Situatii intalnite atunci cand inchiriati o masina

miercuri, iunie 20, 2018 15:03
Posted in category Diverse

Masina de inchiriat BMW X3După o perioadă de producție de șase ani, modelul Bmw X3 din 2011 este mai lung, mai amplu și mai spațios decât cel pe care îl înlocuiește și este acum aliniat ferm la sofisticatul BMW X5. Acest executiv 4×4 este disponibil pentru inchiriere.

Calitatea designului se ridică la cele mai înalte standarde BMW cu mai mult spațiu liber, spațiu suplimentar între șofer și pasagerul din față.
Dacă este cazul, masina de inchiriat Bmw X3 este aproape la fel de mare ca și prima generație X5 și dispune de mai multe echipamente standard, inclusiv conectivitate Bluetooth, senzori de parcare față și spate, climatizare automată și controler BMW iDrive cu sistem de navigație prin satelit / multimedia .

Situatii care pot aparea atunci cand inchiriati o masina
Atunci cand inchiriati o masina, vânzătorii pot încerca să vă vândă o renunțare la prejudiciu în caz de coliziune. Aceste derogări garantează că societatea de închiriere va plăti pentru daunele la mașina dvs. de închiriat. Nu este o asigurare din punct de vedere tehnic de coliziune – compania nu va plăti pentru vătămări corporale sau pentru daunele aduse proprietății dvs. personale. Acoperirea în cadrul planului dvs. de asigurare medicală ar putea oferi protecție împotriva lipsei de acoperire.

Dacă nu achizitionati aceasta acoperire sau nu sunteți acoperit de polița dvs. personală de asigurare , vă asumați responsabilitatea pentru orice daune – și ati putea fi răspunzător pentru întreaga valoare a mașinii. Unele companii de închiriere vă consideră răspunzător doar pentru o parte din valoare.

Dacă achiziționați aceasta polita de asigurare, acoperirea dvs. ar putea fi revocată dacă deteriorați mașina de închiriat în timp ce: conduceti intr-un mod neglijent pe drumuri nepavate, parasiti tara fara sa anuntati, conduceti în timp ce ati consumat substante interzise, un conducător auto neautorizat foloseste mașina.
Companii de autoturisme pot oferi alte opțiuni de acoperire pentru taxe suplimentare. Prețurile și politicile de acoperire variază în rândul companiilor. Dacă decideți să plătiți o acoperire suplimentară, cereți detalii.

Cereți detalii despre taxe
Întrebați-vă despre taxe înainte de a închiria o mașină pentru a evita surprizele atunci când plătiți factura. Iată câteva taxe și taxe comune pe care le puteți întâlni.
Impozite
Compania de închiriere va adăuga taxele de stat, oraș sau județ impuse – și propriile rate de impozit pe vânzări – la prețul mașinii dvs. de închiriere. Puteți vedea și alte taxe, cum ar fi o taxă de autorizare a unui vehicul sau o taxă de recuperare a energiei.

Taxele de returnare in avans sau târzie
Fiind devreme nu este întotdeauna un lucru bun. Unele companii de închiriere pot percepe o taxă dacă returnați mașina mai mult de 24 de ore înainte ca rezervarea să se încheie. Dacă trebuie să returnați mașina mai devreme, sunați compania să vorbească cu un agent.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu