Ţara lăsată moştenire de Ceauşescu: o ţară de hoţi şi corupţi

joi, septembrie 15, 2016 15:54

Executia cuplului CeausescuRomânia a fost distrusă de către cei educați în comunism

Ceea ce nu par să accepte pupincuriștii lui Ceașcă este evidența faptului că tocmai comunismul a creat gaștile de mafioți ce au demolat România după 1989. Așa-zisa educație din dictatura comunistă, după care plâng azi unii nostalgici, a însemnat, de fapt, o lipsă crasă de educație, un dispreț total față de valori sacre ale oricărei comunități civilizate și evoluate, precum: respectul față de proprietate și față de protecția mediului. Bolșevicii s-au șters la cur, inclusiv prin intermediul educației comuniste, cu respectul față de proprietatea privată (de aici statutul de țară tâlhărită a României de azi, țară unde nu ai nicio garanție că proprietatea ta este în siguranță) și cu respectul față de protecția mediului, de aici provenind și hoardele ce devastează pădurile, dar votează PCR = PSD-ul, sau aruncă pe oriunde gunoaiele.

Gulagul PSD-ist, fost comunist, este plin de gunoaie aruncate oriunde

Ca să vezi măreția educației comuniste trebuie să te uiți atent la ce fac nostalgicii comunismului, dar și copiii sau nepoții educați de ei: aruncă pe oriunde amblaje de tot soiul, îi doare-n fund de mizeria pe care o lasă, doar așa au fost “educați” de cizmarul analfabet ce a lăsat în urmă hoardele de abrutizați și grobieni ce au distrus și distrug în continuare România. Acești cretini, acești dezaxați, acești neoameni nu știu decât de frica bâtei, iar aceasta, spre norocul lor și ghinionul acestei țări, lipsesțe din dotarea statului.

Gulagul PSD-ist din nordul Moldovei este locul unde aruncatul gunoaielor pe oriunde a devenit sport local

Dar și național. Este destul să privești ce lasă în urmă țiganizații ce plâng după dictatura comunistă, pentru a realiza cât rău a făcut comunismul României: dincolo de ce s-a mai construit în comunism, și s-a distrus după 1989, au rămas oamenii, cel mai important capital al unei țări, oameni care au corupt și au fost corupți la greu, oameni ce au ras pădurile României, oameni ce se comportă mai rău ca triburile africane, oameni neoameni, dacă le putem spune așa.

O societate este bună sau rea în funcție de cum arată locuitorii acelei societăți

Până la urmă o societate este bună sau rea în funcție de nivelul de educație al cetățenilor săi. O societate nu este bună pentru că ultimul țigan analfabet plimbă o scândură prin fabrică sau pentru că ultimul boschetar are unde se duce să lucreze, deși n-ar avea niciun chef s-o facă. O societate este bună doar în măsura în care cetățenii săi sunt oameni civilizați, ce-ți lasă o impresie deosebită. Cum este Românica nostalgică după Ceașcă? Este țara hoților, a interlopilor, țara asistaților sociali, țara țiganizaților, țara televiziunilor de căcat ce prezintă preponderent țigani și curve, țara găștilor de țigani infractori, țara polițiștilor corupți, mână în mână cu infractorii, țară cu cele mai mult biserici pe cap de locuitor din UE, dar cu cea mai mică moralitate.

Celor care mai cred în virtuțile educației din comunism le-aș reaminti, încă o dată, un fapt evident: ca să vezi cu adevărat cum arată cineva (ce educație are) oferă-i libertatea de a face tot ce crede. Doar așa ai imaginea reală a individului respectiv, nu imaginea denaturată de teroarea Securității, așa cum era în comunism. Cât de “bună” a fost educația din comunism s-a văzut după 1989: o țară distrusă de “educații” săi locuitori.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

20 Responses to “Ţara lăsată moştenire de Ceauşescu: o ţară de hoţi şi corupţi”

 1. Zob says:

  septembrie 15th, 2016 at 16:57

  Dumneata nu ai pregătirea necesară pentru a dezbate asemenea probleme. La început trebuie să abordezi probleme mici: cum se generează relația capitalistă între doi cetățeni, cum se fac averile în capitalism, cum se separă puterile statului capitalist,. Lasă temele ideale: comunism, om nou, progres social. Acestea sunt pentru ce ce au cercetat.

 2. Cornel Căruntu says:

  septembrie 15th, 2016 at 17:23

  Domnu’ Zob, chiar crezi ca matale ai pregatirea necesara pentru a-mi oferi sfaturi? Sau nu stii ca cel mai usor lucru pe aceasta lume este sa dai sfaturi la altii. Legat de comunism, nu este nimic de cercetat, tovarasu’, lucrurile sunt cat se poate de clare: comunismul a ucis de 4 ori mai multi oameni, pe timp de pace, decat fascismul si toate derivatele sale, pe timp de razboi. S-au scris mii de carti pe aceasta tema, s-au realizat documentare exceptionale, s-au realizat capodopere cinematografice despre dictatura comunista. Mai mult decat atat, am fost elev si student in comunism si stiu exact cum este comunismul. Asa incat, daca am nevoie de sfaturi, stiu unde sa merg (printre amintiri, ar fi prima varianta).

 3. stefan says:

  septembrie 16th, 2016 at 10:59

  Pai , dle Caruntu, haideti sa readucem fascismul la putere, daca ziceti ca a fost asa benefic, asa de bland. Ca tot se remarca ofensiva curentelor politice de extrema dreapta gen „soimii” din SUA, popularii din Europa … Dupa cum scrieti , nici dvs nu stiti prea multe. Ziceti ca ati fost elev si student „in comunism”.
  Pai atunci inseamnaca ati trait in viitor, pentru ca nicaieri in lume nu a fost comunism, ci numai socialism. Din fericire . Sau din pacate. Si despre care proprietate privata vorbiti? Cea dobandita prin furt , dol, prin excrocherii, prin stoarcerea bugetului public? Asa cum au fost dobandite marile „proprietati private” in Romania post decembrista? Pai domnule , daca la fel au fost dobandite si marile proprietati de dinainte de 1948, ma intreb daca nu cumva nationalizarea a fost un act de justitie sociala. Repet, in privinta marilor proprietati. Asa, daca ziceti ca ati facut ceva scoli in ” comunism”,veti fi auzit de „afacerea Skoda” de afacerea „Strussberg” … Si sunt convins ca stiti si despre marile afaceri derulate de „capitalistii” romani contemporani. Cele injghebate de basescu si PDL, actual PNL sunt notorii, incepand de la „gripa aviara” , continuand cu afacerea ANRP”, terenuri de fotbal in panta , telecabine si alte magarii. Inteleg , dupa seria de articole ce va apartin dvs sau altor”colegi”, ca sunteti in misiune, in timpul serviciului , dar apelati putin si la bunul simt. Nu de alta , dar trebuie macar putin respect pentru adevar. Mai bine ati scrie ceva despre adevarata ofensiva ce se desfasoara impotriva romanilor si a Statului Roman in aceasta perioada. Ofensiva sprijinita chiar de „partenerii nostri strategici”!

 4. Cornel Căruntu says:

  septembrie 16th, 2016 at 15:48

  Domnule Stefan, nu stiu ce ati inteles dumneavoastra, dar nu am spus ca fascismul este bun, ci doar am facut o comparatie intre numarul victimelor comunismului si numarul victimelor fascismului. Oricum, si comunismul si fascismul au cam aceleasi radacini. De exemplu, partidul lui Adolf Hitler se numea „Partidul Muncitoresc National-Socialist German”. Era muncitoresc si socialist, tovarasu’. In alta ordine de idei, matale imi reciti din limba de lemn a bolsevicilor. Cum adica in Romania a fost „socialism”, nu „comunism”. A fost comunism, tovarasu’, adica exista un partid unic, numit Partid Comunist sau Muncitoresc, precum la tovarasul Adolf Hitler. Nu-i importanta denumirea, ci caracterul criminal al comunismului. Tovarasu’, inainte de a analiza nu stiu ce afacere din Romania dinainte de venirea Armatei Rosii (1944), ce a adus ciuma rosie (altfel in Romania in veci nu era comunism), iata pana unde mergeau criminalii bolsevici: Stalin, comunist nu fascist, a ucis peste 30 de milioane de oameni si a fost prietenul lui Hitler o lunga perioada. Asa incat, cred tovarasu’, cu sinceritate, ca 30 de milioane de oameni ucisi inseamna un „pacat” mult mai mare decat afacerile unor politicieni din perioada interbelica. Si ca sa ajungem si la Ceausescu, iata un din „realizarile” Dumnezeului pupincuristilor bolsevici.
  „La 4 decembrie 1957, având gradul de general-locotenent de armată (fiind șeful Direcției Superioare Politice a Armatei și adjunct al Ministrului Forțelor Armate), Ceaușescu a condus unitățile militare care au înăbușit răscoala țăranilor din Vadu Roșca (jud. Vrancea) care se împotriveau colectivizării forțate. Flancat de două tancuri, Ceaușescu ordonă personal deschiderea focului de pe mitralierele aflate în camioanele care însoțeau tancurile. 9 țărani sunt uciși de gloanțe (Aurel Dimofte, Ionuț Cristea, Ion Arcan, Dumitru Crăciun, Toader Crăciun, Stroie Crăciun, Dumitru Marin, Marin Mihai, Dana Radu) și alți 48 sunt răniți.” (https://ro.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Ceau%C8%99escu)

 5. Tara „construita” de Ceausescu: la scoala iti era spalat creierul cu minciunile bolsevice | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 22nd, 2016 at 16:24

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

 6. Planul dement al dictatorului Ceausescu: demolarea a peste jumatate dintre satele Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 15th, 2016 at 14:49

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

 7. PSD-ul este creatia lui Ceausescu Nicolae | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 6th, 2016 at 10:51

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

 8. Un dezastru mai mare decat cel de la Colectiv ascuns opiniei publice de catre regimul criminal comunist | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 10th, 2016 at 20:44

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

 9. O tragedie mult mai mare decat cea de la Colectiv ascunsa opiniei publice de catre regimul criminal comunist | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 13th, 2016 at 12:39

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

 10. Romania, tara in care secaturile violente sunt protejate, nu izolate si pedepsite | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 16th, 2016 at 19:33

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

 11. Biserica + scoala = societatea de rahat pe care o vedem azi | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 20th, 2016 at 19:57

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

 12. Ioan says:

  aprilie 12th, 2017 at 17:53

  De ce nu vreți sa spuneți ca acel partid bolșevic a ucis toată elita romeneasca și s-a început o noua era cu oameni needucati.

 13. Idiotenia Sa Liviu Pop, cica ministrul Educatiei, regreta spalarea creierelor si manualul unic din comunism | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 22nd, 2017 at 7:17

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

 14. Ce inseamna a fi comunist | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 18th, 2019 at 21:33

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

 15. Curajul de pe urmă al slugilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2019 at 7:47

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

 16. Ca sa ai politicieni curati, ai nevoie de o tara fara pupincuristi bolsevici si fara latrine care spala creiere | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2019 at 17:10

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

 17. Ceauşesc…huuu, huuu, huuu | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 28th, 2019 at 9:08

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

 18. Ce a introdus si ce nu a introdus dictatorul comunist Nicolae Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2019 at 13:14

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

 19. 25 de mari aberatii ale dictaturii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  mai 7th, 2019 at 19:28

  […] Tara lasata mostenire de Ceausescu: o tara de hoti si corupti […]

Adauga un comentariu