at 21:07

  […] Ce fac slugile securiştilor din presă […]

Adauga un comentariu