Serghei Mizil, fiul de nomenclaturist comunist, aduce elogii dictatorului criminal Ceauşescu, încălcând Legea 217/2015

duminică, august 27, 2023 12:11
Posted in category Dictatura comunistă

Serghei Mizil

Dictatorul comunist criminal Ceauşescu a construit o ţară bună pentru nomenclatura comunistă şi securiştii criminali, cei care, după 1989, îi spală cadavrul de criminal nenorocit, cu texte precum textul acestui ţigan care n-a muncit în viaţa lui, Serghei Niculescu-Mizil, ci a ţinut-o în chefuri, alături de „prinţişorul” Nicu Ceaşescu, la un sex cu minore, poate chiar viol, în timp ce 99% dintre români mergeau pe şantiere şi ogoare, făceau foamea, stăteau în întuneric, nu puteau pleca nicăieri din lagărul numit Republica Socialistă România.

Asta cu „a construit o ţară” e o mare tâmpenie comunistă, folosită şi de criminalul de război Putin în Rusia. Argumente? O ţară înseamnă, în primul rând, oamenii acelei ţări, condiţiile lor de viaţă, nivelul lor de trai. Altfel, noţiunea de ţară este o pură „abstracţie”, inventată de tirani pentru a justifica genocidul asupra propriului popor sau a altor popoare. Şi Stalin a construit o ţără, ucigând peste 20 de milioane de oameni, şi Mao a cosntruit o ţară, ucigând prin înfometare peste 40 de milioane de oameni, iar romanii au construit chiar un imperiu, dar un imperiu bazat pe sclavie şi exterminarea altor popoare „barbare”.

Teoretic, cultul dictatorului criminal Ceauşescu este interzis în România, prin aşa-zisa lege „antilegionară”, mai exact Legea 217/2015, cea care prevede la un momenta dat (art. 1 şi 2): „Este interzisă promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid contra umanităţii (…)” (art. 1). „Prin persoană vinovată de săvârşirea unor infracţiuni de genocid contra umanităţii se înţelege orice persoană condamnată definitiv de către o instanţă judecătorească română (…) pentru infracţiuni de genocid contra umanităţii (…)” (art. 2). Din ce ştim cu toţii, dictatorul comunist criminal Ceauşescu a fost condamnat definitiv, în decembrie 1989, pentru genocid, iar alt proces nu a avut loc niciodată. Nu discutăm cât de corect a fost procesul. Până una alta, dictatorul Ceauşescu a fost condamnat la moarte pentru genocid, aşa încât elogiul adus acestuia încalcă Legea 217/2015.

Ca în orice stat ratat, bananier, eşuat, în Românika legile sunt doar pe hârtie (în format electronic). Aceste legi nu se aplică, ci sunt doar praf în ochii străinilor, care sunt aburiţi cu texte de genul „Vai, dar la noi, în România, legea pedepseşte extremismul, de la cel religios la cel politic”.

Şi unde este promovat acest nenorocit? La Antena 3 (CNN, hăăă, hăăă, hăăă), adică la trustul unui alt specimen care n-a muncit niciodată înainte de 1989, securistul puşcăriaş Dan Voiculescu, cel care a furat banii din conturile dictatorului Ceauşescu, bani făcuţi cu trudă de români, care munceau în 3 schimburi, şi cu aceşti bani şi-a construit un adevărat imperiu media, prin care a făcut numai rău României, prin dezinformare, linşaj mediatic, ţiganizare, manelizare, îndobitocire etc.

Ăsta este Serghei Mizil, fiu de nomenclaturist comunist, din gaşca „prinţişorului” Nicu Ceauşescu. Că e ţigan nici nu mai contează.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Serghei Mizil, fiul de nomenclaturist comunist, aduce elogii dictatorului criminal Ceauşescu, încălcând Legea 217/2015”

  1. Dumitrescu says:

    decembrie 10th, 2023 at 19:59

    Un ordinar!

Adauga un comentariu