Sorin Cîmpeanu, omul sprijinit de Iohannis să ajungă ministrul Educaţiei, afirmă că se poate încheia media unui elev cu o singură notă

marți, ianuarie 26, 2021 6:59
Posted in category Educatie

Sorin CimpeanuAsta cu “sprijinit de Iohannis” am citit-o la Andrei Caramitru, un tip care-mi place şi pe care-l cred.

Nu ştiu cum se face, dar ajung miniştri ai Educaţiei tot soiul de agramaţi, care n-au habar ce se întâmplă în ministerul pe care cu horror îl păstoresc.

Ia-auziţi ce declară acest Cîmpeanu, cică ministrul Educaţiei.

“În acest context, Cîmpeanu a anunţat că pentru cei 65.000 de elevi care riscă să rămână cu mediile neîncheiate pe primul semestru s-au luat măsuri pentru prevenirea acestei situaţii.

„Din punct de vedere organizatoric, am luat două măsuri: extinderea cu până la opt săptămâni a perioadei în care unui elev i se poate încheia situaţia şcolară din momentul revenirii în şcoală şi a doua măsură este aceea de micşorare până la două note pentru încheierea situaţiei şcolare. În mod normal, Regulamentul de organizare şi funcţionare prevede un număr de note egal cu numărul de ore alocat săptămânal acelei discipline”, a explicat ministrul Educaţiei.” (Sursa)

Cu alte cuvinte, acest domn (ca să mă exprim elegant) habar n-are că sunt discipline la care există o singură oră de curs pe săptămână (din moment ce afirmă că media se poate încheia şi cu două note, apoi continuă cu aberaţia aia că aşa prevede Regulamentul: număr de note = număr de ore săptămânal; evident, regulamentul prevede altceva).

Să nu ştie acest Cîmpeanu, a cărui ascensiune (săru’ mâna, domnu’ Iohannis) este alt accident nefericit al istoriei recente a acestei ţări, că există obiecte de studiu în programa şcolară cu o singură oră de curs, repet, programă şcolară elaborată de ministerul în care este mare ştab?!

Obiecte de studiul, la ciclu gimnazial, cu o singură oră de curs pe săptămână: religia (aia care trebuie scoasă din programa şcolară, dar n-are nimeni curaj s-o facă), Educaţia muzicală, Educaţia plastică, Educaţia tehnologică, Informatică şi TIC, Biologia (clasele a V-a şi a VIII-a), Geografia, Istoria (la anumite clase de gimnaziu), Educaţia socială.

Ce să ştiu un ministru aşa ceva?! Bine că se apucă să discute cu presa chestiuni de care nu are habar.

Acum, ce prevede regulamentul de (dez)organizare şi (ne)funcţionare. Prevede aşa: la fiecare obiect de studiu este recomandat ca elevul să aibă numărul minim de note = numărul de ore + 1 (adică nu mai puţin de două note).

Plus 1, Cîmpeanu Sorin. Stai jos! Nota 2 la management şi comunicare!

Sorin Cîmpeanu o fi rudă cu imbecila aia de Dăncilă. Si proasta României îi trăgea, în mod greşit, că aria cercului este raza la pătrat. Pe când corect este: pi ori raza la pătrat. Da ce să-i faci, trebuia să aibă şi Iohannis noroc: în 2019, într-o competiţie cu imbecila de Dăncilă, ar fi câştigat alegerile şi căţelul meu din curte, care ştie să dea din codiţă mai cu talent decât ştie Dăncila de Tiliorman matematică, deşi a afirmat că a dat şi meditaţii la matematică (hăăăă, hăăăă, hăăă). I-o fi dat lui Sorin Cîmpeanu meditaţii şi nu ştim noi, de-a ieşit un aşa ministru de “inteligent”?!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu